Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: perfectiunea umana

din 9 nov 2007 15:53 de Ionel

In primul rand nu stiu pentru ce ar trebui sa caut eu pe forum despre ce spui tu, privind casnicia. Eu nu am cerut ajutor in aceasta privinta si nici in altele. Eu am atata experienta si stiinta sa-mi rezolv singur problemele de familie. Aici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 nov 2007 15:30 de Pasaroi_Cuminte

Dar sa fi un trandafir rosu si sa nu fie cu spini ca apoi imi trebuie pansamente ( cu rivanol)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 nov 2007 15:17 de katherine

Eu ma bucur doar ca m-am linistit in privinta ta - daca tu o faci atunci pot dormi bine la noapte..mersi si uite inca o floare de la mine:flowers:

Avertisment

din 9 nov 2007 15:11 de SORIN28

Azi, ma simt naspa, capatana e cat capitala iar de baut nu mai am asa ca...daca nu va opriti din "alintaturi" aveti toate sansele sa scrieti degeaba(s-ar putea sa sterg mesajele).:flowers:

Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ?

din 9 nov 2007 14:50 de Pasaroi_Cuminte

[b] C O R E C T [/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v

din 9 nov 2007 14:49 de katherine

Mai am putin si dau in diabet...:x

Re: Re: perfectiunea umana

din 9 nov 2007 14:43 de Guest

in privinta bunului mers al casniciei tale, ar trebui sa cauti pe forum un subiect in care, ar putea vorbi cineva, despre drumul sinuos in cuplu pe cararea casniciei si depasirea barierelor(financiare si psihice generate de "calitatea" de-a sari din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: genial

din 9 nov 2007 14:08 de Sephiyroth

chestie de geografie..! tu acolo , eu aici...! insa un lucru este cel putin clar : nu esti proasta..! :) ma grabesc...,ca de obicei...!:flowers::ok::)

Re: Re: Re: Cum sa-mi fac curaj pentru sex oral?

din 9 nov 2007 13:52 de mirela

Parerea mea e sa abandonezi acesta edee. El doreste asta din curiozitate si probabil influientat de unii prieteni care spun ca e " super ". Cred ca prietenul tau e cam egoist si putin misogin. Pentru mine sexul oral este modalitatea ideala pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: geniala/ct

din 9 nov 2007 13:35 de Guest

super. multumesc pentru apreciere. daca reusesti sa faci o apreciere sincera asupra intelectului, inseamna ca-ti dai seama ca starea de irascibilitate nu este gratuita. este provocata si nu de ieri de astazi. cat priveste amendamentele tale in ceea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v-ati

din 9 nov 2007 12:48 de Pasaroi_Cuminte

Daca zici asa :D O.. flori vai ms ms. Sunt trandafiri rosii ( cu spini) astfel incat atunci cand ii strangi sa te intepe ? :p Pai tu mi-ai dat flori trebuie sa-ti dau si eu flori : :flowers::flowers::flowers: (coada calului si coada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 9 nov 2007 12:24 de Pasaroi_Cuminte

Eu am inteles ca o femeie inteligenta poate sa schimbe macazul fara shine :D Iar uneori puterea consta in a vedea unde a gresit si nu dorinta de "razbunare" Pai atunci cand era cu el tot ea era ,acum cand el numai este tot ea este (a se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unde v-ati pet

din 9 nov 2007 12:06 de katherine

:D:D:D:D Daca zici asa, atunci nu pot decat sa-ti doresc ,,ciripeala" placuta in continuare! :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 9 nov 2007 12:04 de katherine

Cu atitudinea pe care tu ai inteles ca as fi sugerat-o angelei nu prea se ajunge departe, ce-i drept...dar ai inteles gresit ,,mandria". Tocmai de pisma si ranchiuna trebuie sa se elibereze (asta daca le-a simtit vreodata si mai mult ca sigur ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 9 nov 2007 11:41 de Pasaroi_Cuminte

Dar ei nu s-au luat din mandrie , asa ce sa fie ceva ce nu exista ? (logic nu ? :cat ) Poate pe tip nici nu-l intereseaza faza de genul asta :lol: In fond sunt 2 oameni care sunt diferiti ( prin conditia lor de existenta) .Nu tot ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 9 nov 2007 11:24 de katherine

Ai facut foarte rau ca ai trimis mesaje individului...Unde ti-e mandria?????? In ceea ce ma priveste mai bine mi-as fi taiat de la incheietura mana cu care as fi vrut sa pun mana pe telefon sa-i dau vreun mesaj decat sa-l caut chiar daca ar fi ...

Re: Re: Re: Unde v-ati petrece luna de miere?

din 9 nov 2007 11:10 de katherine

Si ce anume te-a oprit, ,,zburatoare"?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 9 nov 2007 10:16 de Pasaroi_Cuminte

Chestiile astea se intampla tot timpul. Deci ciuciu dialog , in astia doi ani. Btw femeile ( care isi cunosc barbatii , aici intrand si existanta dialogului , comunicarii in cuplu ) isi dau IMEDIAT seama daca ceva se intampla =>Intuitia ...

Re: Re: Re: Re: Cum te refuza femeile

din 9 nov 2007 09:30 de Pasaroi_Cuminte

Verdiuc poate daca nu le-ai mai pupa prea mult in fund metaforic nu te-ar mai urmarii astfel de replici si le-ai putea pupa in fund fizic ( si nu numai acolo ) :D

Re: Re: Carti,carti pentru popor.

din 9 nov 2007 09:28 de verdiuc

Nu sunt eu de acord uneori cu infatuarea ta,nemesis,dar unde ai dreptate,ai dreptate.Multumesc mult! :~*:~*:~*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2112 din 3732
«   1 ... 2109   2110   2111   2112   2113   2114   2115 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare