Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reus

din 15 nov 2007 15:14 de dorinda

Dar daca numai unul face compromisuri si celalalt asteapta tot mai mult din partea ta? Poate la un moment dat ajungi la o limita. Sa spunem ca tii foarte mult la persoana respectiva si nu ai vrea s-o pierzi din cauza asta. Atunci ce e de facut?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

din 15 nov 2007 14:21 de link

ma refer naturala O:) fara sa platesti

Re: Re: Faza ciudata in cafenea

din 15 nov 2007 14:05 de valentine

Nu pune pariu...asta e doar o posibilitate, din infinitatea posibilitatilor:D Asta e cel mai nasol cand vezi o fata care iti place si nu reusesti sa ai stapanire de sine sa reactionezi cum trebuie si sa faci rost de nr ei de telefon, eventual ...

Re: Re: Re: Oare fac bine??

din 15 nov 2007 14:03 de valentine

In clasa a 9-a exista cam multe necunoscute referitoare la fete...mai ales ca poate fata respectiva are minte inferioara clasei a 9-a, minte de clasa a 9-a sau poate e maturizata. Tind sa cred ca ar trebuii sa flirtrezi cu ea in gluma si sa vezi ...

Re: daca-i intrebare intrebatoare,

din 15 nov 2007 12:18 de Guest

si-ai adus in discutie aspectul timp, discutand exclusiv despre timp, am si eu o intrebare: cum apreciezi sacrificarea a 4 ani din viata, din partea uneia(eu, spre exemplu) pentru un tip imatur emotional? insuficient, suficient, mult, prea mult!? ...

Re: Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 15 nov 2007 11:50 de wave

e o intrebare intrebatoare pt urm situatie :de exemplu un el si o ea de aceeasi varsta > el mai matur emotional decat media, ea mai dezvoltata cultural ... dar el cu dorinta imperioasa de a se ridica la nivelul ei cu sprijinul ei, fara de care ar ...

Re: Sunt prea inalt??

din 15 nov 2007 11:47 de katherine

Stiai ca - pentru fetele alea spre care nu vrei tu sa te apleci prea mult - exista tocuri?...daca isi pune o fata din aia de ,,1.70 si cva" niste tocuri de 15 cm s-ar putea sa te scuipe in cap...:D:D...nu te supara pe mine, dar nu am putut sa ...

Re: Re:

din 15 nov 2007 11:12 de Guest

mai taie din inaltimea ta. pana la 1,79m.

Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 15 nov 2007 10:47 de Spyder

Ms mult m-ai linistit:,Faza e k frecventez si sala,deci e bine

Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 15 nov 2007 10:37 de Bozgoru

uite eu am 1,85... si tot imi doresc sa fiu mai inalt.. iti vine sa crezi sau nu.. sunt fete care mi-au zis ca era bine daca eram mai inalt... deci.. pana mea... idealu e pe la 1,90.. si cat de cat bine facut..

Re: Re: Sunt prea inalt??

din 15 nov 2007 10:34 de Bozgoru

:))))))))))))))))) scuza-ma ca rad :))))))))))))))))))) dar.. doamne... pai asta e idealu in viata la un barbat in paana mea... cum e femeia care vrea sani si fund.. asa e barbatul sa fie inalt.. nu ti-i se pare ciudat cum aia de sunt fotomodeli ca ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa

din 15 nov 2007 10:11 de Spyder

Doamne s-a umplut tara de c***e.Akm dak ai 16 ani si esti virgin esti privit k ceva rar,nemaivazut. :devil:O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie p

din 15 nov 2007 00:20 de ExoticDream

Nu este cazul sa-l comparam pe Jiji al nostru cu Bill Gates, Larry Ellison sau Paul Allen! Cand Bill si Paul s-au lasat de facultate (ca sa fondeze Microsoft), stiau mai mult (cel putin in domeniul programarii computerelor) decat ar fi putut sa ...

Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 15 nov 2007 00:04 de ExoticDream

Ar fi bine sa ai dreptate si barbatul sa vada in femeie si una, si alta, insa exista si exceptii.... destule cand el prefera sa discute cu altele lucruri pe care le-ar fi putut impartasi si cu iubita, situatie care este si trista, si ciudata, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reus

din 14 nov 2007 23:28 de dorinda

Cand am zis ceea ce trebuia ma refeream la ceea ce simte, la gandurile lui...Dar daca a fost prost...si azi am aflat cat de prost este...imi vine sa turbez, pentru a nu stiu cata oara, ca am mai adaugat pe lista mea inca unul. Si mi-e ciuda. Ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie profi

din 14 nov 2007 23:25 de Mikii

Sa stii ca nu numai la noi e asa. Poate la noi se manifesta mai pregnant acest fenomen, dar daca ai citit articolul, ai vazut ca cel putin primii 3 oameni in ierarhia bogatiei nu au terminat facultatea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie profitabi

din 14 nov 2007 23:19 de ExoticDream

Ideal este, intr-adevar, sa le impletesti, insa in tarisoara lui Papura-Voda valorile sunt un pic alambicate, asa ca intre o persoana ideala (cu ambele tipuri de inteligenta) si una avand (cel mult) inteligenta nativa (plus alte... atribute de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie profitabila

din 14 nov 2007 23:07 de Ionel

Poate cativa, da, dar majoritatea nu. Si stii de ce? Inteligenta este de cel putin 2 feluri (definite chiar de psihologi): inteligenta nativa si inteligenta cultivata. Inteligenta nativa - exemplu la noi Gigi Becali - te ajuta sa te descurci in ...

Re: Re: Re: ajutor?...

din 14 nov 2007 23:02 de dorinda

Du-te pentru orice eventualitate. N-ai nimic de pierdut..poate doar niste timp si bani. Dar ce importanta au daca s-ar putea sa-ti rezolve problema?

Re: Re: help

din 14 nov 2007 23:00 de ExoticDream

Nu cred sa fie vorba de asa ceva, el spune ca ea este prietena lui si ca sunt impreuna de un an. Daca este inca virgina, exista posibilitatea sa nu simta ca acel an a fost suficient pentru a avea incredere in relatie, este motivul pentru care am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2100 din 3732
«   1 ... 2097   2098   2099   2100   2101   2102   2103 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare