Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re

din 3 nov 2007 14:01 de Ionel

Doua idei vreau sa spun la postarea ta. 1. Cum sa nu faci scandal unei persoane si mai ales partenerului daca te minte si fura din casa? Pai cu ce e mai prejos acest lucru decat sa-ti inseli partenerul? Bine i-a facut. Ce sa-i explice despre ...

Re: Re: Re: Re: Un sfat,o parere..orice

din 3 nov 2007 13:56 de Guest

ei, pe dracu' nu s-a-ntamplat nimic! unde-ai mai auzit de "intalniri destul de fierbinti", se vad de doua ori pe saptamana si ea, ca s-o citez, in continuare, "19ani" si "virgina"?! mai departe, eu, nu-mi bat capul, la subiectele al caror cuprins nu ...

Re: #MAME SUROGAT

din 3 nov 2007 13:53 de Ionel

Daca te referi la mame care fac copii pentru altii, da, sunt si la noi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte sen

din 3 nov 2007 13:27 de dorinda

Dar ce te faci daca el nu prea vrea sa comunice? Sa-i iau fiecare cm patrat la puricat? Mi-ar lua luni de zile! Unii vor sa le ghicesti gandurile.:wacko:

Re: Re: Re

din 3 nov 2007 13:24 de dorinda

In primul si in primul rand nu trebuia sa-i faci scandal. Trebuia sa-i explici, s-o faci sa inteleaga ce fel de persoane sunt parintii ei. Asa ai fi avut mult mai mult de castigat. Sa stii ca si mie imi place sexul, dar daca am pe cineva, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Puncte sensibi

din 3 nov 2007 11:05 de mikka

baietii nu`s toti la fel..unii se excita foarte tare in unele locuri..alti putin sau delok;)!daca nu poti gasisi singura pct-ele astea sensibile ale prietenului ta vorbeste cu el..intreaba-l..intr-o relatie e foarte importanta comunicarea:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 3 nov 2007 03:04 de ExoticDream

Nu ai de ce. Din pacate tu nu l-ai uitat pe el, dar el.... te-a cam uitat pe tine, si apoi spui ca are "un trecut neconvingator".... Va ramane acolo, undeva, intr-un coltisor din sufletul tau, dar incearca sa mergi mai departe, vei iubi din nou ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 3 nov 2007 02:59 de ExoticDream

Ba da, este daca au existat sentimente de iubire, pentru ca a face dragoste cu cineva este un pic mai mult decat a juca tabinet sau a privi la televizor impreuna, este un lucru perceput ca deosebit de intim de catre multe persoane (de exemplu, ...

Re: Un sfat,o parere..orice

din 3 nov 2007 02:44 de ExoticDream

La 15 ani era copil, la 19 insa ar trebui sa cam stii ce vrei. Este firesc sa fi ramas cu nostalgia primei iubiri, insa nu uita ca el are 26 de ani si, in general, un baiat de varsta asta nu te prea asteapta cand vine vorba de sex, mai ales daca ...

Re: Un sfat,o parere..orice

din 3 nov 2007 02:18 de dorinda

Eu nu inteleg un lucru: daca tu nu tii la el si stii ca nu te iubeste, de ce mai stai cu el? Daca acum 4 ani nu te-a iubit, sa nu ai pretentia sa o faca acum. Fa cum te indeamna inima...daca nu este cel pe care-l vrei tu, n-are rost sa ...

Re: Re: Re:

din 3 nov 2007 00:15 de DarkAngel

Vitamina k este ok nu se gaseste in rosii si nu face rau deloc nu are ce sa pateasca o daca consuma decat daca depaseste doza (ceea ce ii valabil cam la orice medicament)

Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 2 nov 2007 22:52 de biencuta

:love:si asta ma face sa cred ca nu-l voi uita niciodata:((...oricum iti multumesc enorm pt sfaturi:-*

Re: Re: Re: Un sfat,o parere..orice

din 2 nov 2007 22:43 de Danny_DaBoss

mda.. deci tu ai 19, el 26, ati fost 4 ani in care nu s-a intamplat nimic pe partea amoroasa intre voi si tu ai pretentia sa ai incredere si sa astepti dupa el ? crede-ma ca eu daca as fi in locul lui si as umbla cu tine, as tine la tine dar sa nu ai ...

Re: Re: Un sfat,o parere..orice

din 2 nov 2007 21:43 de angela

Eu zic sa incerci, niciodata nu stii la ce sa te astepti. Asa am inceput si eu cu logodnicul meu. La inceput a fost o simpla prietenie careia nu i-am dat importanta, desi simteam ca poate fi mai mult, ne-am despartit si am ramas prieteni iar peste ...

Re: Cybersex

din 2 nov 2007 19:07 de DarkAngel

Hmm oare sa fie asta la viata sexuala ? sau la aberatii ? anyway... get a real life

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta?

din 2 nov 2007 14:00 de carrie

Oooffff, draga Exoticdream, nu stiu cum de nu obosim tot repetand aceleasi argumente again and again. :flowers: In orice caz, o sa sintetizez tot ce am de zis in 3 puncte, nu am timp sa ma lungesc... si oricum am mai repetat de zeci de ori: - nu ...

Re: Re: Re: R.U.F.U.S.R.O.M.E

din 2 nov 2007 13:01 de Guest

nu, nu, multumesc frumos, n-am nevoie sa ma pupe, in nici-o zona!

Re: Re: Re: Re: Re: Trick or treat?

din 2 nov 2007 12:57 de Guest

pai, alinutza maria bantea, vorbeste cu moshul in cauza(cel de 27ani) [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] eu n-am veleitatzi de combinatoare. ce,eshti proasta?!? cu valentine, exotico! [b]Atentionare! Daca nu-ti controlezi limbajul, regret sa te ...

Re: sa fluieri! ca-i mai eficient decat logoreea

din 2 nov 2007 12:28 de Guest

pai am citit, ca-ti trebuie sfaturi, ca te plimbi cu tramvaiul, in timisoara, ca-ti place unul, ca aia shi ailalta, ca n-au priceput ceilaltzi, ce-ai incercat sa spui tu, in subiectul acesta, ca tipul te place, ca ti-a cerut numarul de tel., ca te-a ...

Un sfat,o parere..orice

din 2 nov 2007 10:00 de ana

Buna.Sa va spun problema mea...acum 4 ani am avut o relatei scurta ins aplina de sentimente,mai mult din cauza mea decat din partea lui.Asta a fost..Ne am despartit..am suferit,am trecut peste.Acum a aparut iarasi in peisaj si nush...am cedat si amz ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2119 din 3732
«   1 ... 2116   2117   2118   2119   2120   2121   2122 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare