Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Aspecte

din 6 nov 2007 10:10 de Dunno

Asta era baiatul despre care ni se vorbea mai sus :D

Re: sex oral

din 6 nov 2007 03:47 de lupulnebun

E normal sa ai o retinere din moment ce nu ai facut asta niciodata. Doar nu se astepta (prietenul tau) sa sari pe el. Spune-i sa aibe rabdare cu tine ca daca te tot grabeste nu rezolva nimic si poate tu o vei face numai ca sa se linisteasca sau "sa ...

Re: dezvirginare cu degetul

din 6 nov 2007 03:08 de lupulnebun

Daca pui si niste petale de trandafir in jurul patului, niste lumanari frumos mirositoare si muzica de.. dragoste, trebuie sa fie nebunia de pe lume sa dezvirginezi fete cu degetul. :lol: Din greseala mai inteleg. Dar sa vrei sa faci asta, mi se ...

Re: Re: El virgin + o fata cu experienta = ?

din 6 nov 2007 02:58 de lupulnebun

Daca e fata serioasa va intelege, chiar dimpotriva, poate fi un fel de provocare pt ea. B)

Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut drag

din 5 nov 2007 22:35 de Vladone

Acum cateva zile ne'am despartit...motivul principal a fost...sa zicem oficial...distanta...in realitate ne'am racit f mult unul fata de celalalt...e chiar f ciudat...ne vedeam in fiecare weekend...ori venea ea acasa..ori ma duceam eu la buc, dar ...

Dezvirginare cu degetul

din 5 nov 2007 21:39 de tibi

daca dezvirginezi o fata cu degetul s-ar putea sa fie mai putin dureros pt ea? ast pareri;) msik

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 5 nov 2007 21:31 de Ionel

fata de au spus ceilalti: sa folosesti un unguent, pentruca penisul sa alunece usor si sa nu mai produca si frecarea durere. Ahh, SIDA asta! Daca n-ar fi posibilitatea de infectare as recomanda ca orice deflorare sa se faca fara prezervativ. ...

Re: Re: Re: Sex beat vs. sex treaz.

din 5 nov 2007 21:18 de Ionel

Da, s-a intamplat ceva cu cerebelul tau, da nu din cauza lipsei sexului si a masturbarii, ci din cauza bauturii. Cred ca ai ramas dependent de bautura. La asemenea oameni le "mor" lucrurile in mana cand nu au baut. Dar poate fi si altceva: ai ...

Re: SUNT DISTRUSA

din 5 nov 2007 20:59 de Ionel

Pai gaina batrana face supa buna, daca are morcov tanar.:devil: Cred ca ea ii face ceea ce tu nu-i faceai, deoarece ea are experienta.:ok: Iar el e un fluturas ce zboara din floare in floare, care cauta doar placeri.;) S-ar putea sa fi fost tu o ...

Re: Re: Re: Re: Aspecte

din 5 nov 2007 20:44 de Ionel

Da, conteaza de cele mai multe ori. Dar trebuie sa ti cont de ce spune filozofia culturii: tu esti frumos nu pentruca esti frumos, ci pentruca imi placi. E adevarat ca sunt si persoane unanim urate, ca si unanim frumoase. Dar am vazut cateva ...

Re: Candidoza vaginala

din 5 nov 2007 20:38 de Guest

cumpara-tzi, dracu' un mini-irigator si violet de gentziana, ca sa nu mai ajungi la candidoza. in felul acesta, pe langa faptul ca iti asiguri o igiena intima aproape perfecta, violetul de gentziana, este un dezinfectant. iar periodic, foloseshti ...

Re: Re: Re: Re: trebuie ca este diametrul.

din 5 nov 2007 20:22 de Guest

dom'ne, inteleg, ca daca esti asha deshteapta, trebuia sa te fi afirmat pana acum. din ce-am observat, subiectul este deschis, din ianuarie 2004. deci aveai timp, pana la mine sa-ti expui cunoshtintzele de geometrie in spatziu. doar, ca ashteptzi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 5 nov 2007 20:00 de tibi

poi nus daca e tocmai o idee buna titania pt ca ea nhabar n-are ce sa faca...eu tre sa fac totul;):blink:

Re: Aspecte

din 5 nov 2007 19:52 de Ionel

Sa sti ca numai daca te parlesti prea mult te arzi.:devil: Da, trebuie sa ai grija, ca si insistenta are scop. Poate e un avant golanteresc, ca avant galanteresc nu exista, mai ales ca un om nu insista de atatea ori, e impolitete. Nu conteaza daca ...

Re: Sex beat vs. sex treaz.

din 5 nov 2007 18:50 de Nekunoskuta

Am inteles eu ce ai scris tu pe aici si, balanta fiind, am ceva cu cele doua partile ale unei povesti asa ca...uite-ti titlul! :D Acum, problema da, este de natura psihologica si tine de faptul ca tu stii sa faci sex, implicit sa te exciti doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare cu degetul

din 5 nov 2007 17:07 de stefanoski

Preludiu lung, fii rabdator, tandru si atent cu ea. De durut oricum o sa o doara, dar daca nu o bagi ca disperatu' tare...o sa o doara mai putin :ok:

Re: Re: Re: Aspecte

din 5 nov 2007 16:50 de stefanoski

Sa ma lasati in pace cu aspectul fizic nu conteaza ! Ba conteaza. si cei care infirma asta se contrazic atunci cand sunt pusi fata in fata cu situatia ;) wave, daca te atrage macar un pic fizic si va intelegeti bine, poti incerca sa vezi ce se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 5 nov 2007 15:09 de katherine

Newsflash: NU! NU AI NEVOIE DE EL SAU DE NIMENI! Esti singura pe care te poti baza si singura care nu te va dezamagi niciodata...nu uita asta. Nu e durere ce simti - e furie; pentru ca ai aflat ca ai fost umilita si ca ti-au fost manjite ...

Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 5 nov 2007 15:01 de angela

Iti multumesc pentru sfaturi Catherine, stiu ca ai dreptate si stiu ca o sa-l uit, dar doare sa stii ca el te-a inselat si ca dintr-o data nu mai insemni nimic pentru el , doare ingrozitor de rau. Doare..Si mai stiu ca nu ma merita daca dupa doi ...

Re: Re: Aspecte

din 5 nov 2007 14:54 de wave

poate k e sincer ....dar e mult pre dragastos cu mine(mia zis k vom calatori in excursii multe dak e sa cont..) k si cum ar avea un ditamai trofeu...si asta e si din cauza k mam deschis cam mult si iam permis eu sa ma sarute :~*:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2116 din 3732
«   1 ... 2113   2114   2115   2116   2117   2118   2119 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare