Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

din 17 nov 2007 19:39 de BaBaNuTzUl

sa shti k shi eu ma duc la shcoala, chiar intr`un liceu bun, cu prestigiu, shi ma exprim cum vreau, k doar nu suntetzi profi d romana. shi in legatura cu seriozitatea... dak avetzi 18 ani shi va ocupatzi cu educarea copiilor pe plan sexual, nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 17 nov 2007 19:35 de ExoticDream

Da-mi voie sa te contrazic, tu ai dezvoltat o obsesie vis-a-vis de subiectul "frumusete versus dotare intelectuala"! Exagerezi! Probabil ca ursitoarele se straduiesc sa joace corect la impartirea darurilor, insa te asigur ca exista pe lumea asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimf

din 17 nov 2007 19:35 de andruscha

da mi a venit pe mail.lol.eu nu sunt decat o necunoscuta pt voi si asa sper sa raman.daca toate problemele s-ar rezolva cu o petitie....:((:rolleyes::((

Re: Re: Re: Re: corect raspunsul

din 17 nov 2007 18:59 de valentine

:lol::lol::lol: au multe lucruri in comun....eu oricum, cred ca ma duc sa fac dragoste cu Simona, daca ma primeste...:love::love:

Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 17 nov 2007 18:29 de Sula

Da-mi voie sa te completez: "cele mai multe fete cu ceva neuroni in dotare, adica fetele urate". (Frumusetea cu "capul", de cele mai multe ori, sunt invers proportionale...cred ca in cazul ambelor sexe ;) ) Nu sunt draga plictisite , stai tu ...

Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 17 nov 2007 18:17 de dorinda

A fi tu insuti implica niste riscuri, acele de a nu fi acceptat de multe persoane. Incerci sa-ti faci prieteni si nu reusesti, nu poti sa te integrezi in societate...simti ca toti te resping si nu-ti gasesti locul. Cea mai buna solutie: ...

Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 17 nov 2007 18:15 de ExoticDream

Nu sunt de acord cu tine, cele mai multe fete cu ceva neuroni in dotare sunt plictisite de jocurile astea penibile de-a seductia si refuza din start tipi care incearca sa le impresioneze prin fel de fel de smecherii studiate, iar daca nu s-au ...

Re: Unde e Elodia ? :))

din 17 nov 2007 18:10 de Guest

n-am urmarit circul de pe O TV, insa, un simplu rezumat al stirilor apartinand altor posturi de televiziune, precum si stirile de la info pro, imi dau convingerea ca tipa a dat de mult timp ortul popii(adica, a decedat). n-ar fi avut sens ...

Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti

din 17 nov 2007 18:10 de dorinda

Te inseli. Nici eu n-am avut cativa ani prieten pentru ca, fiind eu insumi, se temeau de mine prin faptul ca le ceream sa ma respecte. Dar uite ca de vreo 2 ani, s-a schimbat situatia. Acum ei alearga dupa mine. Si apoi, faptul ca sunt uneori ...

Re: Re: corect raspunsul

din 17 nov 2007 17:54 de Guest

mai am 2 intrebari: de ce a fost nevoie sa-ti iei nickname andutza cat ai gandit, ca sa revii la nickname wave sa raspunzi? daca ma suna sa vorbesc cu el(mai corect, daca ma mai suna sa vorbesc cu el)? am incercat sa ma abtin. totusi, am si-a III-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex

din 17 nov 2007 16:49 de Sephiyroth

dupa cum spuneam : pana ieri credeam ca prostia nu se vindeca , dar macar se deterioreaza in timp..! ai reusit si tu in sfarsit sa imi demontezi o teorie : asta expusa mai sus ! :D:D ma bucur ca nu m-ai uitat si imaginea mea a ramas atat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex

din 17 nov 2007 16:42 de Sephiyroth

m-ai dat in gat paraciosule..! :D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul u

din 17 nov 2007 15:27 de dorinda

Aici nu e vorba ca am scos ochii cuiva cu "ti-am zis eu". Problema mea e cu totul alta. Mi s-a intamplat si nu de putin ori, sa vad ca persoanele la care tin au prieteni nepotriviti. Chiar daca nu ii cunosteam de prea multa vreme si n-aveam ...

Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex ora

din 17 nov 2007 14:59 de Ionel

Nu, nu sunt aceiasi persoana. Am folosit impreuna acelasi IP. Acum ne-am despartit. Daca cineva era interesat vedea acest lucru. Dar pe acest site unele persoane ca Aluka sau cum se numeste mai nou Sephiyroth poate improsca cu noroi pe oricine, ca ...

Re: Mai sunt virgina?!?

din 17 nov 2007 12:31 de baby

mergi la un control ginecologic si afli.....dak nu ....astepti pana o faci prima oara si....surpriza...constati dak mai esti sau nu virgina...:-*:-*

Re: Mai sunt virgina?!?

din 17 nov 2007 12:23 de Nekunoskuta

Daca ai simtit o durere in vagin (si esti convinsa de asta) sigur ti-a "umblat" pe acolo. Ce a facut...numai el stie. Daca mai esti sau nu virgina...nu avem de unde sti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg

din 17 nov 2007 12:11 de Nekunoskuta

Esti o persoana race si calculata...PREA rece si calculata. Conteaza cariera nu viata personala, nu? Conteaza banii si recunoasterea altora nu sotia si copilul care te asteapta acasa. Conteaza sa fii stapan in orice situatie, indiferent de moment si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - dem

din 17 nov 2007 09:45 de a future

:zorro: ai mare dreptate de a crede in marea dragoste...cei care fug de fetele virgine sunt...mai putin decat s-ar putea nnumi barbat,....cred ca nu stiu nici macar ce inseamna marea dragoste.sex-ul nu mai este o problema la ora actuala,dar nici ...

Re: Re: daca-i intrebare intrebatoare,

din 17 nov 2007 09:17 de wave

raspunsul: prea mult!!!(!)(!)(!):mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina

din 17 nov 2007 01:51 de Stranger_to_love

Parerea mea personala: esti dus cu pluta.Si daca nu gasesti persoana perfecta care sa ai sentimente pt. ea ce faci? Mori asa singur? Si mai da-i naibii pe chinezi cu "medicina lor" tot ei sunt aia care mananca aripioare de rechin si corn de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2097 din 3732
«   1 ... 2094   2095   2096   2097   2098   2099   2100 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare