Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Iubirea invinge orice ?!? din 22 nov 2007 21:43 de oanaaaaa
Corinteni I: "Capitolul 13
1. De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător.
2. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ...
Re: Iubirea invinge orice ?!? din 22 nov 2007 21:24 de Agony
Ioan 4:18 "În dragoste nu este frica; ci dragostea desavârsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme, n-a ajuns desavârsit în dragoste."
Daca nu exista frica nu exista limite ce nu pot fi ...
Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 22 nov 2007 21:18 de Agony
Be yourself !
Nu fi arogant (nu fi ca mine)
Fii putin de tot orgolios, asta daca nu esti sclavul ei.
Nu te considera inferior ei, dar nici superior.
Gandeste-te la ea ca o amica care iti iarta orice, nu totul trebuie sa fie perfect(nu trebuie ...
Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 22 nov 2007 20:56 de Agony
Ma scarbesti fata mea. Pentru Dumnezeu lasa omul sa isi vada de viata lui.
Re: Melodii preferate din 22 nov 2007 20:52 de Agony
1. Arssura feat. Simona Nae - Daca N-ar Fi Ea
2. Bitza - Razboi In Doi
3. Criss Blaziny - Barbie ep.1
4. Cabron feat. Monik - Fata Latina
5. Ceilalti - Porumbelul Negru
Anuntati-ma daca va place vreuna
:rolleyes:
...sau Dj Aligator - Close ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum scapa omu de par pubia din 22 nov 2007 20:30 de baby
hmmm...la salon park....nu ma risc nu de alta da' tzip de cheama aia...:lol::lol:pana la urma am sa incerc din nou cu ceara:(( de data asta cu mai mult curaj si mai multa atentie...:rolleyes:faza e k benzile epilatoare is km naspa. de obicei ramane ...
Re: cum scapa omu de par pubian fara a folosi lama din 22 nov 2007 20:22 de Agony
Pur si simplu il tai cu foarfeca pana ramane micut.AI GRIJA SA TE TAI ALTCEVA ! Daca il razi cu lama sau dai cu crema vei avea mancarimi si va creste mai mare.Imi amintesc de am fost la un bairam si tocmai ma rasasem acolo si dansam cu muza mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor ce fantezii sexuale av din 22 nov 2007 20:01 de oanaaaaa
ok,nici eu nu as putea trai fara pasiune,saruturi si mangaieri,ar pieri toata placerea de a fece sex, si intradevar,e mai importanta si mai frumoasa acest tip de apropiere fata de pers iubita cu sau fara orgasm fata d orice altceva,dar nu poti nega ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum scapa omu de par pubian fa din 22 nov 2007 18:16 de katherine
Tin minte ca odata am avut curajul sa vreau sa ma ,,mutilez" cu epilatorul in zona intima - mi-a trecut repede - doar in zona inghinala am reusit...depinde cum vrei sa te epilezi la salon - inghinal sau intim...probabil va finecesar sa te lege ...
Re: Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 22 nov 2007 17:33 de dan_is
:blink: ce fior m-a luat ..... daca as fi femeie probabil as face si eu la fel :-`
Re: Re: Re: am 14 ani si vreau sa fac sex din 22 nov 2007 17:15 de alex
[i][Cenzurat de Nekunoskuta ~ Helloooo copilu'...nu suntem sat fara caini pe aici...ne vrem oameni civilizati...daca nu te integrezi poti sa ne parasesti in liniste][/i]
Re: Am 14 ani si vreau sa fac sex din 22 nov 2007 17:10 de bobo
[i]te vreau aici sa incercam aceasta experienta inpreuna[/i]:ok:
cum scapa omu de par pubian fara a folosi lama din 22 nov 2007 17:01 de baby
eu folosesc crema in zona inghinala si nu am patit nimic... ori cu lama ori cu ,crema....tot la fel de rpd creste!am incercat si cu ceara si a2a oara sigur nu mai incerc!! crema folosita corespunzator...dupa instructiuni sigur va da rezultate bune ...
Re: Am 14 ani si vreau sa fac sex din 22 nov 2007 17:01 de te vreau eu
:heart:
Re: Re: Re: Cum scap de excitatie? din 22 nov 2007 16:54 de Nekunoskuta
Esti o persoana foarte religioasa? Daca da, vei avea de asteptat pana dupa casatorie, nu? Daca nu, iti recomand sa schimbi site-ul pe care citesti despre masturbare! :D
Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 22 nov 2007 16:52 de Nekunoskuta
Esti un moft pentru el...esti amanta si cuvantul asta cred ca spune tot. Vrea sa ti-o traga (daca nu a facut-o deja) si apoi decide: ori ii place cum esti in pat si te pasteaza ori iti da papucii. Astfel de oameni nu ar merita sa fie soti. Eu i-as ...
Re: e crunt din 22 nov 2007 16:49 de Nekunoskuta
In primul rand te sfatuiesc sa nu renunti la facultate! Sub nici o forma. Iti ratez viitorul visat si ii dai lui satisfactie. Daca nu mai esti cu el nu inseamna ca nu poti sa-ti vezi de viata ta. E mare pacat sa iti strici viata din cauza lui. NU ...
Re: Re: Cum scap de excitatie? din 22 nov 2007 16:46 de unu_d
am citit aici:
http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/masturbarea.shtml
Daca asa e cum zici tu, atunci se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc cu gandul. Cel putin, pana voi gasi ,un ,,fat-frumos'' dornic sa ma ajute ,,sa rezolv si ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor ce fantezii sexuale aveti din 22 nov 2007 16:27 de Nekunoskuta
Crezi tu ;) Nu toate viseaza la orgasm. Eu de exemplu visez la pasiune, placere, atingeri, mangaieri, sarutari, placerea si satisfactia lui. Daca se intampla sa existe si orgasm...bine...daca nu....nu conteaza. (prin asta ti-am raspuns si la ...
Re: Re: Re: cum scapa omu de par pubian fara a fol din 22 nov 2007 16:23 de katherine
:lol::lol::lol::lol: Sa nu mai spui nimanui!...Meriti o medalie pentru bravura nu atat pentru ca ai riscat sa folosesti ceva atat de imprevizibil cum este o crema epilatoare in zona inghinala (sper ca nu si intima :ninja: ), ci mai mult pentru ...
Pagina 2092 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||