Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: lasa brashoavele! din 29 oct 2007 20:52 de Guest
maine. daca mai citesc multi 2 subiecte de pe forumul acesta si-si dau cu parerea, s-ar putea sa-nceapa sa creada ca lucrezi la "design team", la DMHI, ca vii la mine sa-mi dai broshuri gen: "turnul de veghe" si "viata", iar pe mine, chiar, ma vor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 oct 2007 19:21 de Nekunoskuta
:lol: Proasta fata!!!
Daca eu iti spun asa: diferenta dintre un barbat si o femeie dupa ce au facut sex este ca ea il poate subjuga intr-atat incat dupa 2 zile sa se tarasca inapoi cersind mai mult...ma crezi? ;)
Asta e unul din punctele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb din 29 oct 2007 19:13 de Nekunoskuta
Cati ani ai? (daca nu sunt adevarate datele din profil) Te intreb pentru ca ai o gandire cam infantila (scuze daca te deranjeaza afirmatia mea).
Sa-ti definesc adulterul? Presupune o casatorie valida intre soti (exista) si faptul ca unul din ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-l adorm din 29 oct 2007 19:01 de anyone
stupids sons of a bitches!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 oct 2007 17:06 de DANIEL13
imi cer scuze atunci probabil am inteles eu gresit sau am fost prea pripit si probabil ca se aplica aceiasi regula si la barbati dar mai rar. Diferenta dintre o femeie si un barbat ii ca dupa ce au facut sex barbatul se incheie la pantaloni isi ...
Re: Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ? din 29 oct 2007 16:59 de lena
Multumesc!
si sper sa fie totul bine!
Re: Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ? din 29 oct 2007 15:38 de Nekunoskuta
Nu cred. Sincer cred ca mamele isi apara baietii cu dintii si daca nu-i convenea ceva spunea pana acum. Mai ales daca relatia voastra e destul de lunga si ai avut multe contacte cu ea nu cred ca se va schimba dupa casatorie.
Eu am avantajul ...
Re: Re: Re: Re: nu simt nimic din 29 oct 2007 15:28 de Nekunoskuta
Eu nu cred asta. Daca nu vrea sa faca sex, daca nu simte nevoie, nu inseamna ca nu se poate bucura de masturbare.
Re: postinor 2 din 29 oct 2007 15:23 de Nekunoskuta
Pai cum ramane cu anticonceptionalele? Le iei sau nu? Daca da, de ce mai folosesti prezervativ? Si de ce iti este frica de o sarcina?
Chiar daca ai uitat o pastila acum o saptamana nu trebuie sa te ingrijorezi daca ai continuat sa le iei. Oricum, ...
Cybersex din 29 oct 2007 15:22 de severpetrova
ador cybersexul si sexul in grup
daca cunoasteti site-uri de unde pot obtine asa ceva spuneti-mi-le si mie
va salut
Re: Re: Re: nu simt nimic din 29 oct 2007 13:02 de _claudiaa_
uite problema :ok:
Re: Trick or treat? din 29 oct 2007 11:41 de Guest
este, deci, pe 30 nov., el Halloween-ul. de adus ti-o aduce tie, Rusu, ceva, de care mos, s-o pricepe, sau poate Popa, sau poate Bantea. Eu, Cimpean, n-am genul asta de glume cu tine.[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
..... alteori 1 + 1 = 1 si multa suferinta! din 29 oct 2007 03:17 de ExoticDream
Acum doua zile, pe scara blocului meu o fata plangea vorbind la telefon... o auzeam din casa... se plimba in sus si-n jos si repeta la nesfarsit [i]"De ce? Cum ai putut face asta? Cum poti sa-mi spui ca ma iubesti? De ce m-ai mintit? Cine este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stupid prin ex din 29 oct 2007 02:02 de ExoticDream
Gasesti in Brasov multe lucruri dragute de facut.... Pacat ca ai pierdut noaptea alba (a fost ieri)! Ar fi interesant sa afli daca ii place formatia Smokie (va fi concert la Sala Sporturilor pe 18 decembrie, daca intentionezi sa lansezi o ...
Trick or treat? din 29 oct 2007 01:08 de ExoticDream
Este pe 31 octombrie [i]Halloween[/i]ul, dar daca revii in decembrie putem sa-l mutam de Craciun, o sa ne amuzi mai mult decat Mos Gerila!
By the way.... sa ne-aduci mere in caramel, stii ca ne plac alunele daneze!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Fantezie? Obsesie? din 29 oct 2007 00:02 de byby
ns, ca nu a mers..am tot incercat si un putut face pipi...
am avut o retinere..avand in vedere ca nu mi-i s-a mai intamplat asta
poate e pe psihic...ca pipi se face doar in toaleta...
Re: Re: Toate soacrele sunt la fel ? din 28 oct 2007 20:30 de lena
Ai mare dreptate in ceea ce spui, mai ales cu cei 100km :lol:
Ma gandeam ca eu in primavara am nunta, si pana acum m-am intelese foarte bine cu a mea, la fel de bine ca si cu mama. Insa mi-e frica ca dupa , se va schimba, si voi ajunge si eu ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare de m din 28 oct 2007 20:02 de Nekunoskuta
Serios? dar te simti cu sufletul impacat ca practic ai o amanta si iti inseli sotia?
Ajung la concluzia ca incerci sa vezi partile bune (bune pe naiba! e doar o parerea a ta) ale prostiei tale si sa te convingi ca nu faci nimic rau.
Daca ...
Re: Re: Re: nu simt nimic din 28 oct 2007 19:59 de Nekunoskuta
Daca tu nu simti nici o placere la masturbare nu e nici o problema. Ar trebui sa-i spui si lui ca nu-ti place prea mult masturbarea si incet-incet sa il faci sa inteleaga adevarul. Daca vrei sa-i spui si ca l-ai mintit...e alegerea ta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stupid prin ex din 28 oct 2007 19:58 de Nekunoskuta
Trebuie sa nu para dar sa fie ;) Asa ca doar voi doi ar fi mai bine. Eviti ca ea sa discute mai mult cu x sau y si sa nu te bage in seama. Tu vrei ca sa fiti doar voi doi si sa discutati doar voi doi.
Pagina 2124 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||