Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 26 nov 2007 20:57 de micuta

(noi)nu mai facem sex de 2 ani .....si inca sper ca se va schimba ...dar sincer nu mai cred

Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine

din 26 nov 2007 19:33 de Vasile

Ce bine ca nu-mi poti vedea privirea:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul -bun sau rau?

din 26 nov 2007 18:27 de Nekunoskuta

Dupa cum spunea si Taqua...asta nu e petting, este chin :D Prefer sa-l transform in preludiu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum scapa

din 26 nov 2007 16:02 de katherine

Nu stiu de ce aveti astfel de ghinioane cu bietele benzi - eu sunt foarte recunoscatoare ca s-a gandit cineva sa le puna pe piata...chestia cu ceara ramasa pe piele dupa epilat mi s-a intamplat si mie o singura data - CULMEA - la un salon, unde ...

Re: Re: Re: 2 comprimate i

din 26 nov 2007 15:49 de nypd

parerea generala lumii, lumea fiind in majoritate formata din d-astia ca tine, e neglijabila intr-o discutie serioasa. cat despre informatiile cautate personal, poate n-ai cautat bine:blink: p.s. n-am zis ca-ti dau eu in cap, am zis ca e posibil ...

Re: Re: Re: Ati avorta?

din 26 nov 2007 15:21 de Agony

Desigur k nu, distrug viata copilului, adica il omor:blink:.Il nasti si il lasi la casa de copii daca nu ai posibilitatea sa-l intretii, dar nu il omori , GOD !:(( Ati auzit de expresia sacrifica-te sa fie altuia bine, daca nu copilul e persoana ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum procedam?

din 26 nov 2007 15:09 de paul_mot

chiar vreau sa aud mai mult...eu am acelasi problema dar invers...eu sunt baiat si e prima data cu fata care are experienta...si vreau sa simte bine si ea din prima data...incepand cu incalzirea pana la sex...si am problema ca mie frica sa ...

Re: Re: Re: Re: Pettingul -bun sau rau?

din 26 nov 2007 14:59 de oanaaaaa

se cheama preludiu doar daca faci dragoste dupa,dar daca te limitezi la mangaieri si saruturi tot petting este.

Re: un sfat pt un baiat care face sex pt prima dat

din 26 nov 2007 14:55 de oanaaaaa

pana iti raspunde lumea pe aici vezi ca mai sunt ffff multe topicuri p tema asta, da si tu la cauta:prima oara si o sa gasesti ceea c cauti!!!!

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 26 nov 2007 14:53 de Nekunoskuta

Exact! Privirea spune totul la un om. Nu poti sa "ratezi" privirea prin care iti "spune" ca te iubeste.

Un sfat pt un baiat care face sex pt prima data

din 26 nov 2007 14:47 de paul_mot

ce sfat imi dati...e prima data pt mine dar nu e asa pt ea...si nu vreau sa ma simt incepator...adik cum sa incep de exemplu "dezbracarea"...si pt incalzirea fatei :D ...cat dureze sa fie fata gata pt sex ...si daca se poate sa imi spuneti si mai ...

Re: ..... alteori 1 + 1 = 1 si multa suferinta!

din 26 nov 2007 14:36 de valentine

Feminista:. Ce crezi tu...ca numai femelele patesc d-astea? Sunt si destui baieti/barbati in aceeasi situatie dar nu bocesc in vazul tuturor;)

Re: Re: 2 comprimate i

din 26 nov 2007 14:32 de tot eu

esti cretin..era un punct de vedere bazat pe informatiile cautate personal si pe parerea generala a lumii. P.S.: ma doroftei lasa vrajeala nu fi din asta smecher dupa monitor..ca totusi nu iti inteleg chestia ca poate e vro unu care sa ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot rezolva ?

din 26 nov 2007 14:04 de Nekunoskuta

Pentru par: nu mai folosi produse gen gel, spuma (daca folosesti). Hidrateaza-te suficient. Parul gras este un efect secundar al lipsei apei din organism. Incearca sa-l reglezi si sa nu te speli prea des pe cap. Daca te speli la 2 zile normal parul ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 26 nov 2007 01:51 de Bozgoru

din privire.. iti dai seama cand un om e sincer din privire.. oricat de calit ar fii un om.. sau oricat de perversa ar fii o femeie.. iti dai seama din privire..

Re: Re: Re: Re: Re: Trecutul nostru.

din 26 nov 2007 01:43 de Taqua

Tin minte ca am intrat pe acest forum sa fac misto, intamplarea facand sa am si de cine. Devenise insa o dependentza si am urmat o cura de dezintoxicare de vreo 2 ani. Cred ca ma plictisesc rau daca am ajuns din nou pe-aici, but here I go again.

Re: Re: Pettingul -bun sau rau?

din 26 nov 2007 00:59 de Taqua

Si la persoanele cu o oaresce experienta sexuala care stiu cursul firesc al lucrurilor. Daca imi place, il iau de manutza si il sarut timid, dar daca il duc acasa, am imaginea destul de clara (pe diverse variatiuni ale aceleiasi teme) a ceea ce ...

Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 25 nov 2007 22:13 de baby

iti dai seama dupa cum te priveste, dupa cum se poarta,dupa gesturi....dupa ceea ce face pt tn! k sa fiu sincera....as minti dak as zice k vorbele nu conteaza......conteaza dar ideea e k sunt multi care spun__te iubesc__fara sa stie macar ce inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Masturbare...

din 25 nov 2007 22:05 de K1ll3r

mda..pana acuma nu am avut pierdere de memorie! doar usturimi! am fost la toti doctorii chiar si medicul de familie mia spus ca daca ma masturbez dau afara sperma care contine calciu si nush cate alte vitamine, si solicita neuronii

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 25 nov 2007 21:48 de VladX

daca s-ar purta ca un nesimtit as fi gay :)) next opinion ? :))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2088 din 3732
«   1 ... 2085   2086   2087   2088   2089   2090   2091 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare