Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie profitabila

din 14 nov 2007 22:45 de ExoticDream

Da, insa stii ca este un "fake", acel discurs nu a fost rostit niciodata. Daca ar fi sa ne luam dupa spusele sefului de la Oracle, multi dintre [i]diplomatii[/i] de pe-aici suntem Loser cum laude!!! Vai de capul nostru.... :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Investie profitabila

din 14 nov 2007 22:29 de Ionel

Vezi ca am completat mesajul de mai sus. Daca nu gasim o conducta de pepsi gasim altfel de conducte:lol:

Re: Haina il face pe om???

din 14 nov 2007 22:19 de Ionel

Mi-am luat bundita noua Si eu si mama, Suntem fete amandoua Si eu ca mama. Inainte haina acoperea si definea omul, acum ii acopera doar goliciunea. Ce pacat ca nu o poate acoperi si pe ceadin cap!

Re: Re: Re: Re: Oare fac bine??

din 14 nov 2007 21:53 de Ionel

Vroiam sa-ti raspund in bascalie, dar m-am abtinut. In viata, in tot ce faci, trebuie sa fi tu insuti. Nu cauta sa fi altcineva. Fi natural. Intra cu ea in vorba asa cum intri cu oricine. La inceput nu trebuie sa discuti despre faptul ca esti atras ...

Re: Re: Re: Punct galben pe penis

din 14 nov 2007 21:43 de Ionel

Am si eu un buboi mare in varf. Pot sa postez si eu poza?:devil:

Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 14 nov 2007 21:27 de Ionel

Mai, mai, mai! Mai agresiva este prostia ta. Cum sa se masturbeze "nu asa agresiv". Apoi ea intreba daca e virgina, nu spune ca se masturbeaza. Si ce are baiatul cu degetul si virginitatea?

Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 14 nov 2007 21:20 de Ionel

Mai Alex, de unde le scoti? Ce are sula cu prefectura? Cum sa-i fie frica sa nu termine prea repede sau ca nu are erectie? Pai daca nu incearca? Care barbat nu vrea sex din niste cauze presupuse? Femeia trebuie sa discute serios cu el. Eu sa fiu ...

Re: Re: Penetrare prea adanca

din 14 nov 2007 21:09 de Ionel

Sau unul cu penisul mai scurt.:lol: Da, are dreptate Alex, trebuie folosite pozitii adecvate. Cea mai buna pozitie misionarului, cu picioarele desfacute dar intinse sau doar putin semiflexate. Daca o are prea lunga, limiteaza-i patrunderea cumana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

din 14 nov 2007 21:07 de Ionel

Mai copii, vedeti ca marirea artificiala a penisuui, de cele mai multe ori, are repercursiuni asupra erectiei. Ce faci cu unul mare, daca nu se mai ridica?

Re: ajutor?...

din 14 nov 2007 20:55 de Ionel

Cu drogurile sunt de acord. Cu fumatul nu. Eu am fost un fumator inrait, timp de 17 ani. Paharul nu-l duceam la ureche. Nu am avut si nu am probleme de erectie si nici nu mi-a murit scula in vreun vagin. Ce sa-i faca urologul? Sa-i puna atele la ...

Re: Oare fac bine??

din 14 nov 2007 20:47 de Ionel

- Iti plac Ioane fetele? - Daaaaa!!! - Dar ele pe tine? - Si eu pe ele. ;) Mai omule, pai daca ea vrea, incearca, incercarea moarte n-are. Iti face fite, da-i papucii. E la inceput si nu se face gaura in cer. Dar trebuie sa ii arati ca ai ...

Re: Faza ciudata in cafenea

din 14 nov 2007 20:39 de Ionel

Pun pariu ca inainte de a cocheta cu tine le-a spus celorlalte fete de la masa: punem pariu ca il fac pe baiatul ala dragut de la masa ... aceea sa-mi ceara numarul de telefon si eu il refuz?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 20:27 de Ionel

Deci tot cum ai vrut tu doreai sa faca el si atunci s-a dus. :, Sunt si barbati asa, dar cred ca nu multi. De exemplu si mie imi dau lacrimile: cand mananc o pasarica, deoarece sunt lacrimi de crocodil.:ok::devil: Stii de ce plange crocosilul cand ...

Re:

din 14 nov 2007 20:01 de Guest

cu o conditie, jerry, s-o-ntrebe si pe ea, daca mai pot fi prieteni dupa tot ce-a facut el. [i][Cenzurat de Nekunoskuta ~ Aberatiile chiar nu ne intereseaza][/i]

Re: Re: Re: Sex fara protectie, apoi Postinor => r

din 14 nov 2007 19:57 de Nekunoskuta

Nu vad de ce vrei sa faci asta desi stii ce urmari poate avea Postinorul. Daca vei avea nevoie de el peste putin timp? E o mare prostie sa-l folosesti doar pentru un...capriciu. Poti sa-l lasi sa-si dea drumul in tine inainte sau dupa menstruatie ...

Re: Re: Sex fara protectie, apoi Postinor => risc?

din 14 nov 2007 19:46 de Andree

stiu care sunt urmarile stiu toate astea....dar sunt de 2 ani si 3 luni cu prietenul meu si peste cateva zile o sa fie exact de 1 an facem dragoste..si nu l`am lasat niciodata fara, sau sa termine in mine...de aceea vroiam sa il las acuma...si ...

Re: Re: Re: Punct galben pe penis

din 14 nov 2007 18:40 de babau

Vreau euO:)

Re: Re: Punct galben pe penis

din 14 nov 2007 18:33 de Nekunoskuta

Serios??? Opaaaaaaaaa!!! Avem un medic pe calea internetului!!! Am si eu o alunita pe sanul drept...o fi cancer? :D Daca vrei postez o poza. :~*

Re: Re: Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 17:31 de dorinda

Da femeia vede in iubit de toate, dar mai ales un sclav. Cand nu e, atunci e mitocan, pampalau, dobitoc, porc etc.;) In ceea ce priveste deschiderea ei, am spus-o si mai sus, dar vreau sa mai spun doar atat: cum sa cunosti ce vrea o femeie, cand ea ...

Re: Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 17:07 de Ionel

Aici m-ai inteles gresit: si barbatii vor ca femeia sa-i fie prietena si iubita deodata, concomitent si-n acelasi timp. Dimpotriva – fara sa neg ce ai spus tu - , majoritatea fetelor vor in baieti doar iubiti. Ca sunt si exceptii!? Intaresc ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2101 din 3732
«   1 ... 2098   2099   2100   2101   2102   2103   2104 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare