Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 29 nov 2007 23:19 de antrax
treaba este ca am vb si ajunsesem la un acord ca odata si odata se va intampla . ea nu a mai facut nimanui deci as fi primul cu care ar face asta . asadar cu timpul imi va face mai mult decat sigur dar vreau doar sa stiu cum ar fi pentru ea ca fata . ...
Re: Sex neprotejat la o zi dupa menstruatie=>risc? din 29 nov 2007 23:09 de antrax
dupa parerea mea vreo 80% sunt sanse sa nu ramana gravida daca termini in ea , iar daca nu termini in ea sansele de a ramane gravida scad dramatic . dar mai exista cateva procente . acele procente constau in felul vostru si al trupurilor voastre . ...
Re: Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 29 nov 2007 23:05 de oanaaaaa
Mah...sunt fete care fac oral din placere,fete care fac pt placerea lui si fete care nu fac! Eu una,ma simt fff bine cand ii fac oral,numai sa fad cum tresara sub atingerea mea si nu mai pot de fericire,cum mai zicea cineva p aici, ma hranesc cu ...
Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 29 nov 2007 22:25 de dan_is
normal ca nu poti obliga pe cineva sa-ti faca sex oral daca nu vrea .e placut si pt ea sa-ti faca..cred , asa cum si mie imi place sa fac .sigur ca inainte de toate trebuie sa discutati
Re: Re: Cele mai excitante parti ale corpului din 29 nov 2007 22:22 de oanaaaaa
Mie una imi place fff mult cand sunt sarutata si mangaiata f usor p ceafa,iar iubitului meu ii place pe gat,in spatele urechii,niciodata sa-l musc de ureche,pe spate si p burtik mai aproape de penis!:,:,:,
Re: Re: Maririea penisului din 29 nov 2007 22:19 de oanaaaaa
Saracu,l-ai terminat la faza asta!!! Dar intr-un punct ai dreptate, cu cat vb mai mult cu prietena cu atat e mai bine!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii din 29 nov 2007 22:13 de Danny_DaBoss
Da si ? CE ? Am furat de la tine? Sa fi si tu in situatia in care daca nu furi nu ai ce manca atunci sa vezi cum e... Nu eticheta gresit. Oricum toata lumea fura intr-un fel sau altu.. ;)
Re: Maririea penisului din 29 nov 2007 22:13 de antrax
foarte simplu . o legi foarte bine de cap cu o atza de un bolovan si mergi asa oriunde :). nu am incercat dar cred ca o satzi placa . mai omule daca ai vreo prietena care a fost din floare in floare nu se mai uita la florile mici . dar daca ai o ...
Re: Cele mai excitante parti ale corpului din 29 nov 2007 21:52 de antrax
sincer la mine gatul , urechile si cand se freaca de mine, la ea stiu bine ca sunt cam aceleasi zone dar totusi mai sunt si sanii in special daca insist pesfarcuri , si apropo fetele am observat ca se excita si doar daca le sunt mangaiate burticile ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 20:31 de solokd
cum am mai zis fiecare cu conceptia si gandirea lui ....eu sunt contra materialismului in primul rand ca sunt baiat :lol:
dar totusi acuma ce vrei sa facem tre sa traim in lumae asta si cu bune si cu rele ca daca ar fi numa lucruri bune ne-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - din 29 nov 2007 19:34 de Macarena
Buuulshiiit !
virginitatea nu e demodata, nici sexul nu e demodat , e demodat sa iei singur decizii e "misto" sa iti zica prietenii "fu*e-o ba pa aia ca e buna baaa " si fata fiind "nu fi calugarita de ce nu il lasi sa te fta esti o proasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 19:20 de Macarena
No offence , nu banii conteaza intr-o relatie , ca aici vorbim de relatii nu de economii nationale.Nu am iubit niciodata pt bani :` si nici nu o sa o fac... Am avut si iubit ce venea la mine cu masina scumpa si iubit ce venea cu trenu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 18:38 de solokd
mama i-a cumparat masina nu singurika:blink::blink:
Re: Re: Prima data pentru baieti din 29 nov 2007 18:30 de oanaaaaa
eeeeeeeeeeeee,de reusit o sa reusesti,ideea e cum?Rasp: cu grija! :p:p:p :p Las ca o sa fie bine!:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare... din 29 nov 2007 18:15 de Songohan
lool prea dureros..............daca exista vreo metoda naturala...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 18:13 de Stranger_to_love
Ideea in general de materialism ati cam puso gresit.Trebuia sa ziceti "femei care stau cu barbatii doar pt. bunuri materiale".Toti suntem materialisti.Ce inseamna? Ca ne plac lucrurile materiale,nu cele spirituale.
Nu cred ca e nici unul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 17:54 de Nekunoskuta
Dar ea era peugeot, nu? Nu prea cred ca este materialista daca are o asemenea masina, a luat-o singura si o intretine singura.
Si eu as vrea sa ma plimbe cineva cu mertz-ul prin oras dar asta nu ma face materialista ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 17:49 de solokd
Oricum citeste atent am zis ca ar visa sa fie in locul din dreapta al unui porshe ..in concluzie viseaza un barbat cu porshe :lol:
Re: Cele mai excitante parti ale corpului din 29 nov 2007 17:43 de Nekunoskuta
Acum depinde ce ai vrut sa spui cand ai scris "cele mai excitante". Cele care ma excita pe mine? Atunci ar fi fundul si bratele lui. Daca e vorba de locurile unde se excita e vorba de urechi. Imi place sa il musc de ureche in public, stiu ca il apuca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2007 17:03 de Nekunoskuta
Asta nu se cheama materialism, cel putin in viziunea mea! Unii confunda materialismul cu dorinta de o viata mai buna si nu cred ca e corect.
Materialismul eu cred ca e starea in care o femeie sta cu un barbat pentru bani acestuia, cand acesta ...
Pagina 2084 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||