Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: din 4 dec 2007 15:19 de _claudiaa_
:ok::ok:stai ca le sterg acuma :)))) apoi daca ma iubeste lumea iti dai seama ca am mesaje prv :)))))))))
Re: Re: Esti ratat daca... din 4 dec 2007 15:12 de solokd
nu ma totzi gresim cu cate ceva yo de ex scriu cu "tz" si mai ales sting calc cand dorm ca este chiar stresant
asta ce inseamna ca sunt un ratat lol asta nu a picat bene:huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut din 4 dec 2007 14:47 de oanaaaaa
Ca sa-mi citez prietenul: "tre sa fii nenorocit sa-ti scada respectul pt fata dupa faza asta,pt ca prin astfel de lucruri(indeplinirea dorintelor) iti arata k te iubeste!!!" ):(
Re: Re: Re: Re: Sexul in masina din 4 dec 2007 14:46 de vio
Dar daca esti in camp noaptea si deodata cineva iti misca de masina de zici ca esti la cutremur......Sperieturi ,emotii...O data a trecut o turma de oi si un magar cu capu mare s-a pus sa se uite le noi pe parbrizul din fata si cum era luna plina si ...
Re: Re: penis usor curbat din 4 dec 2007 14:41 de solokd
antrax gresesti aici daca partenera ta ti-ar face o felatzie nu e acelasi dracu ca si cand i face-o tu singur ??? lasatzi-o dracu de treaba cu masturbarea ca nare nicio treaba cu peniul stramb
asa e el la unu e drept la uni devine stramb asa ...
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 14:25 de oanaaaaa
kiar exista o melodie p tema avortului,e super tare,te face sa-ti pui multe intrebari,flipside-happy birthday,poate o ascultati!!!:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati din 4 dec 2007 14:08 de carrie
Eu zic ca pasiunea ESTE un soi de sentiment... si chiar daca nu ar fi, nu are nimic jenant in ea...
"Victimele carnii"? Asta suna asa... fie de parca am fi niste handicapati care nu sunt in stare sa reziste tentatiei, fie niste infractori de pus ...
Re: Re: Re: Sexul in masina din 4 dec 2007 13:58 de carrie
In masina, pe masina... e interesant si foarte misto, mai ales daca esti "departe de lumea dezlantuita" si te poti manifesta in voie... :) din cand in cand merge asa o mica escapada.
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 13:10 de angela
Stiu si sunt constienta ca omori o viata, insa spun ce as fi facut in cazul lor. Sa am 17 ani, sa nu am liceul terminat, sa nu am un serviciu, sa fiu eu inca un copil, chiar nu mi-as dori asa ceva.SUNT IMPOTRIVA AVORTULUI, insa de multe ori se ...
Re: Re: Forgot something din 4 dec 2007 11:21 de unknown9
citeste in continuare
mha loomea care ii blameaza pe cei ce fac sex oral(mai ales pe fete) nu spun ca nu le place sa aiba parte de asta.
Sincer nu ma intereseaza exceptiile(adica tu)
Re: Re: Re: Atza ? din 4 dec 2007 11:03 de urgentt
si inca ceva am citit p`un forum ca daca mi se rupe de tot in timpul actului sexual nu mai pot opri sangerarea si ajung la spital si m-a luat cu naspa .... e adevarat ?
Greata, sangerare, dupa dezvirginare din 4 dec 2007 09:50 de justme
Mi am inceput viata sexuala acum cateva zile,am folosit prezervativ....pana aici totul bine si frumos.Ingrijorarea imi vine din faptul ca de a 2 a zi dimineata dupa ce s a intamplat am o usoara senzatie de greata(nu ma gandesc ca ar fi de la o ...
Re: Esti ratat daca... din 4 dec 2007 08:32 de Spyder
Poate ca toate chestiile astea le faci tu(?):D.Hai sa fim seriosi.Cred ca toti adolescentii se incadreaza in lista asta a ta,prin urmare generatia tanara este ratata:rolleyes:
Re: Esti ratat daca... din 4 dec 2007 03:02 de DarkAngel
uita tot ce am zis nu am vazut ca era sb la aberatii... :D my bad
Re: Esti ratat daca... din 4 dec 2007 03:01 de DarkAngel
Ratat ii cam mult de zis... din ce punct de vedere ? pui o eticheta persoanelor asa aruncata ca din pod..."fain" mod de a gandi ai.... Aaa da Si unde vroiai sa ajungi cu asta ?
Re: Esti ratat daca... din 4 dec 2007 02:59 de DarkAngel
Ai 10 iduri de meess te ascunzi esti cu prientii fragmentati (sau contactele) Ai frustarari.... grandomanie... wtf you need 10 ids for?? poti zice ca are un comportament irational o persoana care face anumite lucruri mentionate de tine mai sus... ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 4 dec 2007 02:49 de DarkAngel
Nu imi pot da seama cum sa nu reactionezi timp de 3 luni....Acuma din cate stiu eu este prea riscant sa faci un avort. Deci in mod normal ar fi foarte indicat sa iti anunti parintii desi sunt sigur ca nu vor fi foarte incantati dar sunt singurii care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati din 4 dec 2007 01:51 de ExoticDream
Pasiunea despre care vorbesti tu nu poate fi un sentiment, nu are timpul necesar sa ajunga asa ceva, ii dau dreptate lui wood, pasiunea aceea tine doar de latura fizica (de aici si "sangele clocoteste in vine", "sarutul", "actul sexual"), nu de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 dec 2007 01:50 de antrax
nu ie de iertat daca nu ai stii ca sar schimba . el a cautat ceva mai mult decat ii ofereai tu . asadar de la treaba asta de pe net poate merge la alta fata f usor . si tzia dovedito cu prietena ta . asadar periculos ce face el
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 01:43 de antrax
asadar stiu ca itzi este greu prietene . primul an va fi cel mai greu pt voi . dar pe urma acea minune de om va fi cel mai de pretz lucru care il vetzi avea tu si iubita ta . fi alaturi de iubita ta si sprijino cat potzi . sacrificate pe tine pt ea . ...
Pagina 2075 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||