Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Dezvirginare din 28 nov 2007 18:43 de opreanicu
sti , uneroi ma gindesc ca sunt cam multe lasby prin romania ... sau fete care nu au ce face , cam ca tine ... vorbeste tu cu fetele despre asta daca nu esti timida si rusinoasa ... eu iti urez succes dar sa nu plingi cind te vor lua de fraiera
Re: Dezvirginare din 28 nov 2007 18:07 de mayasha
adica sa vb cu tine, sa se intalneasca cu tine si sa le dezvirginezi tu? :lol::lol: hai mai...fii serios...oricum cred k in multe privinte, cel mai bine fetele vorbesc tot cu fete in cazul asta.
Apropo..cati ani ai, 16?
Dezvirginare din 28 nov 2007 17:44 de opreanicu
BUNA , am vazut ca sunt multe fete care au probleme cu himenul , care ar vrea sa faca sex , dar se tem ca le-ar durea sau care sunt prea rusinoase sa zica ca sunt virigine , si-ar dori sa nu mai fie virgine . Acum daca este pot sa vorbeasca cu mine ...
Re: Re: Re: mai pot sa fac ceva?..:( din 28 nov 2007 16:52 de nypd
tu daca nu incerci nimic cum vrei sa se rezolve ceva?:lol:
ia-ti inima in dinti:P, intra:Dpe el, zi-i ca vrei sa vbesti ceva serios cu el si ai sanse sa rezolvi "problema";)
Re: Amicie cu muza ? din 28 nov 2007 16:26 de nypd
cum o iubesti daca ea e combinata cu "ala"?
bre pe bune si eu am o fata care mi-a placut dar din cauza ca e din alt oras n-am putut sa fim mai mult decat "prieteni". DAR nu pot sa o iubesc cand stiu ca se "iubeste" cu ala.
nu-i doresc moartea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem din 28 nov 2007 16:21 de stefanoski
Fii mai explicita. Tu ai facut sex cu el ? te-ai gandit ca poate fostele lui nu vor decat sa-l denigreze in fatza ta ? sa va strice relatia...
Daca e bun sau nu de ceva trebuie sa-ti arate el. nu sa te iei tu dupa spusele unor fete !!
Re: Re: Amicie cu muza ? din 28 nov 2007 16:17 de stefanoski
Si eu sunt de aceiasi parere ! e greu sa te abtii, daca tii la ea. Eu zic sa ramaneti amici. Retine, amici ! nu prieteni. Incearca sa impui o distanta intre voi. altfel risti sa te aprinzi si mai rau dupa ea si cel mai probabil te va privi ca pe un ...
Re: Re: Re: Re: re din 28 nov 2007 15:17 de ADRIAN
ATI AVUT DREPTATE DEOARECE AM GASIT UN MESAJ PE TELEFON DE LA UNU CARE AI SPUNEA CEVA DE GENU:STII CA NE CERTAM DE FIECARE DATA CAND TE DUCI LA EL[ADICA EU]CE DACA TII LA EL"SI IAM SPUS CA MAM UITAT LA MESAJ SI EA A SPUS :CINE TIA DAT VOIE AM AVUT ...
Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 28 nov 2007 15:08 de oanaaaaa
hai sa nu generalizam ):():():( dak una a fost t.... cu tine nu inseamna ca toate sunt!!! deci,te rog frumos,un pic de respect pt restul!!!:`:`:`
Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 28 nov 2007 14:43 de jerry
Cred ca ai pus punctul pe i. Mersi pentru sfaturi :)
Re: Re: Re: Re: Masturbare... din 28 nov 2007 11:05 de mayasha
Doamneee ce m-am mai amuzat cand am citit topicul asta :lol::lol::lol:
pierderea memoriei? :lol::lol::lol: daa...mor neuronii pana ramane unu care intra si ala in coma..pt ca te masturbezi :lol::lol:
in fine..data tie iti e frica si ai ...
Re: Re: Re: Re: Intrebare... din 28 nov 2007 07:43 de Songohan
OMFG cum sa nai erectie omfg am avut doamne.......atunci ajungeam doar la orgasm atat.. de aia am continuat....si daca vrei sa tii si vratemio cand avea 3 ani avewa erectii cumai mai rare si necontrolate lol
Re: Re: Re: Re: # NE CERTAM GROAZNIC DE RAU din 27 nov 2007 23:54 de Macarena
Tot eu dau si raspunsul :P Ai facut alegerea potrivita :~*O:):devil:
Re: Sunt prea inalt?? din 27 nov 2007 20:55 de SORIN28
;) am cu 1cm mai putin si nu am astfel de complexe. Am avut iubita la 1,65(parca daca nu cumva 1,60) si nu ma aplecam sa o sarut. Ori o ridicam de la pamant sa o sarut ori avea tocuri (si atunci nu mai era nevoie sa o iau in brate). Tu te oftici ...
Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete d din 27 nov 2007 18:39 de oanaaaaa
se pare ca e nevoie de detalii:
relatie frumoasa,iubire(cel putin din partea mea; dar si a lui):unsure: totul frumos,incepusem cu petting,nu am vb despre cand o s-a facem efectiv,eram cam nesigura,el imi dadea kt timp aveam nevoie [b]( amandoi ...
Re: Re: Re: o poveste mortala din 27 nov 2007 18:19 de mayasha
:lol::lol::lol:nici chiar asa...daca nu mi se intampla nimic ceva mai mult timp..sunt o norocoasa... :lol::lol:
acu serios..toate astea...chiar s-au intamplat...
Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s din 27 nov 2007 18:02 de dan_is
pai dc sa-i dau papucii?n-as face asta , chiar daca ea n-ar avea experienta ...totul se invata
Re: Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete d din 27 nov 2007 17:59 de Pacala
Depinde cum arata fata.
Daca e doar de "satisfacut poftele nebunesti" - ii zicem la revedere.
Daca e fata calumea (frumoasa, cu cap, etc) - life goes on...usor, usor, invata;)
Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s din 27 nov 2007 17:58 de jerry
Pai depinde in ce sens e esuat :) daca fata nu are experienta si nu stie ce sa faca, trebuie rabdare sa o invatam, nu?
Re: Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak s din 27 nov 2007 17:58 de dragosh
eu unu nu as face asta..pt ceilalti nu bag mana in foc..;):d
Pagina 2086 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||