Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: mai am

din 5 nov 2007 13:21 de Guest

dar asta-i mai veche. e din februarie 1991, primul an de facultate, prima sesiune. cu o saptamana inainte de incheierea sesiunii respective. ies din cladirea de la facultatea de comert exterior, din ASE Bucuresti, de la un examen si ma indrept catre ...

Sex beat vs. sex treaz.

din 5 nov 2007 12:49 de VladX

cum sa explic sa ma intelegeti.. cand eram pe la sfarsit la liceu si prin facultate..aveam o viatza sexuala putin bizara..in sensu ca ma combinam cu orice fata disponibila ..si faceam sex .. apoi nu mai aveam treaba cu ea.. de obicei cand faceam ...

Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 5 nov 2007 12:19 de bob

FELICITARI!!Ai stiut sa pui punctul pe I!!!.Bravo

Re: Re: Aspecte

din 5 nov 2007 11:59 de babau

Asta e o poveste inventata de catre persoanele urate;)

Re: SUNT DISTRUSA

din 5 nov 2007 11:58 de katherine

Hai ca te-ajut eu, don'soara ,,distrusa"....cu o zi in urma prietenul tau ti-a spus ca te iubeste si a doua zi iti spune ca il lasi rece?! Ti-a spus ca si-a gasit pe alta asa din senin si esti socata?! Erati de 2 ani impreuna si va facuserati ...

Re: Aspecte

din 5 nov 2007 11:23 de bob

Buna! Stii aspectul fizic nu conteaza doar ce este in sufletul oricaruia dintre noi,poate este sincer...mai ales daca este ranit!

Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata????????

din 5 nov 2007 01:16 de ExoticDream

Nu conteaza unde ai sarcina, din motive de ordonare a problemelor pe site (vezi si gruparea articolelor), subiectul "sarcina" isi are locul la sectiunea "Familia", OK? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: trebuie ca este diametrul.

din 5 nov 2007 01:08 de ExoticDream

Lasa, n-o mai inmulti. Fantastic, voiam sa-ti laud cunostintele de matematica, dar ai zbarcit-o: s-a inventat cumva notiunea de circumferinta totala?!? Daca inmultim circumferinta aia (2*pi*r) cu lungimea, obtinem suprafata laterala a obiectului ...

Re: Re: Re: DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta

din 5 nov 2007 00:50 de ExoticDream

Sunt ciudate rau aceste intamplari! Daca natura unui vis se poate explica destul de stiintific luand in calcul lucrurile care te macina in perioada cu pricina, cum sa intelegem faptul ca uneori ceea ce visam chiar se petrece aievea catva timp mai ...

Re: DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta

din 4 nov 2007 20:16 de Nekunoskuta

Eu am deja-vu-uri destul de des. Cel mai lung a durat cam un minut, eu simteam ca stau nemiscata si nu reactionez in nici un fel desi gandeam ca faza asta am mai trai-o. Mai am chestii din viata care nu stiu daca s-au intamplat real sau daca sunt ...

Re: roz frate

din 4 nov 2007 20:07 de Nekunoskuta

Poftim??? Nu profiti de balul bobocilor??? Ooooooooo...ce vremuri :) Atunci e prilej de "atac". Intereseaza-te daca merge. Poti sa o intrebi direct si daca spune da spune-i ca vrei rezervare pentru un dans ;) Daca spune nu incearca sa afli ...

Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata????????

din 4 nov 2007 19:56 de Ionel

Daca eu am sarcina inafara familiei, imi muti subiectul tot la aceiasi sectiune?:devil:

Re: Re: Re: si ce-au spus?

din 4 nov 2007 19:46 de Ionel

In liceu aveam o familie de profesori tineri. Ambii erau frumosi, dar ea era super. Stand pe scarile de la intrare in pavilion cu colegii, o vedem pe profesoara care astepta putin mai spre poarta, la vreo 30 m de noi. Scurgandu-mi-se ochii,:. zic: ...

Re: Re: doar atat, n-are haz

din 4 nov 2007 19:14 de Guest

daca tipa care l-a luat la intrebari pe prietenul tau, in camera ta de la camin, nu l-a surprins dezbracat, n-are nici-un haz povestirea, caci, tu oricum erai in baie, nu conteaza, imbracata/dezbracata.

Re: Re: Masinute, tractorase....

din 4 nov 2007 18:41 de Guest

n-are ce sa recomande ea, ca nu-i ceruse, nimeni, parerea, ei. ea, doar, se baga-n seama pe forumuri, deschizand subiecte, din corespondenta mea electronica. n-a asteptat, macar, sa se deruleze, corespondenta respectiva, ca, hop-tzop, Alina Maria ...

Re: DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta

din 4 nov 2007 15:59 de Danny_DaBoss

si daca iti zic ca am avut o data in viata un "vis precognitiv".. deci am anticipat o faza care mi s-a intamplat cu 2 ani jumate mai tarziu. aceiasi imagine, acelasi persoane, acelasi subiect de disctuie. credeam la inceput ca e doar un vis normal ...

Re: Masinute, tractorase....

din 4 nov 2007 15:48 de DarkAngel

un peugeot 206 (ii mic si bun,mai ales pt mersul in oras) Nici intr-un caz citroen! Daca este posibil ar fi recomandat sa fie luat din germania,austria... nu de alta cu tot cu matriculare ajunge la un pret mai mic decat daca este luat din romania ...

Re: Re: trebuie ca este diametrul.

din 4 nov 2007 13:21 de Guest

si-atunci, daca 8 este diametru, rezulta ca raza este 4, caz in care circumferintza pe sectiune transversala, s-ar calcula conform formulei 2pir, cu alte cuvinte: 2x3,14x4=25,12. fantastik. poate va aflu, acum, si circumferintza totala, pe cilindru, ...

Re: un raspuns avizat

din 4 nov 2007 12:59 de Guest

daca te umfla rasul, scriind balaria asta de subiect, nu mai cauta solutzii.

Re: Re: in privinta sentimentelor,

din 4 nov 2007 12:37 de Guest

nimeni, nu poate fi sfatuit. sentimentele tin de cord, daca simti ca iubesti, iubesti, daca simti ca urasti, urasti. important este ca pana la a simti cu inima, sa folosesti, ratiunea, brainul(creierul, adica), pentru ca, daca lasi inima sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2117 din 3732
«   1 ... 2114   2115   2116   2117   2118   2119   2120 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare