Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Calitatile unei persoane cu care ati face sex din 1 dec 2007 15:26 de Stranger_to_love
Depinde cat de bine arata persoana respectiva zic eu asa din imaginatie.Daca fata e mai uratica si nu o "iubesc" o sa-i vad toate defectele si normal ca nu ma atrage.
Sa imi placa mie cum arata in primul rand(facial).
Sa arate bine si la ...
Re: Forgot something din 1 dec 2007 15:03 de solokd
Lol man ti-am citit paragraful tau si iti spun ca nu sunt total de acord cu tn .....dc daca nu faci sex oral asta inseamna ca esti prost sau inapoiat cum ai zis ....sa sti ca mie mi sa facut sex oral dar nu mi-a placut asta nu inseamna ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati din 1 dec 2007 14:48 de tematoare
Daca lucrurile ar sta cum zici tu, atunci nu ar mai exista atatea cupluri, nu crezi? De acord ca nu e usor sa gasesti pe cineva pe care-l iubesti si care sa te iubeasca, dar nici chiar asa cum crezi tu. :blink: Eu daca as fi in locul fetei careia ...
cand parintii ei... din 1 dec 2007 12:26 de baby
Cand se baga parintii se strica multe!!
am citit ceva de genu
<< si incercatzi si voi cat suntetzi de fatza cu ai ei sa nu fitzi chiar atat de apropiatzi>> postat de antrax....ei bine daca se poate sa imi explice cineva?:huh:
eu nu ii inteleg pe ...
Re: Re: Am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 dec 2007 11:53 de baby
:lol::lol::lol::lol::lol::ok::ok::ok::ok:
foarte bine zis:lol::ok::-*
Re: am o veste proasta fiilor din 1 dec 2007 11:44 de Bashir
asta cu netu la manastire e geniala :))
Re: Am 14 ani si vreau sa fac sex din 1 dec 2007 11:38 de Bashir
ce ma enerveaza astea care le zice papagalu domne daca vrei sa mai fii cu mine tre sa ne ardem .. si voi proastelor imediat tre sa va fut*ti cu el ... auzi si 14 ani ... daca nu v-as bate de sa va iasa cuvantu` p*la din cap
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se din 1 dec 2007 11:33 de valijan
Am gasit mai multe sondaje si studii facute. Din ele reiese ca nu toata lumea se masturbeaza, dar majoritatea DA. Mai mult barbatii (procente cuprinse intre 89 si 98%), dar si femeile (aici procentele sunt intre 40 si 85%). Din studiile facute se ...
Timpul pana la ejaculare: masturbare vs sex din 1 dec 2007 09:31 de Dunno
:wacko:
Well vroiam sa intreb...
Este diferenta dintre timpul de ejaculare de la masturbare si cel de la contactul sexual ? Daca da,care se produse mai rapid ... Banuiesc ca cel de la contactul sexual ,nu ... ?
Re: Re: Amicitie cu muza? din 1 dec 2007 09:24 de stefanoski
Total de acord. Iti impui sa o privesti ca prietena, esti ferm convis ca ai reusit si poc !! dintr-o data sageata lui cupidon te loveste...
Be careful ;)
Si mai putini sunt apreciati cand fac asta...
Eu nu te-as sfatui !! :o
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 1 dec 2007 09:22 de wave
cand am vbit cu el mai deschis parca mam vazut pe mine ...si eu am suferit o depresie( diferite probleme scoala, familia,prietenele,etc. si n-am avut curajul sa ma deschid nimanui...:((e cumplit sa suferi in tacere...il vreau asa cum nu mi-am mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii va din 1 dec 2007 03:47 de ExoticDream
Cartarescu, baietas de dupa blocurile gri?!? Jesus!!!... Neconsacrat domeniului sau? Adica?!? Tu de ce nu te consacri exclusiv iaurtului si mai stai agata si de facultatea aia? Cat despre "Evenimentul zilei" si tableta lui Cartarescu, stai tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Targul de carte Ga din 1 dec 2007 03:21 de ExoticDream
Ia uite cine citeste..... eticheta de pe borcanul de iaurt! Bravo! Hmmm... uitasem, lectura nu era gratis, se plateste bine pentru ea, reprezinta un inaltator job care face ca un targ de carte in buricul (pardon, [i]umbilicus[/i]) orasului sa ...
Re: Amicitie cu muza? din 1 dec 2007 03:00 de ExoticDream
In subconstient speri ca, la un moment dat, fata asta sa fie cu tine.... Ea stie ca sentimente tale sunt un pic mai profunde decat cele de prietenie?
Este frumos felul in care gandesti... putini ar lasa egoismul la o parte si s-ar gandi intai ...
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 1 dec 2007 02:44 de ExoticDream
Probabil ca acest baiat nu joaca teatru, sentimentele i-au fost ranite grav in trecut, a suferit mult si nu poate sari "in alta barca" instantaneu! Nu toata lumea functioneaza pe principiul "cui pe cui se scoate", stiu ca baietilor li se intampla ...
Re: Mi-a disparut subiectul din 1 dec 2007 02:09 de ExoticDream
In principiu, un subiect nu "dispare" decat daca nu este conform regulamentului sau daca il mutam la o alta sectiune, in functie de problema tratata (caz in care, de obicei, anuntam cu o zi inainte). Este posibil sa ii schimbam un pic titlul daca ...
Re: cand parintii ei... din 1 dec 2007 01:18 de antrax
stii . si eu am 21 de ani si si eu am o iubita dar de 19 ani . si noi avem peste un an impreuna . si la noi sau bagat ai ei . neam despartzit o perioada din cauza asta . ascultama . pana nu o iei de nevasta nu prea ai multe de comentat pt ca este ...
Re: Re: Re: need grl.. din 1 dec 2007 01:09 de antrax
cred cafaci parte din categoria gorilelor care se cred mult mai presus decat femeile . suntem egali daca nar exista ele sau poate si asa cred ca teai masturba sau ai fi homosexual . femeia este ceva indispensabil si de multe ori sunt mai istetze ...
Parintii ei se baga in viata de cuplu... din 1 dec 2007 00:41 de johny
...se baga in viata noastra de cuplu? in special mama ei. Am 21 ea a facut 18 si avem 1 an si 8 luni de cand suntem impreuna.
De atat timp maicasa si taicasu ii dau ore de venit acasa..(ora 10 in special ca cica au o obsesie cu asta) pt ei nu ...
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 1 dec 2007 00:04 de antrax
parerea mea este ca daca ai fi inervant tot ai sa gasesti pe cineva care nu te vede inervant cu care ai sa te casatoresti . cam orice enervant sau enervanta are o familie in timp . asa ca nu disperatzi
Pagina 2081 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
87 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||