Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: din 13 nov 2007 19:00 de Guest
las-o, ca-i casatorita. nici macar singura nu este. nu-ti mai bate capul nekunoskuto. poti sa fii convinsa, ca daca erai in locul persoanei pentru care-a parasit-o iubitul, iti ura fericire printre dinti. la fel, tot printre dinti, te compatimea, ...
Sex fara protectie, apoi Postinor => risc??? din 13 nov 2007 18:58 de Andree
am o intrebare...daca il las pe prietenul meu 2 nopti la rand fara protectie, sa termine in mine...dupa care iau postinor 2...e ok?...sau nu?..pls spuneti`mi Sigur...k nu vreau surprize dupa(!)(!)(!)(!)..Ms mult
Re: Re: Re: Penis din 13 nov 2007 18:38 de goodie
Ms.......acu o duc la me akas si o sa fac p Napoleon =))
Re: Prietenie dupa despartire? din 13 nov 2007 18:30 de kitty
ce sa-ti zic?sincer si eu sunt impreuna cu iubitul meu de 3 ani...la cat de mult tin la el , daca ar fi sa ne despartim cred ca as putea sa-i fiu prietena avand in vedere legatura stransa dintrte noi...la voi asa a fost sa fie...v-ati despartit , ...
Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multumesc din 13 nov 2007 18:02 de angela
De multe ori mi se parea ca e mult prea imatur in anumite privinte, ca ceea ce imi doresc eu e diferit de ceea ce simte el, ca mereu facea anumite lucruri doar pentru a-mi face mie pe plac si nu pentru ca le simtea cu adevarat, ca nu prea face ...
Re: jenant din 13 nov 2007 17:55 de Guest
fantastic baietzash. n-am stiut. si la ce tarif sunt inchiriate cand au telefonul mobil inchis mai multe zile, saptamani sau luni?
Re: Dereglari menstruale in pauza de anticonceptio din 13 nov 2007 17:36 de kitty
sa stii ca si eu am avut aceasta problema in momentul in care am facut o pauza si nu am mai luat anticonceptionale.daca ai facut sex protejat nu ai cum sa fii insarcinata.aceste dereglari difer de le un organism la altul.eu personal iti pot spune ca ...
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 13 nov 2007 17:01 de kitty
sincer...daca i-as refuza iubitului meu maxim o luna de zile o partida de sex , probabil k mi-ar face vant de langa el , mi-ar da verde...si eu sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani insa nu am avut probleme legate de sex.s-a mai intamplat sa refuz ...
Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic din 13 nov 2007 16:47 de kitty
dupa parerea mea cred ca e normal sa te sune zilnic mai ales daca sustine k te iubeste , inseamna ca se gandeste la tine si cred k ar trebui sa te simti mandru ca i-ai acaparat inima...asta nu trebuie sa te faca sa te simti spionat sau...ca ti se ...
Re: Re: Re: Re: Re: ajutor?... din 13 nov 2007 15:20 de dorinda
S-ar putea ca asta sa fie problema ta. Si daca suferi ce? Se intampla o data, de doua ori, de trei ori, etc, dar nu la nesfarsit. Din toate esecurile ar fi trebuit sa inveti ceva, nu sa te interiorizezi si sa devii frustrat. Dupa astfel de ...
Re: matrimoniale!!!! din 13 nov 2007 15:15 de SORIN28
Vii aici si gasesti fete cu "prieteni". Acei prieteni ti le vor inchiria pentru minim 40€ (20min)sau 150 = 1 ora :ok:
Daca ai prietena poti sa o "imprietenesti" si tu cu altii :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 13 nov 2007 12:46 de Pasaroi_Cuminte
Pai sta cam asa : cultura are nevoie de bani
si acum ziua are 24 de ore numai ca timpul este privit altfel decat era privit acum cateva zecole.
Secolele trecute poate , acum altfel
Societate de atunci era structurata altfel . E de ajuns ...
Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 13 nov 2007 10:09 de jerry
Am discutat mult cu prietenii, am discutat mult si cu ea, am inteles ca si-a gasit "sufletul pereche", mai exact a descoperit din intamplare la un baiat cam toate caracteristicile pe care si le dorea vreodata de la un baiat. Culmea e ca ma simt ...
Re: matrimoniale!!!! din 13 nov 2007 10:05 de dan_is
si pe prietena ta nu o intrebi daca vrea prieten?egoistule
;)
Re: matrimoniale!!!! din 13 nov 2007 10:02 de Terminator 4
No shit....ai idee cate mesaje au fost postate aici din 2003? :mellow: daca intradevar ai citit tu mai toate mesajele de pe forum...eu te promovez la rang-ul de admin:ninja:
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 13 nov 2007 03:41 de Alex
[b]cel mai bine este sa discutati despre asta pe cale amiabila...aceasta problela a afectat-o probabil si nu mai simte placerea actului sexual...Cum s-ar zice ca este frigida....este o boala psihica ce se poate trata[/b]
Re: Penetrare prea adanca din 13 nov 2007 03:21 de ALEX
[i]ALEGE POZITIA IN CARE NU TE DOARE[/i]
Re: Re: Re: Re: ajutor?... din 13 nov 2007 03:17 de ALEX
[b]PROBLEMA TA POATE SA FIE PSIHIC DAR SI FIZIC DACA FUMEZI CONSUMI ALCOOL FRECVENT SAU CONSUMI DROGURI.LA TINE NU CRED SA FIE VB DE ASTA.PROBLEMELE ASTEA SUNT IN MARE PARTE 75% DIN CAUZA MASTURBARII LA VARSTE FRAGEDE DIN DORINTA DE A SE TERMINA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 13 nov 2007 02:35 de ExoticDream
Marquez indeplineste "conditiile de timp" (pana in 1990) daca ne referim la "Un veac de singuratate" (1967), "Toamna patriarhului" (1975), "Cronica unei morti anuntate" (1981), "Dragostea in vremea holerei" (1985) si "Generalul in labirintul sau" ...
Re: Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 13 nov 2007 02:24 de ExoticDream
Nu inteleg ce legatura au vremurile mercantile cu nevoia de cultura! Ziua are tot 24 de ore ca acum cateva secole, omul avea o ocupatie cu ajutorul careia isi castiga existenta si atunci, aceasta ocupandu-i o fractiune din cele 24 de ore, de ...
Pagina 2104 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||