Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: salut din 11 nov 2007 04:27 de Ionel
Domnul meu, ce religie esti? La ortodoxi in Biserica se citeste si din vechiul si din noul Testament. In religia crestina, Biblia este formata din ambele Testamente. Ce spui tu cu "Biblia=Noul Testament ( pt crestini-ortodoxi)." e o aberatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: perfectiunea umana din 11 nov 2007 03:59 de Ionel
Am sa comentez, spre lamurire, doar cateva aspecte, deoarece asa nu o mai scoatem la capat niciodata. Ca mai am cu tine o experienta: nu accepti ca si altii pot avea pareri si pana nu ramane postarea ta - ca adevar absolut - nu te lasi. Sta in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multume din 11 nov 2007 03:07 de Ionel
Vedeti voi, doamnelor si domnisoarelor, aici gresiti: intotdeauna fructul oprit va fi ravnit (dorit). Eu merg pe strada cu sotia - si o faceam si cand eram necasatoriti, timp de mai bine de 3 ani -, si ne uitam fara interdictie. De multe ori ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 11 nov 2007 02:51 de Ionel
Eu zic ca da, se schimba. Si sti de ce? Acu 3 ani erai inca prea crud la minte si judecata, acu judeci altfel lucrurile. Apoi intervine "rutina", plictiseala. Problema e alta care ti-o pune subconstientul: oare poti merge cu ea mai departe, toata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 11 nov 2007 02:34 de Ionel
Domnule, din cate mi-am dat seama din postari, nu cred ca esti omul care sa te razbuni pe oricine, deoarece ti-au fost inselate asteptarile, ai fost inselat, mintit etc.
Observata-mi ca ai un dinte impotriva femeilor. Si eu am impotriva anumitor ...
Re: Cum pot desparti doua persoane care se iubesc din 11 nov 2007 02:19 de Ionel
Daca ea il va lasa pentru tine, inseamna ca nu-l iubeste. Iar daca il paraseste pe el, te va parasi si pe tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua din 11 nov 2007 02:16 de Ionel
Domnul meu, eu consider un asemenea fapt mult mai josnic decat daca ii iei iubita pe fatza. Un om care face asemenea lucruri, indiferent in ce domeniu, e o nulitate. Numai sufletele mici, mizere, pline de rautate, pot face asa ceva.
Si inca ceva: ...
Re: Re: Penis din 11 nov 2007 01:53 de danmihai
Andrei004 iti urez bafta..... chiar daca nu ai nevoie... un prieten d al meu a fost la o interventie chirurgicala de genul asta...
a iesit in fix 6 minute din sala d operatie....
si era fericit :)
mai ales acum... :)
succes, nu t rusina si ...
Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 11 nov 2007 01:33 de danmihai
defapt am 19 ani :)... conteaza ? se schimba situatia in cazul asta ?
Re: Cum pot desparti doua persoane care se iubesc din 11 nov 2007 01:30 de DarkAngel
Daca vine ea la tine fara ca sa intevi tu sa determini asta ii cu totul alta poveste.
Dar nu uita ca nu vei putea construi nimic care sa tina in timp pe ruinele create de tine pentru ca se va strica din interior spre exteriror.Si cand zici ca ...
Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 11 nov 2007 01:02 de jerry
Se pare ca dureaza 2 ani maxim, dupa care trebuie inlocuita cu alte lucruri.
Si eu sunt in aceeasi situatie cu danmihai, doar ca eu sunt cel patit, in plus am aflat ca ea m-a inselat, si nu o data, in cateva reprize foarte scurte in ultimul ...
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 10 nov 2007 22:27 de dfhgfjgfkjgh
intreab-o de ce coreleaza necazul din familie cu relatia voastra...poate este religioasa si tine doliu 1an...sau..nu stiu ce sa zic..daca totusi sunteti impreuna si dupa cum zici, tineti unul la celalt..vb cu ea..daca te intrerupe...ia-o de ...
Penetrare prea adanca din 10 nov 2007 22:18 de ghjgfjhgkh
ce urmari nesanatoase poate avea? in anumite pozitii...simpt ca intra prea adanc...daca o face lent...doare dar placut...daca se grabeste...e insuportabil...ce se poate intampla?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: in privinta sentimentelor, din 10 nov 2007 22:11 de gcvcvgvg
l-ai iubit la 14-15 ani iar el nu te-a bagat in seama sau nu asa cum ti-ai fi dorit.acum din cate inteleg, este aceeasi chestie..daca ai ramas cu acel of..de ce ar fi putut fi intre voi si crezi ca acum s-ar putea adeveri..te inseli..daca tu singura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 10 nov 2007 21:08 de Stranger_to_love
Cine a zis sa minta????? Eu am zis sa-i urmareasca si sa gaseasca o greselile pe care le fac.Sa vada daca se intalneste cu colegul/colega chestii din astea.Pt. ca la o adica sa se poata verifica spusele lui "bozgoru".
Mie nu mi s-aun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 10 nov 2007 20:42 de Bozgoru
deci eu nu vreau sa-i despart ca sunt eu nebun sau ceva de genu.. ci ca imi place enorm de fata asta din toate pct de vedere.. deci sunt innebunit.. e singura fata in 23 de ani.. care zic ca merita orice... si daca se vor desparti inseamna ca nu ...
Re: Re: daca apuci din 10 nov 2007 19:13 de Guest
ce sa-ti zic. la mine-i o combinatie intre inteligentza si-un fler deosebit.
Re: Sa pun capat relatiei ? din 10 nov 2007 19:09 de ExoticDream
Inainte de a pune in aplicare dorinta de a te intalni cu altele, INCEARCA SA-TI SALVEZI RELATIA!!! Poate ca monotonia si-a pus amprenta asupra ei, poate mai sunt si alte motive pe care trebuie sa le descoperi, indiferent cum ar fi pune pe masa ...
Re: Re: Re: Re: uite, ca ma bag cu 3 variante din 10 nov 2007 18:59 de Pasaroi_Cuminte
Aici ai nimerit-o . Sunt genul
de spartan-Big Boy . Daca apuc zici ca te f... o armata intreaga ( wild sex ata ete ) :lol: :lol:
Pai da cred daca nu-ti place sa mergi cracanata dupa , :-`
Ce vina am eu ca nu rezisti la
torsiune, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua din 10 nov 2007 18:37 de ExoticDream
Ce fel de sfat este asta?!? Gandind si actionand astfel, sa nu ne mai miram ca ni "se intampla" fel de fel de lucruri rele! "All is fair in love and war" este un fel de "invatatura" stupida, emanata de americani (daca nu ma insel), extrem de vaga ...
Pagina 2109 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||