Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: nu-i normal,

din 4 nov 2007 03:06 de ExoticDream

Asa e, "draga", cum ai ghicit tu ca-l sun pe Agony zilnic inca de cand avea 12 ani!!! Grija materna, mama!!! :D:lol::D

Re: E posibil sa fiu insarcinata????????

din 4 nov 2007 02:59 de ExoticDream

Citeste aici: http://www.sexpert.ro/articole/familia/sarcina/semnele_sarcinii_analize_necesare.html http://www.sexpert.ro/articole/familia/sarcina/sarcina_0001.html P.S. [b][i]Vezi ca maine iti mut subiectul la sectiunea "Familia", unde ...

Re: Peste cite zile se poate de vazut daca sunt in

din 4 nov 2007 02:50 de ExoticDream

Cu testul de sarcina, la 14 zile de la actul sexual cu pricina. Pentru alte detalii privind semnele sarcinii, citeste aici: http://www.sexpert.ro/articole/familia/sarcina/semnele_sarcinii_analize_necesare.html :mellow::mellow::mellow:

DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta

din 4 nov 2007 02:44 de ExoticDream

Deja vu este perceptia umana asupra unui lucru trait sau vazut recent, ca si cand s-ar mai fi intamplat odata, desi persoana implicata stie ca nu este adevarat. Fenomenul este confundat adeseori cu visele precognitive, in care persoana stie exact ...

Un sfat,o parere..orice

din 4 nov 2007 02:40 de Ionel

Pai esti si mai confuza atunci. Nu am inteles: il iubesti sau nu-l iubesti? Pai cum sa risti sa-l iubesti daca nu-l iubesti si nici el nu te iubeste? Nu vezi ca e un nonsens?Eu cred ca trebuie sa te limpezesti tu in ce ape te scalzi.

Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic ?

din 4 nov 2007 02:33 de Ionel

Unele femei nu stiu ca toate au o limita. Si mai uita ca ele nu-si iau sluga, ci au un prieten, iubit, care trebuie sa aiba si el libertatea lui. De fetele care te suna zilnic si de mai multe ori pe zi sa fugiti, ca una ca astea iti mananca ...

Re: ??????e posibil????????

din 4 nov 2007 02:29 de Ionel

De ce nu mergi la medicul de familie, ca treaba asta nu e de rezovat pe net? Ea e o problema foarte importanta ce nu trebuie lasata la latitudinea unor pareri.

Dupa cate zile se poate constata sarcina?

din 4 nov 2007 00:59 de Vica

Peste cite zile se poate de vazut daca sunt insarcinata?Ajutatima va rog?

E posibil sa fiu insarcinata????????

din 3 nov 2007 21:53 de just_me

Buna!As avea o nelamurire:nu inteleg ce este cu sangerarea peste sarcina?Inteleg ca nu este menstra,dar totusi cum se poate deosebi de menstruatie?e vb de cantitate?culoare?si este posibila aparitia unei sarcini daca nu ai simptome dupa 2 luni de la ...

Re: sex oral

din 3 nov 2007 21:03 de Sephiyroth

mai intai m-am uitat sa vad daca e bine : Mesajul acesta: 29-10-2007 22:01 ! ERA BINE !!! :D:D:D

Re: Re: Re: Re: O doresc enorm

din 3 nov 2007 18:27 de Ionel

Nenea, eu pot sa merg la una de 17 ani? :~*:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt

din 3 nov 2007 18:20 de Ionel

Orice persoana trebuie sa-si intretina corpul. Asta e de stiut. Sala? Da, trebuie, dar nu pentru a face pachete de muschi. Nu trebuie ca barbatul sa aiba numai muschi ca sa te apere. Trebuie sa mai aiba si minte. Sa stiti ca cei care arata de parca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb

din 3 nov 2007 16:20 de Ionel

Inseamna ca o inseli pe prietena sau pe amandoua, daca ele nu stiu una de alta - in sensul ca te culci cu amandoua. Daca stiu, atunci nu inseli nici pe una.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 3 nov 2007 15:35 de Ionel

Am citit postarile fetelor si mi-am dat seama, inca odata, daca era nevoie, ca este foarte greu sa dai un sfat ce poate fi urmat de cineva in dragoste. In primul rand suntem persoane diferite (doar 2 persoane la un milion avem aceleasi lungimi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe

din 3 nov 2007 15:11 de Ionel

In primul rand trebuie sa existe o intelegere din ambele parti: 1. Din partea barbatului sa inteleaga ca femeia trebuie sa se obisnuieasca si cu acest lucru, iar daca nu se poate obisnui, sa nu forteze; si in primul rand sa-i faca el ei sex oral. ...

Pentru fete.. unde vreti sa-si dea drumul baiatul?

din 3 nov 2007 14:56 de Ionel

Eu propun sa il lasi si sa te casatoresti cu un adventist sau penticostal, ca astia nu fac sex decat vaginal.:devil: Daca iti iubesti partenerul, iubesti totul de la el (bineinteles nu reziduurile ce le elimina - sperma nu e reziduu):love:. Stii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte

din 3 nov 2007 14:32 de Ionel

"Haida-na" ti-ar lua luni de zile.;) Sigur, ca daca nu vrei, nu poti.:p Eu, in preludiu o iau pe partenera da la varful picioarelor pana in crestet si nu ramane nici un milimetru patrat neumblat. Si sa stii ca fac sex in aceiasi zi nu dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte

din 3 nov 2007 14:31 de ExoticDream

Sunt de acord ca intr-o relatie comunicarea verbala este esentiala, insa in acest caz (depistarea punctelor erogene) cred ca este de preferat "luarea la puricat a fiecarui centimetri patrat", nu intrebarea directa: "Dragul meu drag, sa fim ...

Re: Re: Re: Un sfat,o parere..orice

din 3 nov 2007 14:20 de Ionel

Totalmente de acord cu "Guest". Si inca una prin care te contrazici: spui ca esti inca virgina - asta mai sus - iar in aceasta postare spui "... si chiar incepusem sa ma gandesc sa risc si ce o fi o fi....Insa am ami riscat odata si s a dovedit a ...

Re:

din 3 nov 2007 14:13 de Guest

[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]daca-ti imaginezi, ca din acel moment, a mai existat cea mai mica sansa sa fi fost intre noi doi ceva, te inseli. e gretzoasa situatzia si nu de ieri de astazi. degeaba, te-ai rugat de ea, din 2005, valentine. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2118 din 3732
«   1 ... 2115   2116   2117   2118   2119   2120   2121 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare