Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: cum procedam? din 30 oct 2007 18:38 de danmihai
scuze... imi vine putin sa rad...
daca era problema pusa de el...intelegeam...
dar este pusa de o fata....si nu inteleg ...?
e virgin.. si ?
vorba lui nypd.....discutati problema p fata, pe bune si trece.ti la atac:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impr din 30 oct 2007 18:34 de danmihai
da...
are 18 ani...
o sa mai astept putin.
o sa insist sa vb cu ea despre asta...
daca nu reusesc nimic....
pun punct relatiei
oricum va multumesc pt sfaturi si raspunsuri :rolleyes:
Re: Re: cum procedam? din 30 oct 2007 18:19 de nypd
ce probleme are altii.
am ramas singurul care se gandeste la nemurirea sufletului:lol:
mai giovana sau mai ioana, , in cel mai rau caz el ar trebui sa-si faca probleme nu tu. dar daca e baiat destept nici macar el.
daca amandoi ati fi copii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna din 30 oct 2007 16:30 de Nekunoskuta
Cumva necazul ei a avut si o parte religioasa...ceva de genul asta?
Ea cati ani are?
Mai e ceva ce nu inteleg: cum poate sa te masturbeze sau sa-ti faca oral dar "iti aminteste de necaz" cand e vorba de sex normal? :blink:
Concluziile mele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul meu se masturbeaza ina din 30 oct 2007 16:09 de Nekunoskuta
Asta e si parerea mea. Voiam sa o sciu intr-o forma mult mai frumoasa dar esenta asta e. :D
Ce inseamna la tine "inainte sa ne vedem"? Cu 10 minute, o ora, 4 ore sau in ziua respectiva? Nu mi se pare anormal ca un barbat sa se masturbeze. La ...
Re: Postinor 2 - Menstruatie intarziata.. mult. din 30 oct 2007 16:05 de Nekunoskuta
Daca fac eu o socoteala...cele 8 teste de sarcina costa cat un control ginecologic ;)
Postinor 2 - Menstruatie intarziata.. mult. din 30 oct 2007 14:53 de SL02
Salut,
Problema e felul urmator:
In septembrie, 3-4 septembrie, am avut un contact sexual. Pentru ca am avut suspiciunea ca sperma ar fi intrat in vagin, am luat Postinor 2 la cateva ore dupa contact si apoi pe cea de a doua la 12 ore dupa prima. ...
Re: Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si din 30 oct 2007 14:31 de dan.is
daca e chiar asa cum zici inseamana ca tii cu adevarat la ea de ai asteptat atata timp...mai incearca sa comunici cu ea, nu te da batut ,daca n-o sa mearga treaba apai numai tu poti sa hotarasti ce si cum...nu cred ca o sa poti astepta la infinit
Re: Re: Re: Re: Iubitul meu se masturbeaza inainte din 30 oct 2007 14:21 de dan.is
nu te inseala ma .....daca v-ati intalni mai des si respectiv ati face-o mai des iti zic eu ca nu s-ar mai masturba...sunteti tineri...iar lui cand ii vine cheful si nu are altceva de facut "isi da in cap" :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: experientza contea din 30 oct 2007 12:46 de Guest
domnului cu "marfa gagica", nu pot sa-i dau add in lista, caci este, deja in lista, pe post de vechi Imperator Roman( nu stiu dac-ai auzit de Iulius Caesar), nah, lui ii place Italia, ii plac personajele istorice cu lauri pe frunte. tocmai i-am ...
Re: Re: Re: Iubitul meu se masturbeaza inainte sa din 30 oct 2007 12:40 de marym
cu mine o face si inca foarte bine.
numai ca chestia cu masturbarea o face..ma gandesc eu...sa fie mai bun (sa aiba erectie mai prelunga).
si cand nu ne vedem...se masturbeaza...cu gandul la mine...asa zice el...
Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu m din 30 oct 2007 12:27 de the_gogu
iti dai seama ca toti vor avea pareri diferite...unii iti vor spune sa rupi relatia in momentul asta...altii iti vor spune sa astepti si multe diferite raspunsuri.
dar... tu ce vrei? asta e cel mai important lucru la care trebuie sa te gandesti
Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai v din 30 oct 2007 12:19 de danmihai
am vorbit... zi a zis ca de cate ori incerca se gandeste la acel necaz....dar cat sa mai stau cu ea ? ca daca nu rup relatia .... poate sa zica mereu " nu acum " " nu pot " " e sarbatoare " etc
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 30 oct 2007 12:11 de the_gogu
nu te grabi sa rupi totul...o fata in care sa ai incredere totala nu gasesti asa usor, dar nici nu lungi prea mult...trebuie sa ai o discutie cu ea mai "decisiva" dar sa nu fie nervoasa in momentul ala si sa afli exact de ce nu mai vrea ...
Re: Dati-mi o propunere!!! din 30 oct 2007 07:15 de Van4iu
Imi cer scuze eu limba o inteleg si invat in scoala romana dar nu inteleg unele cuvine care mai mult se folosesc in Romania, eu sunt din Repub;ica Moldova, si cred ca stii ce limbaj perfect se foloseshte la noi!!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatie la B din 30 oct 2007 02:38 de za'one
:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:
Eh, asta explica multe... cam tot, daca stau sa ma gandesc!
:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 oct 2007 00:52 de ExoticDream
Afirmatiile tale "imi place foarte mult sexul" si "sunt un familist convins" nu s-ar bate cap in cap DACA ai fi multumit cu sexul conjugal, fara ca asta sa insemne plictiseala de pe lume (daca va doriti ca relatia sa mearga, puteti alunga ...
Re: Re: Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 30 oct 2007 00:51 de danmihai
anyone...esti fata nu ?
crede.ma ca a zis asta doar de "ochii lumii" ( ochii tai )
sa fim seriosi... asa ziceam si eu cnd incercam sa par "diferit":devil:
Re: Re: Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu m din 30 oct 2007 00:47 de danmihai
nu mi.am mentionat varsta...am 18 ani... 1 an mi se pare ENORM. Am asteptat destul nu ?
mai ales acum cnd ar trebuii sa ma distrez CEL MAI MULT:(
Re: Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 30 oct 2007 00:41 de Ionel
Uite, sa vina una la mine sa-mi faca si-i promit ca nu ma trezesc.:devil:
Pagina 2122 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||