Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O doresc enorm din 7 nov 2007 16:59 de krn
daca o doresti enorm,spanzura-te ::devil:
Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut din 7 nov 2007 16:50 de angela
Stii si eu m-am despartit de un barbat care si-a batut joc de sentimentele mele, de visele mele.Numai ca la mine situatia e putin diferita... eu nu ma asteptam la despartire. A fost un soc pentru mine.. Iar acum o sa-ti marturisesc ca e cel mai bun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul meu se masturbeaza din 7 nov 2007 16:31 de krn
daca probabil face-ti sex neprotejat este explicabil,pt ca sunt metode sigure ca sa nu ramai insarcinata daca el se masturbeaza inainte,practic este "nefertil" pt o perioada de aprox 3 zile,timp in care se regenereaza sperma,ceea ce ejaculeaza este ...
Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 7 nov 2007 16:17 de bob
Chiar nu merita sa suferi ptr.el,stiu ce spun pe mine m-a inselat sotia mea timp de 7 ani,si acum nu mai simt nimic fata de ea!!!
Nu trebuie sa te mai gandesti la el...nu mai privi peste umar!!!
Re: Re: Re: geniala/cte din 7 nov 2007 13:43 de wave
mai intai Moise a spus: totul e Dumnezeu
Apoi a venit Christos cu "Totul e iubire"
mai tarziu Marx :"Totul e capital"
apoi Lenin cu : "Totul e munca"
si in final Einstein care a concluzionat: "Totu-i relativ" :lol:
Re: Sex beat vs. sex treaz. din 7 nov 2007 13:25 de DarkAngel
Ti-ai facut niste ancore psihologicice in starile de betie si le-ai si asociat cu sexul care nu prea implica nici un fel de sentimente fata de persoana de langa tine.
Facand o pauza banui ca ai intrerupt brusc activitatea sexuala si bautura la ...
Re: Re: geniala/cte din 7 nov 2007 12:00 de Guest
shi tu, erai fat-frumos, cel sexos?!? sau einstein?!? era poanta aceea cu balerina care-i propune lui einstein sa-i faca un copil, ca poate iese frumos ca ea si deshtept ca el. mi s-a parut ca replica lui einstein: "si daca, iese frumos ca mine si ...
Re: SUNT DISTRUSA din 7 nov 2007 01:39 de ExoticDream
Angela, as vrea sa-ti pot spune ca iubirea, acest sentiment fermecat pe care unii dintre noi inca il mai percep ca pe motorul existentei lor, singurul care da sens vietii, exista si, in anumite conditii, poate rezista ani si ani....., dar nu pot ...
Antibebe..sau sarcina? din 7 nov 2007 01:33 de Shery
de ceva timp am senzatii de voma noaptea,sunt extrem de obosita chiar daca dorm sau nu,am insomnii,urinez f des si mi-e sete mereu...acestea ar putea fi simptome ale unei sarcini..sau pur s simplu este din cauza anticonceptionalelor?Va ...
Re: Boli cu transmitere sexuala din 7 nov 2007 00:48 de ExoticDream
[b][i]Maine subiectul va pleca la sectiunea "Sanatate / probleme"[/i][/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: dezvirginare cu degetul din 6 nov 2007 19:23 de Ionel
Depinde cu ce face sexul!:devil:
Re: Re: dezvirginare cu degetul din 6 nov 2007 19:22 de Ionel
Daca himenul se rupe cand bagi degetul, durerea e aceiasi. Dar de multe ori gaura himenului e mare, incat degetul incape fara sa rupa himenul. Si mai e si faza: taiatul cozii dintr-o lovitura produce o singura durere. Cu degetul poate fi ...
Re: sex oral din 6 nov 2007 19:09 de Ionel
el ti-a facut sex oral?
Intai incearca doar sa saruti partile lui intime. Iti garantez ca nu e mai neplacut decat daca-l saruti pe piept sau burta, daca in imaginea mintii ai faptul ca el este la fel de curat si acolo ca la partile care le-ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspecte din 6 nov 2007 18:56 de Sephiyroth
vezi(simti) pe cineva ca se mira...,altul in afara de tine ??:D:D
de unde draq scoti prostiile astea cu societatea noastra prost facuta ???
daca inca nu ai inteles inca domn filozof amator..., societatea noastra prost facuta suntem ...
Re: Boli cu transmitere sexuala din 6 nov 2007 18:54 de Ionel
Sti de ce nu sunt prezervative pentru testicule? Nuuuuu? Pai in testicule sta desteptaciunea ta, iar aceasta, de mare ce e, nu poate fi acoperita. Dar vezi ca s-au scos pe piata prezervative pentru limba, nas si degete.;)
Re: Re: Re: raspunsul este primul: din 6 nov 2007 18:33 de Guest
vorbeam despre mine, si dupa cum observi nu sunt membra a forumului. mai mult decat atat, pentru a-mi permite sa identific o gramada de membri si moderatori ai forumului, este necesar si obligatoriu sa ma cunosc pe mine, in primul rand. eu ma ...
Boli cu transmitere sexuala din 6 nov 2007 18:24 de Descendents
Salut,pot lua BTS-uri daca sunt protejat? Si daca se pot lua boli si prin intermediul testiculelor,ca stiu ca sunt prezervative dar de ce nu si pentru testicule? :D Thanx
Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 6 nov 2007 17:15 de angela
Si sunt sigura Nekunoscuta ca nu se mai intoarce la mine..pentru ca i-am trimis un mesaj in care ii multumeam ca a avut el primul curajul sa spuna ca nu mai iubeste pentru ca eu nu-l mai iubeam demult dar nu aveam curajul sa-i spun si ca vreau sa fiu ...
Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA din 6 nov 2007 16:59 de angela
Mersi Danny.Chestia e ca in 2 ani de zile nu m-a inselat pentru ca avea un serviciu care ii ocupa mult timp si in timpul liber era numai cu mine.Dar cine stie totul e posibil. Eu cred ca cu tipa asta e de mai multa vreme pentru ca nu imi spunea ...
Re: Re: raspunsul este primul: din 6 nov 2007 15:11 de Stranger_to_love
Am mai urmarit asa ce spui tu.Lucrezi la SRI??? de unde scoti toate chestiile astea despre membrii forumului???
Trimite-mi PM daca stii ceva despre mine. :lol:
Pagina 2115 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||