Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 23:55 de ExoticDream

Esti sigura ca de inima este vorba si nu de altceva? Oare inima este aceea care te face sa reactionezi fizic la farmecele fizice ale unei persoane de sex opus?!? (Vorbim de cazul in care nu exista sentimente de iubire.) In ce moment al relatiei ...

Re: Re: Am fost.....

din 2 dec 2007 23:52 de solokd

Uffff Necunoskuto daca e asea de simplu pe cat spui tu nu mai existau forumurile asea ... normal pt tine e usor sa spui esti fata tu nu invitzi tu esti invitata si mai ales atunci cand sti ca iubesti in secret parca te-ar sugruma cineva de gat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 23:43 de ExoticDream

Scuza-ma, dar ma tem ca nu (te) mai inteleg! Pe de o parte ne spui cat de fascinanta a fost acea sexual close encounter of the third kind cu un barbat pentru care nu aveai (inca) sentimente si care nu avea nici el pentru tine, dar te zburlesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 22:16 de katherine

Refuz sa cred ca nu stii care este diferenta...pasiunea si iubirea se lasa foarte greu imblanzite in cuvinte si nu cred ca asta este o noutate, dar lucrul de care sunt sigura este ca daca ai simtit pasiunea stii ce este ea...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 21:40 de ExoticDream

Nu inteleg care este problema ta, mi-ai pus vreo intrebare legata de subiectele forumului si nu ti-am raspuns? Daca este vorba de o problema personala, exista mesageria, nu trebuie decat sa te inregistrezi si vei putea trimite mesaje oricarui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va

din 2 dec 2007 21:30 de ExoticDream

Sa inteleg ca incurajezi acest mod de a trece prin scoala?!? N-o fi invatamantul romanesc extra ultra mega exceptional, dar sa nu ne mai luam nici de societate ca nu ne baga in seama diplomele cand multe dintre ele sunt "castigate" in acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 2 dec 2007 21:23 de ExoticDream

Deh, daca pe noi nu ne-au asteptat "gorilele" ca pe Vali.... :((:((:((

Perioada potrivita pt sex

din 2 dec 2007 21:18 de dragadebia

hello all:) am si yo o intrebare:) am citit tot felul de articole ca la fete e bine pt siguranta lor chiar daca se protejeaza sa faca sex in perioada ciclului...ba dupa perioada ciclului nush cate zile:)deci?ma poate lamuri si pe mine cineva?:) :D

Re: re:

din 2 dec 2007 20:46 de Macarena

mersic :-* app florianna : l-as iubi si daca ar fi chinez si daca ar fi cubanez si daca ar fi african asa ca si daca ar fi tigan who really gives a shit :~* oricum stiu ca doare sa fii parasita de un tip ca danny, pt ca da am numai cuvinte de ...

Medicamentul Femicur

din 2 dec 2007 20:18 de Nekunoskuta

As vrea detalii despre acest medicament daca e cineva in cunostinta de cauza. Mi-a fost prescris de medic, am incredere ca e medicatia corecta pentru ca este un medic bun dar pana il cumpar sa citesc prospectul mai dureaza ceva timp. Pe net nu gasesc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 dec 2007 20:16 de florianna

Gata,shefu :flowers: Dar sa stii ca fata asta e foarte proasta,imi pare rau :( Noapte buna :flowers: Va pup,pa pa :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 20:13 de tematoare

ExoticDream, de ce te faci ca ploua si nu raspunzi mesajului scris de mine adresat tie pe acest forum? Chiar nu pricep.

Ma doare si nu am orgasm

din 2 dec 2007 20:11 de burny

in privinta vietii sexsuale nu stau f bine... defiecare data cand o fac am niste probleme,desi preludiul zic eu este destul de bine,nu reusesc sa ma simt f bine,pe parcurs incepe sa ma doara si nu reusesc sa am orgasm::~*:(si simt cat de cat placere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 dec 2007 20:09 de Nekunoskuta

Daca nu incetati cu prostiile si certurile incep sa sterg din mesaje. Daca nu vreti totusi sa va potoliti sterg tot subiectul tinand cont ca cel care l-a deschis face panarama pe el!

Re: Am fost.....

din 2 dec 2007 20:03 de Nekunoskuta

Uffffffffffffff Doamne!!! Nu mai inteleg tineretul asta! Ba va plangeti ca nu va place dar voi sunteti in limba dupa ea, ba va plangeti ca va place si voi nu pe ea, ba va plangeti ca o placeti dar nu stiti daca va place si va e frica....iar acum cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 dec 2007 19:55 de Macarena

si daca as fi de la Cucuietii din deal tot as fi mai desteapta ca tine :~* [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 dec 2007 19:51 de _claudiaa_

:)))))))))))))))))))))))):)))))))))))))))))))))) lasai ma in pace daca e asa mare dragostea intre ei ma duc si eu sa ma intalnesc cu al meu nu mai pierd vremea aiurea :))pusy florianooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 19:50 de Nekunoskuta

O descriere cat se poate de completa. Sa fie genul de om care numai cu o privire sa te aprinda, sa-ti tremure carnea pe tine, sa-l vezi cum sta nepasator pe fotoliu departe de tine, vorbind, iar tu sa te uiti la el dar sa nu intelegi nimic din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va aju

din 2 dec 2007 19:27 de Nekunoskuta

Da, se castiga bine. Pentru inceput iti trebuie permis de conducere si "papagal" si cu timpul ajungi mai sus, nu? Si da, ai sanse cu banii castigati, cunostintele acumulate si relatiile facute sa-ti deschizi propria firma. Te sfatuiesc insa sa ...

Re: Am fost.....

din 2 dec 2007 19:06 de solokd

baiete hai sa imi dau si yo cu parerea prin subiectul asta :D deci in primul rand am avut si yo o iubire ascunsa cam tot pe la varsta ta si chiar facem tot ce vroia ea numa sa o vad fericita.....deci stiu prin ce treci chiar e greu cum zic ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2079 din 3732
«   1 ... 2076   2077   2078   2079   2080   2081   2082 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare