Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant din 20 nov 2007 23:22 de Stranger_to_love
Dar cine a zis de sex-sportiv???
Nu poate sa fie doar sex? De ce trebuie sa fie sportiv sau degradand sau nu mai stiu cum?
Si nu ca sunt disperat,dar as fi nebun sa refuz o partida de sex daca apare ocazia.Nu sunt fata sa-mi doresc mare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii disponibili lun din 20 nov 2007 23:21 de ExoticDream
Cam asa ceva se intampla si la mine, cu deosebirea ca sora mea are doar bursa deocamdata, iar bunicii au avut intotdeauna o contributie substantiala la intretinerea noastra, asa ca.... ar trebui sa ma revansez....
Bravo tie daca reusesti, ...
Ce simt in timpul orgasmul din 20 nov 2007 22:09 de mimi
eu mi-am intrebat iubitul ce simte el cand am eu orgasm...:)))
si mi-a zis ca simte o caldura..naucitoare.."trebuia sa ma simt si altceva ???" si la-m intrebat "contractii ale vaginului nu simti?" si a rasouns un mare DAAA...
deci trebuie sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Va ajung banii disponibili lunar? din 20 nov 2007 19:44 de Nekunoskuta
Exotic, asa e in primele luni cu salariu propriu. Zici ca economisesti dar parca nu-ti ajunge si pentru aia si pentru aia. Iti faci toate poftele de care te privai. O sa vezi ca mai tarziu se schimba situatia.
De dat bani in casa...cel putin la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmul din 20 nov 2007 18:31 de Obiwan51
de cele mai multe ori la intrebarea asta am obtinut niste priviri crucise ce exprimau "ce!!! adica nu se vede sau ma faci mincinoasa????" asa ca nu e o idee chiar buna, cel mai bine e sa iti deschizi putin simturile si o sa simti p pielea ta daca ...
Re: Re: Re: Re: chestia cu virginitatea din 20 nov 2007 18:23 de Obiwan51
vezi tu, lucruri de-astea se pot intampla iar 13cm cat zici tu ca ai circumferinta e o dimensiune normala ceea ce mareste probabilitatea ca prima experienta sa decurga usor iar daca tu inca mai faci presiuni asupra ei cu chestia asta s-ar putea ...
Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 20 nov 2007 17:45 de Obiwan51
Inseamna ca ori ai fost surd, ori esti prea tanar si crezi ca toti barbatii se viseaza cu scula in gura unei femei. priveste si asculta mai bine la oamenii din jurul tau si vei vedea ca nu e chiar asa. Si ca un raspuns la intrebare eu zic sa-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sex L din 20 nov 2007 13:00 de Stranger_to_love
Deci daca faci sex dupa mai mult timp nu mai iei nici o boala pt. ca se vindeca intre timp. :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant din 20 nov 2007 12:18 de Stranger_to_love
Sa specific. Orice fel de relatie,DAR nu cu orice fel de persoana.
Re: Menstruatia... mai repede! din 20 nov 2007 12:17 de bonbonika
pai vreau sa nu fiu pe ,, stop'' de revelion, si vroiam sa imi vina mai repede luna viitoare, adica mai devreme de 30 decembrie.am auzit ca daca bei ceai de coada soricelului inainte cu o saptamana si jumatate inainte 30 decembrie ( cazul meu), iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 nov 2007 01:44 de ExoticDream
Tu ti-ai format aceasta filosofie numai datorita unei relatii esuate, bine ar fi sa renunti la ochelarii de cal si sa observi ca nu toate fetele mint/inseala si nu toate relatiile sunt a la Columbeanu story! Daca lucrurile ar arata pe cat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant din 20 nov 2007 01:07 de ExoticDream
S-ar putea sa fie "la misto" sau s-ar putea sa fie chiar serios, nu ai idee cat de evoluati sunt tinerii de azi! Tu insa.... ai coborat stacheta intr-atat incat accepti absolut ORICE??? Fara discernamant, numai sa fie?!? Stiu ca nu ai fi singurul ...
Re: menstruatia din 19 nov 2007 19:59 de Nekunoskuta
Poti explica si de ce? Daca iti intarzie trebuie sa cauti cauzele, nu sa o grabesti. Cauzele pot fi de la o banala raceala pana la sarcina.
Re: Re: Re: Re: logest! din 19 nov 2007 19:47 de Nekunoskuta
Efectul pastilelor nu dispare daca nu iei una. Mai bine spus, in cazul tau, daca nu ai luat-o sambata si ai avut contact neprotejat sambata seara efectul a fost prezent. Personal nu folosesc si nu am folosit anticonceptionale dar stiu de la o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului f din 19 nov 2007 19:42 de Nekunoskuta
Ce inseamna "cateva luni"? Ori e prea putin timp ori reactiile tale nu te dau de gol prea bine. In general "cateva luni" sunt prea putine, mai ales daca e la inceputul relatiei sau ai fost virgina. Nu prea intereseaza atunci placerea partenerului ...
Re: am un coi de 400 g din 19 nov 2007 19:33 de Nekunoskuta
Am o intrebare: cum le-ai cantarit? Daca le-ai taiat apoi le-ai pus pe un cantar de bucaratie totul e ok, ai scapat de problema! Daca nu ai facut asa iti recomand metoda asta de cantarire, sigur nu te vor mai manca, eventual le mananci tu pe ele! ...
Re: M-am indragostit de telefonul mobil din 19 nov 2007 19:30 de Nekunoskuta
Unu la mana...ce rezolvi cu asta? Daca nu ai semnal nu te poate suna ninemi deci nici macar nu ai parte de niste vibratii ca lumea :D
Doi la mana...si eu imi bag picioarele in telefon daca nu am semnal, e vreo problema? :blink::lol:
Va ajung banii disponibili lunar? din 19 nov 2007 19:26 de Nekunoskuta
Ideea mi-a venit azi in tramvai cand ma gandeam pe ce mi se duc banii pentru ca parca nu-mi mai ajung. Nu-mi dau seama daca sunt prea cheltuitoare...poate sunt....in fiecare zi imi cumpar cate ceva. Daca nu e de mancare la munca, e o punga de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut f din 19 nov 2007 18:38 de Stranger_to_love
te invat eu
sau
Daca stii engleza da cautare pe net
french kiss sunt multe situri unde te invata sa saruti
Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex din 19 nov 2007 17:16 de purple_paula
deci baietii au voie si fetele nu, sau cum vine treaba?..filosofia asta de vremea cui mia e, daca nu tot a bunicilor?..
:huh::huh:
Pagina 2095 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||