Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Faza ciudata in cafenea

din 14 nov 2007 11:44 de Bogdan

Ieri ma aflam intr-o cafenea cu 2 colegi si observ ca o tipa(care era impreuna cu alte 2 tipe) se uita la mine, era draguta, bine inteles i-am raspuns zambindui dupa care a inceput si ea sa zambeasca toate bune si frumoase 20 min tot asa am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma

din 14 nov 2007 04:07 de Pasaroi_Cuminte

Ai mai Verdiuc ai descoperit si tu ca exita propozitie subiectiva predicativa ,atributiva,completiva indirecta si directa , cirumstantiala de timp ,loc si spatiu,de mod , cauza si scop. cocesiva,conditionata si consecutiva ? Fi antena: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sun

din 14 nov 2007 03:38 de Pasaroi_Cuminte

Simturile tale feminine ce-ti spun ? :cat: Daca ziceam " eu este tu este el este noi estem voi esteti ei este " apoi iti dadeai seama ca e momeala Dar asa cand vezi dade-ai intr-un context aparent zici " gata l-am prins" .Prinde-ma , eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,cart

din 14 nov 2007 03:27 de Pasaroi_Cuminte

In clasa a 4-a citisem toata opera lui Eminescu.Culmea intelegeam ce spune. Mai era Diogene care statea intr-un butoi si facea filosofie si Cehov spune : [i]Diogene n-avea nevoie de odaie calda pentru ca Grecia e o tara calda si plina de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru pop

din 14 nov 2007 03:16 de Pasaroi_Cuminte

in sensul ca si la teatru biletul costa ( ca doar nimeni nu face teatru de amorul artei si cultura de amorul culturii ) Nope nu dam vina e o realitate BINGO :flowers: Wrong , nu ma cunosti (DELOC) :cat: Oricand poti sa citesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pe

din 14 nov 2007 02:01 de verdiuc

Stiu,pentru tine "carte" e arhaism.Eu traiesc inca in grota,mai am mult pana sa ajung la civilizatie: Counter-Strike,baut,fumat,femei usoare,pierdut timpul. Tu spui ca nu aduc mai adesea vorba de asa ceva.Am citit mult in liceu,dupa care,odata ...

din 14 nov 2007 01:36 de ExoticDream

Dragul meu, eu nu "vad" mesajul comunist in scrierile lui Marquez sau poate ca exista ceva si dincolo de acest presupus impediment (ceva ce n-ai gasi la Marx & co), mie imi place Marquez... mult. Poate imi explici unde se ascunde mesajul rosu in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pe

din 14 nov 2007 01:33 de ExoticDream

Tu ai veleitati de cititor in stele? :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor.

din 14 nov 2007 01:22 de ExoticDream

... in sensul ca trebuie facute investitii in acest domeniu (de catre stat si fel de fel de organizatii), in ceea ce priveste indivizii, te asigur ca se descurca daca vor! Chiar daca societatea era structurata altfel, incepand de la o ...

Re: Re:

din 14 nov 2007 00:20 de ExoticDream

Trecand peste faptul (probabil nesemnificativ) ca DarkAngel este baiat, sunt tare curioasa care este moderatorul cam corpolent (1,80 m, 80 kg) care ne-a adus "la acelasi numitor" pe mine si nekunoskuta (si eventual fantezia gay cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul

din 13 nov 2007 23:52 de ExoticDream

Adica imagistica prin rezonanta magnetica.... Daca nu aveti ce face cu 385-585 RON, mergeti sa explorati adancimile vaginului! :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru

din 13 nov 2007 22:10 de Pasaroi_Cuminte

Pt ca motivul adevarat nu este setea de cunoastere ci seductia sub forma de coperti . :ok: Adica te-n vartzi dupa deget cica nimeni nu-si da seama de scop. Daca te pocnea cometa literaturii la ore fixe mai ziceam dar asa se vede ca ...

Re: Re: matrimoniale!!!!

din 13 nov 2007 21:57 de BaBaNuTzUl

imi cer scuze pt exprimare.... era 4 dimineatza shi aveam impresia k le`am citit toate:D:D oricum, am citit destul d multe;)

Re: Re: matrimoniale!!!!

din 13 nov 2007 21:53 de BaBaNuTzUl

pey eu shtiu... poate vrea shi ea.... sau poate are.... voi p c lume traitzi ma oameni buni? sunt atatea femei maritate kre fac lucruri interzise pe la colturi... d`apai una cu "prieten"...

din 13 nov 2007 21:47 de verdiuc

Mai nemesis,este problema mea ce criterii aleg,ok? Daca pentru tine e cretin,tampit,absurd criteriul,spune-i cum vrei,esti liber sa nu raspunzi.Eu am formulat o cerinta,ca recomandarea sa se incadreze acolo,pana in '90,din motivele mele,pe ...

Re: putin ajutor

din 13 nov 2007 21:10 de nypd

e mai sigur daca termina in gura ta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor.

din 13 nov 2007 21:06 de nemesis

Si eu care citisem "pana la 1900". (Ce criteriu tampit!? De ce 1990 si nu 1900? Whatever...). In cazul asta... mai am cateva carticele de recomandat. P.S. Ca tot ne imbie Exotic cu Marquez... Draga mea, daca tot esti la capitolul recomandari, ...

Re: Re: Dereglari menstruale in pauza de anticonce

din 13 nov 2007 20:51 de nypd

eu fiind mai prost, poate sa-mi explice careva de ce domnisoarele eu si anticonceptionale daca fac sex protejat? zic ca daca fac sex cu prezervativ pt ce sa mai ia anticonceptionale si reciproc. sau e altfel?:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc

din 13 nov 2007 20:16 de baby

dar sincer cum poti sa iubesti fara sa pui suflet? asta e.......risc....iubesc si dak sufar... plang pana imi trece....mama mereu imi zice..."nu mai pune asa mult suflet"....pai atunci ce sa fac? nu-s de piatra....iubesc enorm si sunt constienta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc

din 13 nov 2007 19:06 de Pasaroi_Cuminte

Baby nu uita ca Angela e o persoana tu esti alta persoana. Ce i se potriveste uneia nu i se potriveste alteia. La ei n-a fost comunicare ( asta pt ca nici unul din ei n-a deschis subiectul sau nu au vrut )si totul a sucombat ( ca un pachet de carti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2103 din 3732
«   1 ... 2100   2101   2102   2103   2104   2105   2106 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare