Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dragoste pe net

din 6 dec 2007 00:35 de ExoticDream

Da, te poti indragosti pe net! Daca esti curioasa, cauta in paginile mai vechi ale acestei sectiuni si vei gasi mai multe topicuri care trateaza acest subiect. Totusi.... casatorie dupa 3-4 luni? Poate este si din cauza varstei lui mature, cine ...

Re: Am doi posibili parteneri: pe care sa il aleg?

din 6 dec 2007 00:29 de ExoticDream

Este mult prea devreme ca sa-ti formezi o opinie corecta despre acesti posibili parteneri, ii cunosti de prea putin timp si, dupa parerea mea, nu esti pregatita sa faci acum o alegere. Sigur, poti risca, sansele sunt 50/50, dar cred ca mai bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 6 dec 2007 00:02 de ExoticDream

Intr-adevar te afli intr-o situatie teribil de dificila.... Ar mai fi o intrebare: prietena ta a avut varsat de vant? Nu vreau sa te sperii, dar stii ca daca ea face boala in primul trimestru de sarcina, copilul se poate naste cu malformatii ...

Re: Sunt protejata?

din 5 dec 2007 23:56 de ExoticDream

[b][i]Subiectul tau va pleca maine la "Viata sexuala"![/b][/i] (!)(!)(!)

Re: ce sa fac??

din 5 dec 2007 22:25 de dorinda

In ceea ce-l priveste pe cel de 21 de ani...intr-adevar, este copilaros...dar ai grija cu el...se poate plictisi repede cu toate intentiile lui serioase. Incearca sa-l faci sa nu se mai grabeasca atat de tare pentru ca astfel nu va tine prea ...

din 5 dec 2007 20:43 de Nekunoskuta

Asteapta pana va intalniti. Dupa ce il vezi face-to-face iti poti da seama ce simte pentru tine. Daca apoi nu exista nici un alt impediment...succese! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2007 20:23 de Nekunoskuta

Exotic <-> tu nu intelegi ce explicam noi si de aceea faci o greseala cand spui ca ne-am arunca in patul oricarui necunoscut care ne aprinde, chiar daca de 9 ori pe zi. NU! E complet gresit! Ce spunem noi se simte intr-un context mult mai strans, nu ...

Re: Re: respect

din 5 dec 2007 19:23 de hakutzu

Omg, Ce sentimental e topic-ul asta, Imi vine sa plang , OMFG , Kidding , ha ha. Asa va trebuie daca nu stiti decat sa va bateti joc and shit like that. Anyway... Nu ca am ceva cu vreunu dintre ei / ele whatev , Dar totusi.. Life's Good , (Nu fac ...

din 5 dec 2007 18:54 de Danny_DaBoss

Nu cred ca ai cerut sfat unde trebuie ca aici cam toata lumea incearca sa iti schimbe parerea. Cel mai bine e sa faci ce simti. Daca simti ca el iti este alesul atunci... GO FOR IT !

Dragoste pe net

din 5 dec 2007 18:46 de Amiga

Daca cineva mi-ar fi spus povestea asta acum 2-3 luni probabil nu as fi crezut.. Acum 3-4 luni am intalnit un barbat pe net..el e din alta tara si intre noi e o diferenta de aproape 20 ani.. La inceput nu am dat atentie acestei relatii..dar de o luna ...

Re: Re: ce sa fac??

din 5 dec 2007 18:26 de angela

Din ce spui tu se pare ca cel de 21 da ani are mai multe planuri serioase decat celalalt. Avand in vedere ca vrea sa te prezinte parintilor, ca are planuri de viitor si ca te include in viata lui inseamna ca insemni ceva pentru el. Cel de 24 de ani ...

Re: Sunt protejata?

din 5 dec 2007 17:32 de oanaaaaa

Pai,si eu am luat marvelon28 o perioada,le luam de la cabinet,dar incepusera sa-mi dea d'alea expirate,k primeau medicamente p un an si am inceput sa iau din farmacie,dar nu am gasit marvelon28, ci marvelon cu 21 pastile,la care fac o pauza de o ...

Sunt protejata?

din 5 dec 2007 15:13 de baby_doll29

Buna!As vrea sa va adresez si eu o intrebare:am inceput sa iau marvelon28 si nu sunt convinsa daca in cele 7 zile de pauza cand iau cele 7 pilule placebo sunt protejata.Prietenul meu poate ejacula in vagin in aceasta perioada sau e nevoie si de alta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2007 14:03 de katherine

Uite, de la mine ai nota 20! :lol::lol: Si te accept ca ,,lidera" a ,,grupului":lol:... kneel and humbly accept the weight of your crown! :D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca

din 5 dec 2007 14:00 de katherine

And again! :lol::lol: Hai sa ne lungim urechile si sa ascultam mai bine: auziti si voi ,,buf"-ul sec si neputincios facut de ,,ghilotina" pe grumazul meu gros si nerusinat? :lol: Eu il aud...imi place enorm chestia cu ,,ghilotina"...poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul in masin

din 5 dec 2007 13:20 de katherine

:lol::lol:Whatever...uite, iti promit solemn ca nu iti voi mai lasa nimic de numarat..:D

Re: Cat poti suferi din asta?

din 5 dec 2007 11:36 de nypd

nu decat pot sa ma amuz copios ca de fiecare data cand vad povesti d jenu asta. domnisoara il iubeste de nu mai poate dar nu-i stie pe prietenii lui, nu stie din ce familie provine, sper ca macar cum il cheama stie :lol::lol: fetelor, VA MERITATI ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia fa

din 5 dec 2007 10:35 de vio

Te scuz! Multi.Si tocmai ptr ca am multi si am trecut prin acea varsta in care baietii(neseriosi) discutau despre fetele cu care aveau diferite contacte , chiar daca mai apoi se casatoreau cu acele fete.De fapt si fetele vb intre ele despre baieti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut

din 5 dec 2007 10:00 de carrie

Scuza-ma... cati ani ai?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC???????

din 5 dec 2007 09:38 de mayasha

pai ce daca nu poti sa te duci cu ea,..ar fi fost mult mai usor daca ai fi mers cu ea, e adevarat..dar date fiind conditiile..cred k trebuie sa inteleaga si sa se duca ea singura sau eventual cu cea mai buna prietena..nu mai pierdeti timpul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2073 din 3732
«   1 ... 2070   2071   2072   2073   2074   2075   2076 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare