Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prietenie dupa despartire?

din 13 nov 2007 01:44 de ExoticDream

Daca o mai iubesti (chit ca a facut ce-a facut), pentru tine va fi o tortura sa ramaneti prieteni apropiati, vei bate basul pe loc inca multa vreme si va fi dureros (gandeste-te cum te vei simti cand, inevitabil, va veni vorba de "ea si el" sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2007 01:27 de Pasaroi_Cuminte

Parca asta o spunea romanul, cand tiganul se ineca la mal :D Daca dai de un chiuaua din ala rau de tot ramai fara caciula :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 nov 2007 01:22 de ExoticDream

Nu este propriuzis o eroare, asta se intampla daca dai click pe un nick lung (de exemplu Pasaroi_Cuminte sau Stranger_to_love). Cine are placerea sa-ti verifice profilul nu are decat sa intre la "Utilizatori inregistrati" si sa te caute. Stai ...

Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc

din 13 nov 2007 01:22 de Pasaroi_Cuminte

Pai si barbatul din otel la cald se poate modela :, Nu te pune la ambitie cu ele ca daca isi pun in minte reusesc :devil:

Re: Re: Re: ajutor?...

din 13 nov 2007 01:12 de dorinda

Crede-ma, eu mi-am inteles prietenul. Problema mea era ca vroia prea mult si eu...nu puteam face fata mereu. Stai linistit. Daca nu merge asa cum ti-am zis eu si alti forumisti, atunci chiar esti de psiholog. Si sa nu uit...gandeste-te mereu ...

Re: Doar pt sexul frumos

din 13 nov 2007 00:53 de ExoticDream

Eu n-am avut rabdare sa se "incarce" toti prietenii tai, dar mi s-a facut mila de ala vanat.... ma intreb daca i s-o trage de la inel sau aia e culoarea lui naturala?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: chestia cu virginitatea

din 13 nov 2007 00:28 de Ionel

Eu am inteles, dar trebuie sa intelegi si tu ce am spus eu: unele adevaruri - mai ales atat de intime - nu se spun, dar mai ales nu se cer spuse. Eu zic sa o lasi asa cum e, ca mai tarziu o sa radeti de aceasta problema. Daca inca de la inceput va ...

Re: in orash..

din 13 nov 2007 00:24 de ExoticDream

Oare chiar atat de atractive si consumatoare de timp sunt concursurile de baut?!? Rau a ajuns lumea daca se distreaza in halul asta! Eu nu zic sa adore toti cartile, muzica, teatrul, filmele, dar macar chestii cu tenta sportiva ar putea incerca ...

Re: Re: Investie profitabila

din 13 nov 2007 00:16 de ExoticDream

Eu n-am bani, dar vreau sa fac o firma de consultanta turistica.... Imi place, este utila si poate castig un ban de buzunar sau poate chiar sa calatoresc, eheeeee.... :cat::cat::cat:

Re: Re: Marimea penisului

din 12 nov 2007 23:52 de Ionel

Sa inteleg ca nu ti se scoala, cand esti atins de fata? Atunci e ceva. Dar fata iti place? Uneori cand nu iti place, se poate intampla sa nu ai erectie. Nu, masturbarea nu are de a face cu excitarea sau neexcitarea langa o fata.

Re: Re: Penis

din 12 nov 2007 23:46 de Ionel

Fi linistit ca nu cade cerul pe tine. Simti doar un mic disconfort, ca atunci cand te-ai zgaria putin, dar efectul placerii il va anula complet pe cel al durerii. Si apoi daca e bine lubrifiat vaginul - si natural, printr-o excitare maxima, din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum p

din 12 nov 2007 23:37 de Bozgoru

mda.. asta asa e.. nu o sa incerc sa-i despart..ci o sa incerc sa ma placa pe mine cat mai mult cu putinta.. daca ea va face vreun pas.. e bine.. daca nu.. asta e... si cu asta basta..

Re: ajutor?...

din 12 nov 2007 23:14 de dorinda

:lol: Scuze, dar nu ma pot abtine...Asta nu-i problema de doctor, ci tine de psihic. Fostul meu prieten era de groaza...nu puteam sa pun mana pe el ca...gata! Nu mai spun ca daca mai faceam si altele...nu se mai putea abtine. Nu te speria, ...

in orash..

din 12 nov 2007 23:03 de Ionel

De ce in oras? De ce nu intr-o sala de sport, batut mingea, chiar daca nu sti nici un sport din astea. Putina gimnastica de relaxare. Dar o excursie? Vara la strand, la iarba verde. Iarna la schi, la sanius. Eu, de exemplu, imi iau bicicleta si cu ...

Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general

din 12 nov 2007 22:53 de Ionel

Trebuie sa gandim pozitiv. Apoi sa nu vrem sa le facem pe toate deodata si nici chiar pe rand, ca nu putem. Sufletul si trupul trebuiesc odihnite: cu un trup si o minte odihnite faci mai mult intr-o ora decat faci cu ele obosite in trei. O actiune ...

Re: Penis

din 12 nov 2007 22:48 de goodie

DAR daca se rupe ata in timpu actului sexual........imi pierde chefu de "actiune".....;)) sau nuh?? ......pls raspundeti k tre sa o fac peste 4 zile si sa stiu dak sa o chem sau nuh;)):)

Re: Re: Cum indepartam mirosul de tutun de pe main

din 12 nov 2007 22:40 de Ionel

O sustinere totala. Am fumat 17 ani si de 3 m-am lasat. Daca cei care se apuca de fumat ar sti cat de greu e sa te lasi de fumat dupa ce fumezi cativa ani si cati din cei care sunt fumatori inraiti ar vrea sa se lase, nu s-ar mai apuca niciodata.

Re: Haina il face pe om???

din 12 nov 2007 22:30 de Ionel

In anumite cazuri da, dar cu o conditie: sa para mereu elegant in raport cu mediul in care se duce, dar niciodata ostentativ. Iar daca gesturile si ceea ce face nu sunt pe masura, geaba haine elegante. Si mai e un lucru de care trebuie tinut seama: ...

Re: Investie profitabila

din 12 nov 2007 22:19 de Ionel

Eu daca as avea banii mi-as deschide o firma de mestesugari: zidar, tamplar, zugrav, faiantar etc. si as lucra doar la intretinere. La noi trebuie sa dai cu tunu' pana gasesti pe cineva sa-ti repare ceva.

Re: Re: Re: chestia cu virginitatea

din 12 nov 2007 21:52 de radu

Deci am mai spus ca nu ma intereseaza daca a mai avut pe altul..dar vreau adevarul! Stiu tipurile de himen..cauzele ruperii & other stuff...dar e chestia asta cu "largimea" ca sa ma exprim mai aiurea..o fi ea excitata...iar eu am circumferinta de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2105 din 3732
«   1 ... 2102   2103   2104   2105   2106   2107   2108 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare