Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 25 nov 2007 21:43 de oanaaaaa

Dupa parerea mea nu exista o dovada singura si clara de iubire,ma gandesc ca asa ceva se poate falsa,consider ca dovezile de iubire sunt cele de zi cu zi,micile lucruri care le face pt tine!!! Spre exemplu:degeaba iti umple camera de trandafiri ...

Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE

din 25 nov 2007 21:42 de VladX

bre dragostea ii oarba..dar sa o privim altfel? daca se despart.. el ramane cu sotia..si se gandeste "What if... ? ", apoi traiesti intr-un regret continuu..nefericit.. si isi trage si familia dupa el pe de o parte daca e dragostea reala... si da ...

Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 25 nov 2007 21:28 de VladX

iara stress aiurea de al meu .. cum iti dai seama ca cineva te iubeste cu adevarat? .. ea zice ca ma iubeste..dar eu is prea pervers, gandesc in loc sa simt .. am zis asta de multe ori ..la toate femeiele.. exista vreun test final.. sau vreo dovada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: -

din 25 nov 2007 21:22 de bonbon

sincer mie mi se pare cam devreme, dar fiecare face ce vrea,. un om trebuie sa parcurga toate etapele vietii, daca sare peste una o sa ii para rau .dar daca asta e ceea ce vrei, eu zic ca e necesar un preludiu foarte lung, pt ca mai mult ca sigur tie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 comprimate i

din 25 nov 2007 18:54 de nypd

vbeste frumos ca poate se gaseste unu' sa te omoare pt ca dai aiurea din gura. si ca sa-ti raspund desi nu ai merita la cat esti de limitat: crezi tu ca tratamentele administrate de inteligentii astia de doftori sunt chiar atat de benefice ? multi ...

Re: Re: o poveste mortala

din 25 nov 2007 18:54 de Sephiyroth

agitatie mare pe acolo pe la tine..! :D:D ma gandeam ca daca totusi nu ti se intampla nimic vreme de doua-trei luni ..., poti incepe sa te dai singura cu capul de pereti..! :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 comprimate in ac

din 25 nov 2007 18:25 de eu

ba esti nebun!! daca se administreaza corect nu faci nici un cancer.. De ce crezi ca se prescriu anticonceptionale chiar si pt reglarea menstruatiei..hormonilor..bla bla.? Daca se facea cancer, trebuiau interzise de acum 30 de ani de cand au ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 comprimate in aceeas

din 25 nov 2007 15:48 de oanaaaaa

Ideea e ca un copil nu e de dorit la o varsta tanara si trebuie o protectie,la inc folosesti prezervativ,faci niste analize,vezi k nici unu nu are nici o boala si treci la pastile!!! Simplu!!! dar topicul asta nu e despre cat de bune sau rele sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 comprimate in aceeasi se

din 25 nov 2007 15:33 de nypd

asta difera de la persoana la persoana;) ideea e ca femeile de cele mai multe ori chiar daca in inima lor se cred f hoate se duc cu capul inainte cand vine vba de barbati, in special in primele relatii. apoi devin ele f inteligente... da' ia uite ...

Re: Re: Re: Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 25 nov 2007 15:20 de oanaaaaa

da va place sa o faceti fara prezervativ si in situatia asta ce bune sunt pastilele,nu?cand vine vb sa faceti sex nu va mai ganditi la efectele pastilelor!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 25 nov 2007 15:16 de nypd

:lol: da, da. previn cancerul, ajuta ficatul, rinichii s.a.m.d. sunt niste pastile minune . in general e bine sa iei pastile. asa pt tine. ai , n-ai ceva, e bine sa iei preventiv:lol: daca vrei sa mori rapid iei cu pumnu'. daca vrei moarte ...

Re: Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 25 nov 2007 15:07 de oanaaaaa

se mai stie ca anticonceptionalele previn intr-o oarecare masura cancerul la ovare si chisturile si c mai fac fete :ok::,

Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 25 nov 2007 14:53 de nypd

cand vad astfel de topicuri nu pot sa spun decat: traiasca industria farmaceutica. fac si ei un ban, saracutii:lol: cat despre voi domnisoarele care incepeti sa bagati pe gat "pilulele" de la varste din ce in ce mai mici sa nu va suparati daca o sa ...

Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 25 nov 2007 14:22 de oanaaaaa

pai stiam ca daca nu iei o pastila la ora la care e programata,poti sa o iei in curs de 12 ore si nu se intampla nimic grav,totul decurge normal,numai sa nu depasesti 12 ore si p urmatoarea sa o iei la ora kre trebuie.Daca uiti de tot o pastila si ...

Re: Re: Cum pot rezolva ?

din 25 nov 2007 13:32 de stefanoski

Mersi mult baby :-* Am inteles ce este de facut. mai ales ca ai scris si de 2 ori :D

Re: Cum pot rezolva ?

din 25 nov 2007 11:17 de baby

da eu iti pot da cateva sfaturi! sa vedem...pt tenul gras mergi la farmacie si cumperi un gel de curatare pt exces de sebum [pt k asta e problema ta] pe care il folosesti dimineatza si seara...il aplici pe fatza ,masezi usor si clatesti cu apa ...

Re: Cum pot rezolva ?

din 25 nov 2007 11:16 de baby

da eu iti pot da cateva sfaturi! sa vedem...pt tenul gras mergi la farmacie si cumperi un gel de curatare pt exces de sebum [pt k asta e problema ta] pe care il folosesti dimineatza si seara...il aplici pe fatza ,masezi usor si clatesti cu apa ...

Re: Re: Ce inseamna sa fii bun in pat??????

din 24 nov 2007 22:07 de angela

O persoana buna la pat e una care nu are inhibitii in pat si care isi foloseste imaginatia pentru a-si stimula la maximum partenerul si a-l face sa se simta in al noulea cer.Daca ai imaginatie, si detii si ceva experienta poti devii expert in pat. Ca ...

Re: Re: Targul de carte Gaudeamus in Bucuresti!

din 24 nov 2007 20:00 de katherine

Spune-mi despre reducerile la albume de arta ca sa imi pot face sange rau...ca de ajuns la targ no chance...

Re: Ce inseamna sa fii bun in pat??????

din 24 nov 2007 14:29 de baby

dupa parerea mea o persoana este catalogata drept__buna la pat__dak satisface dorintele partenerului in materie de sex...dak nu....pur si simplu nu e buna la pat!:blink: logic nu? daca gresesc...spuneti-mi voi o alta definitie:-`:-`:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2089 din 3732
«   1 ... 2086   2087   2088   2089   2090   2091   2092 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare