Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: adio draga masturb din 21 nov 2007 20:17 de Stranger_to_love
Scuza-ma,dar nu esti baiat.Spre deosebire de fete noi productie continua care trebuie sa se elimine cumva.
Dar daca simti nevoia nu te abtine.
Alta intrebare pt. initiatorul topicului: cat timp ai stat cel mai mult fara sa o faci(in ultimul ...
Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 21 nov 2007 20:15 de baby
sincer multi or sa iti zica k esti o cu*va....eu nu zic asta......iti zic doar atat......gandeste-te macar la copii lui...asta dak ai suflet! dak te-ar iubi cu adevarat, nebuneste ar divorta si ar pleca si in lume pt tn!! eu nu inteleg un lucru la ...
Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 21 nov 2007 19:48 de DarkAngel
Prin ceea ce faceti voi dati dovada de iresponsabilitate imaturitate inconstienta si o doza mare de egoism.... NU te gandesti ca probabil candva i-a facut aceleasi declaratii si sotiei care ti le face tie ? SI pana la urma ce om este ala care isi ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 21 nov 2007 19:44 de brunetzik_ro
[u]mam frate....st un pik mai mik dekt u...a c drq....la 15 vreisa faci sex?:-o....knd oi avea pe unu kre sa te beasca shi salbeshti shi yu.....atuncisa fci sex....[/u]
Re: Re: Re: Re: Marire de penis??? din 21 nov 2007 18:46 de oanaaaaa
la 7 ani ti se ridica????????????/ :blink::blink::blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 nov 2007 15:36 de verdiuc
Da,dar ca sa iesi cu persoana aia trebuie sa iti placa fizic,si cat de cat si moral.Nu poti sa iesi cu o nashpeta. (iar o sa ma bata Exotica).
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 nov 2007 13:16 de jerry
Cand spuneam sa caut nu ma refeream la agatat sau mai stiu eu, ma refeream sa ies cu una-doua-trei-patru, sa stau de vb, sa vad daca avem chef amandoi sa ne intalnim din nou...etc
Un moft sau e indragostit de mine? din 21 nov 2007 13:03 de CAMICAMITZA
AM O RELATIE CU UN TIP INSURAT SUNTEM IMPREUNA DE 3 LUNI NE-AM INTALNIT DE 5 ORI.NU STIU CE SA FAC IMI PLACE MULT EL IMI SPUNE LA FEL CA MA VREA TOATA VIATA LANGA EL,DAR NU STIU CE SA CRED
DE FIECARE DATA CAND NE INTALNIM EU SUNT PUTIN TENSIONATA SA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 nov 2007 11:17 de jerry
Pai sunt din Timisoara...13 zile la rand de cand ne-a despartit in fiecare zi a fost urat...a plouat, pana ieri. Nu stiu cum o sa arate mai incolo, dar ma cam streseaza cand vad cadourile pt sarbatori expuse prin magazine si ma gandesc ca nu prea ...
Re: Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 21 nov 2007 10:56 de dudu
Ca de obicei, esti pe langa subiect.
este vorba de mentalitate, despre cum privesti lucrurile, acest gest poate parea degradant pentru unii fara sa fie vorba de... nespalare. Exista femei sau barbati care considera acest lucru, si nu le poti ...
Re: Prietenie dupa despartire? din 21 nov 2007 09:41 de Bozgoru
bah ! femeile sunt din natura lor niste t.a.r.f.e. infecte.. ele din moment ce au unu care sa le-o traga le doare in cur de fostu.. ele nu au nimika de pierdut daca ar ramane amici cu fostu.. ca nu le intereseaza persoana aceluia.. intelegi.. nu ...
Re: Re: Injectiile anti-baby din 21 nov 2007 09:15 de andreea
vad ca stii cat de cat despre ru 486 stii cumva daca dupa ce se avorteaza cu acest medicament exista posibilitatea de a nu mai ramane insarcinata din nou? te rog frumos sa-mi raspunzi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 nov 2007 08:24 de Spyder
Eu am avut o prietena 3 ani de zile.Am crezut k ma iubeste sincer,chiar ma prezentase parintilor ei(desi eu insistasem sa nu o faca),totul era perfect...pe scurt.Ne-am desparit(nu vreau sa vb despre asta)si dupa o saptamana mi-a zis k a stat k mine ...
Re: adio draga masturbare.... din 21 nov 2007 01:37 de Stranger_to_love
]
Mai vorbim cand nu o sa mai poti sa dormi.
Adio, draga masturbare.... din 21 nov 2007 01:31 de nypd
ce papagal am putut sa fiu ani de zile, cate ore am pierdut facand o chestie de rahat. si din cauza mass-mediei si a altor kestii care te fac sa te gandesti numai la p**zda, dar normal ca eu am cea mai mare vina.
dar cred ca mi-a ajuns.
m-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 nov 2007 01:13 de verdiuc
Ca sa poti trece de o fosta prietenie dupa care trebuie sa treci,e nevoie ca "fosta" sa te ajute putin.Ea ar trebui sa nu iti inchida telefonul mereu,ci sa faca despartirea cat mai lina,asta,bineinteles,daca nu i-ai facut ceva foarte naspa: ...
Re: Re: Re: din 21 nov 2007 01:13 de nypd
da' frate e demodata. se uita toti cu scarba si cu figuri la tine daca "n-ai prietena", esti pe loc considerat in neregula, nesanatos, pacatos , nenorocit, esti aproape un criminal in ochii lor.
uita insa sa se uite la ei, care traiesc din relatie ...
Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 20 nov 2007 23:48 de ExoticDream
Oare sa fie un sindrom al barbatilor nespalarea asta?!? Adica daca esti prea tanar nu ai invatat ca a face sex inseamna un pupic (dar nu oriunde!), o mangaiere (dar nu oriunde!) si o intromisiune in pozitia misionarului, punct! Intr-adevar, daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: je din 20 nov 2007 23:40 de Stranger_to_love
Cum ziceam.Eu nu am avut nici un fel de ocazii pana acum.Nu vad virginitatea in sine ca o povara ci faptul ca nu am avut norocul sa am ocazia de a face sex sau de a avea o prietena.
Asa ca daca as avea ocazia nu as ratao.Dupa aceea chiar as ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant din 20 nov 2007 23:31 de ExoticDream
Am zis "sex sportiv" in sensul de sex fara sentimente, adica sex chior, pentru satisfacerea instinctelor, pentru descarcarea hormonala si placere de moment. Nu am spus nici ca ar fi degradant, insa nu doar fetele, ci si unii baieti isi doresc ca ...
Pagina 2094 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||