Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 4 dec 2007 01:40 de antrax
sa itzi adresez o intrebare: daca sa spunem ca parintzii tai ar face sex acum si ca urmare peste 4 luni va trebui sa te omoare doar sa se scape ei de vreo problema? ai sa spui ca acel copil inca nui nascut si ca nui mare importantza , ba are o mare ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 4 dec 2007 01:30 de ExoticDream
Mergeti la ginecolog MAINE!!!!!!! Lasati-l pe el sa faca toate calculele si POATE ii vor da alt rezultat. Daca nu, atunci nu aveti de ales, trebuie sa lasati sarcina sa se dezvolte normal.... Nu riscati aiurea in speranta ca poate-poate scapati, ...
Re: Re: sexul in masina din 4 dec 2007 01:28 de antrax
dar daca nu ai avea timp si loc in alta parte? si nu ai mai rezista? cred ca merge f bine si in masina :rolleyes:
Re: penis usor curbat din 4 dec 2007 01:27 de antrax
din cate am citit penisul se curbeaza spre o parte datorita masturbarii excesive . asadar lasa masturbarea si pune mana pe o fata adevarata:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele din 4 dec 2007 01:24 de antrax
am citit si eu despre asa ceva pe net si cam astea sunt datele . dar acum depinde si de unde si in ce mediu este crescut fiecare. o fata de la sat fara televizor sau presa sigur nu stie ce este masturbarea . parerea mea
Re: Ce ar trebui sa fac dak nu vrea casatorie? din 4 dec 2007 01:18 de antrax
ei bine eu am 21 de ani iar prietena mea are 19 si la anu speram ca ne vom casatori . nu stim daca vom reusi sa strangem totzi banii dar stim ca neo dorim amandoi . si prietena mea cateodata este parca speriata si se gandeste numai la rau si parca da ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 dec 2007 01:15 de ExoticDream
Care este rolul scolii, pana la urma? O diploma care "ne trebuie" ici si colo sau ceea ce invatam in anii aceia in care ne tocim coatele pe bancile ei? Dupa parerea mea, indiferent cata carte se face intr-o scoala sau alta, exista o diferenta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut din 4 dec 2007 01:12 de antrax
ai vb niste chestii cam aiurea . oricum la anu ne casatorim si pe ea nu o amestec cu prietenii niciodata pt ca nui o oarecare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Targul de din 4 dec 2007 00:40 de ExoticDream
Te-ai interesat la domnul Victor Voicu despre diferenta dintre dioxina si digoxina?
Chestia asta imi aduce aminte de ceva..... oare ce sa fie.... gata, stiu.... un slogan comunist!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co din 4 dec 2007 00:34 de ExoticDream
Ne aduce Mosul daruri? I'm in! (Fearing harakiri....:ninja:!)
P.S. Oare om putea da ban (nu bani!) la conferinta?!? Nu de alta, dar cu agatatul ala s-ar putea sa devina plictisitoare....
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Cum scapa omul de par pubian fara a fo din 3 dec 2007 23:45 de vio
Cel mai indicat e cu ceara sau ,daca ai rabdare,cu penseta.Ideea e ca si daca te doare prima data radacinile se subtiaza si va fi mai putin par si mai usor de epilat pe viitor!Lama si cremele ingroasa radacina si indeasa parul din zona rasa.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 3 dec 2007 23:37 de constiintza
fiecare isi da cu parerea si de aici nu prea poti sa fii lamurit ..din cate vad eu ...chestia este la noi in tara de 2 feluri...cel recomandat femeilor de catre medici este prin aspirare...daca iti este frica, se face anestezie totala si totul este ( ...
Re: Re: Re: Re: masturbarea din 3 dec 2007 23:26 de baby
poate ne zice si c a bagat!!
atunci chiar k ma duc sa ma impusc:lol::lol::lol::lol::lol::blink:
:-*
Re: Re: Durata primului act sexual din 3 dec 2007 23:23 de vio
exact! poate tine 1 minut sau 10 sau 30.Daca doare rau poti cere sa se opreasca si daca te iubeste o va face.Desigur ca se poate sa nici nu simti decat un mic disconfort.Depinde mult de partener si de pregatirea ta psihica!
Re: Re: Re: masturbarea din 3 dec 2007 23:18 de vio
depinde ce a bagat! Daca era gros ,mai gros decat degetul atunci s-a dus.Asta daca nu are himen elastic.Dar daca era un creion sau o spitza de bicicleta si nu a amestecat ca in oala ,mai poate fi virgina.
Re: Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex din 3 dec 2007 23:12 de vio
Cred ca ar trebui sa vb cu ea si apoi tre sa te gandesti daca nu cumva vei incepe sa o dispretuiesti ptr ca ti-a supt-o si sa spui altora care la randul lor vor spune ca e mu..ta si vor cauta momentul sa le-o suga si lor ca deh ti-a supto tie si ...
Re: Re: masturbarea din 3 dec 2007 23:04 de baby
dragul meu daca a bagat ceva de 17 cm cum sa fie virgina?:lol::lol:
e a nu stiu cata oara cand zic ca
S A STRICAT LUMEA ASTA DE TOT!!!!!!!
:ermm::((:-*
Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 3 dec 2007 22:59 de angela
E in 4 luni??:blink:Nu am citit cu atentie chestia asta scuze.. Pai pastrati copilul..Isi risca si ea viata pe langa viata copilului. Vorbiti cu parintii, ei va pot ajuta.. In ziua de azi nu e o tragedie sa faci un copil chiar si la 17 ani.Am auzit ...
CE SA FAC??????? din 3 dec 2007 22:58 de baby
daca are sprijin din partea iubitului si din partea familiilor......eu zic sa il lase.......
un copil are multe nevoi.....pt a creste un bebe ai nevoie de bani!
daca parintii te ajuta cu bani si te sprijina moral......curaj......voi doi sa ramaneti ...
Re: masturbarea din 3 dec 2007 22:58 de vio
zau k nu inteleg:blink:
ce durerea mea......bagi obiecte de 17 cm[oricum nu prea cred k asa a facut tipa dar stiu k exista cazuri reale] dar nu te duci sa cauti un baiat klumea sa te satisfaca:blink::huh:
pai e ...
Pagina 2076 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||