Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Facultate, prieten, iesiri...JURNAL DESCH din 5 dec 2007 09:26 de mayasha
cum frate sa merite el ceva mai bun?cred k e total invers.eu sunt cea care merita ceva mai mult. eu studenta...la cibernetica...el...nici nu a terminat liceul.asta 1 la mana
2. eu o fata de treaba, care l-a inteles de fiecare data, care nu a zis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu din 5 dec 2007 01:24 de ExoticDream
Chestia asta cu vrajeala, ascunsul dupa deget, minciuneala in stil mare doar ca sa puneti mana pe fete nu tine decat poate la 15-16 ani sau mai tarziu doar daca fetele sunt saracute cu duhul. Daca va intereseaza doar o fraiera ca sa se cheme ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul in masina din 5 dec 2007 01:17 de ExoticDream
Daca n-as fi fost "la curent cu povestea", n-as mai fi pomenit "the fooling around", ci as fi numarat direct greselile, nu crezi?
;):D;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 dec 2007 01:14 de ExoticDream
"Impulsul care te poate arunca in patul cuiva" nu-mi apartine!!!
In privinta experientei... la pat, ai dreptate, insa am ajuns sa ma cunosc suficient de bine ca sa stiu ca ipostaze precum au fost cele povestite pe-aici nu cred sa mi se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calita din 5 dec 2007 01:04 de ExoticDream
"Posibilitatile pe care acel barbat le ingloba".... oare ce am putea intelege din asta? M-am referit la aspectul fizic al barbatului ("ambalajul": "musculatura", privire etc.) pentru ca nu ai putea vedea mai mult in prima faza, din moment ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca din 5 dec 2007 01:02 de carrie
Eh, nu ai zis direct ca ar fi o crima... insa se citeste printre randuri un ton acuzator si oarecum ironic... nu poti sa negi, pentru ca se simte ("la vederea unui tip mortal si sa lesin daca nu fac sex cu el" ;"impulsul care te poate arunca in patul ...
Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 5 dec 2007 00:46 de tot_eu
din pacate, tata a decedat acum 9 luni si am ramas cu mama si cu cei 2 frati. chiar imi este foarte rusine... ce o sa ii spun? "mama... ai un nepotel.. il cheama gigel". va las nr ei sa o anuntati voi??:P lasand gluma deoparte, timpul trece si eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calita din 5 dec 2007 00:40 de ExoticDream
Nu sunt chiar atat de batuta in cap precum credeti voi. M-am legat de definitii dintr-un motiv extrem de simplu: discutia trebuia sa inceapa de undeva, altfel voi intelegeati ceva prin "pasiune" si poate eu altceva si ne certam degeaba! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calita din 5 dec 2007 00:18 de ExoticDream
Nici n-am spus ca ar fi o crima sa faci sex cu cineva fata de care nu ai sentimente, am contestat doar termenul "pasiune" care nu prea poate acoperi simpla tentatie pe care o simti fata de cineva si care te face sa il doresti in pat brusc si ep ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 dec 2007 23:48 de ExoticDream
Astazi ma enerveaza cumplit impactul unei ploi amarate asupra transportului urban! Sunt de ajuns trei stropi si unui autobuz ii trebuie 40 de minute ca sa parcurga o statie! Chiar daca ai o carte la indemana, este imposibil sa nu auzi cele mai ...
Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 21:23 de angela
Orice minune tine trei zile... Parintii vostri vor trebui sa se obisnuiasca cu ideea. La urma urmelor e vorba de nepotul lor, sange din sangele lor. Discutati cu ei, sunt sigura ca vor intelege si chiar daca vor fi socati trebuie sa aveti curaj ...
Re: Re: cat poti suferi din asta? din 4 dec 2007 21:19 de angela
Daca face chestii de genul asta, ia-ti zborul cat mai repede de langa el. Asta nu e barbat pe care sa te bazezi si care sa te respecte. Si daca era cu prietenii ce il durea gura sa iti spuna: Iubito, sunt cu prietenii, imi cer scuze, etc..Ti-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati din 4 dec 2007 21:16 de katherine
Iti spun eu "which is which"...daca tu crezi ca ,,musculatura", sansa ,,marelui sex" (whatever that is) si mai stiu eu ce alte...nici nu stiu cum sa le zic, hai sa le zicem ,,chestii", pe care le aduci tu in discutie atunci cand incepi un discurs ...
Re: Re: Re: Orgasm vaginal si clitoridian din 4 dec 2007 20:14 de Nekunoskuta
Orgasmul clitoridian este cel mai "la indemana" deoarece clitorisul este mai usor de stimulat. Nu e nimic rau daca nu are orgasm vaginal.
Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 20:03 de tot_eu
din partea familiei mele nu vad sa fie mari probleme. se pot obisnui cu ideea, dar familia ei nu accepta deloc relatia asta. nu au fost de acord niciodata in acesti 2 ani. sincer, m`as bucura sa faca vre`un infarct la aflarea vestii, dar mi`e frica ...
Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 20:00 de tot_eu
daca are sprijin din partea iubitului si din partea familiilor......eu zic sa il lase.......
un copil are multe nevoi.....pt a creste un bebe ai nevoie de bani!quote]
Cat poti suferi din asta? din 4 dec 2007 19:55 de nora
am o relatie de aproximativ 9 luni in care totul este decurge bine...desi in orice se poate si mai bine. cu cateva certuri, dar normale ptr o relatie...nu poate sa curga numai lapte si miere...
acum cateva zile, iubitul meu a spus ca ...vrea ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul in masina din 4 dec 2007 19:38 de stefanoski
:lol::lol::lol: magarul are coarne ?? :lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 4 dec 2007 17:46 de Macarena
nu mi se pare ca atunci te-am jignit ;)cand a inceput florianna sa ma faca in toate felurile fara sa stie defapt cum sta situatia si tu ii tineai isonul da , am reactionat ii zice autoaparare :ok:In plus nu cred ca ai dreptul tu sau oricine ...
Read and learn din 4 dec 2007 16:59 de Vali
Intr-o buna zi, un taietor de lemne isi scapa securea in rau. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta.
Vazand acestea, Dumnezeu aparu langa apa si-l intreba care este cauza disperarii sale. ...
Pagina 2074 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||