Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Armata la putere. din 12 nov 2007 21:51 de Ionel
Nu vreau sa raspund direct la intrebare ci printr-o statistica in alta zona: In timpul lui Sadam au fost omorati 3000-5000 de oameni in cateva zeci de ani. De cand conduc americanii, mor saptamanal cateva sute, numarul total depasind de cateva ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d din 12 nov 2007 21:47 de angela
Chiar daca esti dezamagit in dragoste nu trebuie sa strici fericirea celorlalti. Se poate ca la un moment dat ca cei 2 sa se desparta sau din contra sa fie fericiti pana la adanci batraneti. Daca cineva acolo sus vrea ca ei sa fie fericiti impreuna ...
Re: Marimea penisului din 12 nov 2007 21:40 de Alexandrel
Am vrut sa pun aceleasi intrebari! m`am lamurit...dar mai am o intrebare...la tine si la ceilalti! Ies cu pretena mea si uneori ne mai "jucam", in ce consta joaca? ne atingem organele genitale...ea se excita...ma musca de buza, de gat, ma zgarie! dar ...
Re: Re: Re: ajutor?... din 12 nov 2007 20:46 de Ionel
Nu, nu se gaseste un tratament psihologic minune, nu exista. In primul rand un tratament psihologic nu se face de unul singur: se face sub indrumare de specialitate. Apoi fiecare problema - ca nu sunt considerate boli - are rezolvare particulara. ...
Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 12 nov 2007 18:12 de Nekunoskuta
Chiar daca iti explica o femeie (sau mai multe) cum simt ele orgasmul tot nu ai ce face cu informatiile obtinute pentru ca asta ar fi trairea lor, nu a ta. Trebuia sa intrebi barbatii cum simt orgasmul femeii ;)
Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 17:55 de dorinda
Ceea ce spui tu nu este iesit din comun. A fost aceeasi situatie si la mine. Nici prietenul meu de atunci nu m-a crezut. Asa ca nu te mira.
Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 12 nov 2007 17:51 de dorinda
E o senzatie intensa...de multe ori nu ma mai controlez si nu de putine ori mi s-a intamplat sa-mi las prietenul cu dungi...pe spate, pe maini, pe gat...etc.
Re: Prietenie dupa despartire? din 12 nov 2007 17:26 de dorinda
Daca tu poti ramane prieten cu fosta, bravo tie. Eu n-am putut si chiar de-as vrea, tot apare ceva care ma indeparteaza de persoana respectiva. Mai gandeste-te...s-ar putea sa-ti trezeasca amintiri dureroase.
re din 12 nov 2007 17:21 de dorinda
Dupa ce ca scrii tampenii, mai dai dovada si de o prostie cronica. Cati neuroni ai? Cred ca ti i-ai pierdut pe drum...asta daca nu cumva ti-a luat creierul foc de la atata gandit.
Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 12 nov 2007 17:21 de Ionel
Sunt unele lucruri ce se petrec pe timpul orgasmului care nu se pot mima: ejacularea, spasmul vaginului in trepte. Lacrimi? Poate sa planga si de nefericire.
Eu inclusiv dupa cum ma mangaie si ma strange imi dau seama daca mimeaza.
Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 17:14 de Ionel
Tinere, am mai scris si in alta parte despre himen, de m-am saturat. Himenul se poate rupe si fara sa bagi ceva in vagin: la sport, saritura peste obstacole, peste santuri, caderi din alunecare cu un picior inainte etc. Asta referitor la himen. ...
Re: ajutor?... din 12 nov 2007 16:50 de Ionel
Nu am inteles daca totusi, in primele 2 zile ati facut sex. Daca nu, cred ca ti-e frica, pentruca e virgina. Daca ati facut, inseamna ca s-a intamplat ceva, care psihic te inhiba. Degeaba ceaiuri si nu stiu ce alifii, medicamente, leacuri... ...
Re: Re: Re: chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 16:47 de nypd
ai dreptate e normal sa vrei sa afli adevarul.
e ciudata atitudinea ei.
daca intr-adevar printr-o mare exceptie ar fi virgina, ar trebui sa-ti zica clar asta. e ciudat ca o apuca plansul.
in ziua de azi cand care mai de care e sexpert/a ...
Re: Re: Un sfat,o parere..orice din 12 nov 2007 16:37 de Ionel
Si daca i-o spus pasarikul, atunci cand se plimba prin parc, ca o mananca daca nu face sex cu el?:devil::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: roz frate din 12 nov 2007 16:33 de Ionel
Prima petrecere la care am participat cu sotia - imediat dupa ce am cunoscut-o, deci la inceputul relatiei - m-am imbatat turta:~*, ca sa stie cu cine are a face;:devil: daca ma vrea asa, bine, daca nu, PA!:ok:
Bineinteles ea, fata cuminte, mi-a ...
Re: Re: Pentru Pasaroi Cuminte din 12 nov 2007 16:26 de Ionel
Desi am zis ca nu iti mai raspund, iti spun ca sunt ortodox, dar nu habotnic si oamenii nu pot fi demoni. Mai citeste Sfanta Scriptura, poate te documentezi si in acest domeniu. La alte intrebari chiar nu merita sa raspund, ca sunt puse de un ...
Re: Prietenie dupa despartire? din 12 nov 2007 16:21 de Ionel
Da, puteti ramane prieteni. Totusi, intre voi au fost niste relatii o perioada lunga. Daca nu vrei sa mai fiti impreuna, e ok, i-o spui de la inceput, daca vrea ea sa se intoarca. Daca va intelege, puteti fi prieteni, daca nu, sigur ea te va ...
Re: Un sfat,o parere..orice din 12 nov 2007 15:57 de elena88
Eu cred ca nu are rost sa faci sex cu el dc nu simti ca ar trebui.Asta e parerea mea.Mai asteapta un timp sa vezi cum merge treaba!(!)
Re: Pt Sorin&Valentin si nu numai din 12 nov 2007 15:06 de baby
am spus un mare adevar??????? ce adevar? :blink::-*:-*
Probleme de erectie din 12 nov 2007 14:55 de pablo
m-am gandit mult inainte de a incerca asa ceva dar negasind o rezolvare concreta de unul singur mi-am zis de ce nu...
problema e urmatoarea. sunt cu cineva de 2 ani. primul an a fost dragoste old school de liceu. adica n-am facut nimic d.p.d.v. ...
Pagina 2106 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||