Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului

din 14 nov 2007 16:30 de Ionel

Nu e gluma, dar trebuie facute cu multa grija, deoarece se poate ajunge la altceva mai grav. Si apoi, daca ai un penis peste 14 cm nu trebuie sa te mai deranjeze lungimea lui. Mai stiti ceva? Mi-au spus femei - iar cele de aici pot sa confirme - ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal s

din 14 nov 2007 16:23 de ExoticDream

Din punct de vedere gramatical, de momeala nu cred ca mai poate fi vorba, te urmaresc de catva timp (deformatie profesionala, oarecum...., legata de stiintele exacte) si fie, de exemplu, textul de mai sus... ai 5 greseli evidente, asta ca sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vag

din 14 nov 2007 16:18 de Ionel

Mult. 4-5 baieti i-l masoara pe gratis.:devil:

Re: Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 16:07 de ExoticDream

Este adevarat pe jumatate, adica voi vreti ca femeia de langa voi sa va fie iubita si apoi prietena, noi vrem ca barbatul sa cumuleze ambele calitati, din acest motiv se nasc adeseori conflicte: el se plimba de manuta, romantic, sub clar de luna ...

Re: help

din 14 nov 2007 16:02 de Ionel

Se poate si acest lucru. Dar pregatirea pentru o fata poate sa vina din sau sa mearga pe 2 laturi. Una: inca nu va cunoasteti indeajuns, nu vede cum ar vrea ea viitorul. Deci, in fond, dinspre relatia voastra. Doi: ea, psihic nu e pregatita sa-si ...

Re: Re: Prietenie dupa despartire?

din 14 nov 2007 15:47 de Ionel

Poti sa mai iesi si la o iarba verde (culoarea sperantei), pe o patura roz (iubirea ce a trecut, dar mai are urme...), intr-o noapte albastra cu ingeri si demoni (ingerii sa te salte in vise ancestrale, iar demonii sa te coboare in placerile ...

Re: Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zil

din 14 nov 2007 15:42 de Ionel

Se poate gandi si fara sa-l sune zilnic la serviciu. Daca e acasa, da, merge, e si foarte bine, mai ales ca platesc parintii ei si nu a lui sau el.:devil:.

Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 15:28 de Ionel

1.Sa nu vrea sa para ce nu e. Sa fie cea naturala, dintotdeauna. Aici intra si problema cu minciuna, in toata dezvoltarea ei. 2. Sa-l accepte asa cum e, sa nu caute sa-l transforme. 3. Sa comunice cu el in toate privintele. 4. Sa fie doamna in ...

Re: Faza ciudata in cafenea

din 14 nov 2007 15:22 de ExoticDream

Stii...., este posibil ca uneori fetele sa se amuze pe seama tentativelor voastre elaborate de seductie! Daca s-ar gandi cat va complicati cu fel de fel de planuri de atac (vezi cel cu agatatul in metrou din subiectul lipicios), ar fi si normal ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 nov 2007 15:14 de Ionel

Multumesc pentru informatie. Esti o bomboana dulce, ca intotdeauna. Atat ca eu nu pot sa te mananc, ca am diabet.:lol:

Cum pot desparti doua persoane care se iubesc..

din 14 nov 2007 15:09 de Ionel

Da, tiganul o zicea, dar nu mai stiu care din ei si nici cu ce ocazie. Nu am mai avut de unde sa ma "documentez" ca acu sunt in Italia, langa Roma (nu eu, ci tiganii).:devil::p Mai bine sa raman fara caciula, decat fara nimic in cap.;):ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor

din 14 nov 2007 14:40 de pablo

da. mersi de raspuns. dar in legatura cu psihologii raman la parerea mea. adica, nu cred ca e nevoie de mai mult de cateva ore pentru a rezolva o problema din punc de vedere al psihicului. nu sunt influentat de nici o psihoza sau deficiente ...

Re: Secretul unei relatii reusite

din 14 nov 2007 13:52 de dan_is

1.sa fie sincera , intelegatoare si sa aiba incredere in el, sa arate cai pasa(valabil si invers) 2.nimeni nu e perfect asa ca amandoi trebuie sa ne dam unul dupa celalalt , daca esti o persoana dificila trebuie sa stii sa lasi de la tine ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 nov 2007 13:17 de Pasaroi_Cuminte

Nope daca amandoi sunt inteligenti si exista dragoste adevarata toate piedicile devin nimicuri

Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

din 14 nov 2007 13:00 de link

ma stie careva vreun link de unde sa-ti zic a cum sati maresti penisu .....fara sa platesti?????O:):-`:-`:-`:-`

Re: Re: nu inteleg nimic

din 14 nov 2007 12:40 de bogdan

vezi asta nu inteleg io de ce nu mi l-a dat motivu sa stii ca m-am gandit si io ca poate avea prieten, si totusi cred ca nu avea prieten si altu era motivul de ce nu mi-a dat numarul de telefon ca prea facea pe interesata cum zici tu, mi-a trecut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multume

din 14 nov 2007 12:40 de Pasaroi_Cuminte

Mhm dar voua va place sa luati conducerea ( sa conduceti) pe parcurs. :cat: Daca n-ai ochi :cat: Exotic mi-a facut placere sa stau de vb cu tine ( fie si pe forum ) Cum gripa a trecut back to work . O sa mai vorbim peste 5-6 luni cred ( ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 14 nov 2007 12:25 de dorinda

Hai sa-ti spun ceva..coincidenta sau nu...judecati voi. Cand unchiul meu si-a bagat nasul intre mine si prietenul meu spunandu-mi sa ma despart de el din cauza ca este din Republica Moldova, din acea zi relatia aceea a inceput sa se degradeze. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor?...

din 14 nov 2007 12:15 de dorinda

Stai putin..tu crezi ca problemele de genul acesta se rezolva batand din palme? Nu e chiar asa si iti spun asta cu toate ca nu sunt psiholog. Povestindu-i despre relatiile tale anterioare isi poate sa seama unde s-a produs "ruptura". Si ...

Re: nu inteleg nimic

din 14 nov 2007 12:06 de dan_is

ia placut de tine asta e clar daca zici ca te-a si salutat.... :) si poate avea prieten de nu ti-a dar nr de telefon sau facea pe interesanta sau cine stie din ce motiv nu ti l-a dat...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2102 din 3732
«   1 ... 2099   2100   2101   2102   2103   2104   2105 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare