Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: #ORGASME - diferente din 27 oct 2007 14:13 de unreal
este vorba de orgasm vaginal in timpul unui sex oral, daca da eu cunosc fete care nu sunt inebunite in a le stimula punctul g cu limba (prefera sa ii stimulezi clitorisul - cel putin asa a spus ea) daca tot esti tu asa de draguta spune-mi si mie ...
Re: postinor din 27 oct 2007 13:58 de unrealdor
daca trebuia sa iti vina pe 28 oct. si ai facut-o pe 26 oct. nu ai de ce sa iti faci griji nu ai cum sa ramai gravida, in plus parerea mea (nu sunt expert); nu este bine sa le amesteci si credema nu ai cum sa ramai gravida cu 2 , 3 zile inainte sa ...
Re: Re: Re: Re: Cadou pentru iubitul meu la aniver din 27 oct 2007 13:56 de DANIEL13
parerea mea ii sa ii arati ca il iubesti, sa vada ca tii la el, bineinteles ca aici se include si anumite relatii intime cel mai bine ar fii sa mergeti undeva sa fiti doar voi doi sa uitati de lume de prieteni de parinti macar pt. cateva ore daca nu ...
Postinor din 27 oct 2007 13:48 de dyannah
As vrea sa ma lamuriti si pe mine cu ceva...
Nu imi vine ciclul regulat si doctorul mi`a prescris duphaston. TRebuie sa imi vina in 28 octombrie, mi`a zis sa astept o saptamana si daca nu imi vine sa iau duphaston.. Problema este ca aseara in 26 am ...
Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 27 oct 2007 13:32 de unreal
daca vrei sa trezesti un barbat din somn, ii faci felatie ca sigur se trezeste .
Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 27 oct 2007 10:28 de stefanoski
trist dar adevarat...
Re: Re: Re: Re: Re: Investie profitabila din 27 oct 2007 08:54 de verdiuc
Sau o crescatorie de sobolani.
:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare o ne din 27 oct 2007 04:56 de Bozgoru
daca ai bani .. daca ai casa ta.. nu sa stai cu chirie e ok.. daca nu.. e o prostie..
Re: Re: Re: Re: sex oral din 27 oct 2007 02:44 de ExoticDream
Eu ma gandeam la distanta in sensul relatiei la distanta.... de aceea lungimea penisului risca sa atinga valori astronomice!
:D:D:D
Re: Re: intrebare de moralitate din 27 oct 2007 02:40 de ExoticDream
Parerea mea: Nu iubesti pe nici una, le inseli pe ambele si nu le-ar fi rau daca te-ai detasa de ambele!
Mult rau fac cei ca tine care nu-si pot defini sentimentele si alearga dupa toti iepurii din cale. Iti recomand o carte in care se ...
Re: Re: Re: Stupid prin excelenta din 27 oct 2007 02:18 de ExoticDream
Ca amic te ajuta la orice ora din zi si din noapte si nici nu cere reciprocitate. Believe it or not, este exact genul de om pe care te poti bizui la nevoie.
Userii care solicita sfaturi in domeniul seductiei au in general 13-15 ani, nu ...
Re: Re: Re: Re: Investie profitabila din 27 oct 2007 01:36 de ExoticDream
Lasa-ma sa inteleg: intre doua croaziere spatiale, tu ai pus pe picioare (cam subrede, ce-i drept) o afacere profitabila (speri tu!) care se bazeaza pe punerea pe lista neagra si solicitarea de daune materiale tuturor persoanelor care ...
Re: Re: Re: Re: Masinute, tractorase.... din 27 oct 2007 01:28 de ExoticDream
Fii mai atent putin: apelativul "draga" nu-l putem folosi intrucat ia uite ce se ascunde in spatele sau, conform opiniei unui user: "draga ma pot considera in raport cu o persoana in conditiile-n care au existat raporturi sexuale si n-am ajuns, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Att: Moderator Sorin 28 an din 27 oct 2007 01:16 de ExoticDream
Presupun ca te referi la grija fata de ortografie, pe care o ceream eu. Daca da, bravo, faci progrese, ai invatat scrierea cu majuscula la inceputul propozitiei/frazei!!!
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Stupid prin excelenta din 26 oct 2007 23:50 de Nekunoskuta
In primul rand iti recomand sa nu bagi in seama persoana care posteaza ca user neinregistrat "Guest" pentru ca e putin..."dezaxata" si pretinde ca ne cunoaste pe fiecare.
Acum revenind la problema ta...poti incerca in alta zi sa o inviti ...
Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 26 oct 2007 23:33 de Nekunoskuta
Traducere: "nu te plac si daca te bag in seama e doar din politete." Daca e baiat de treaba ar mai fi continuarea "imi pare rau daca ti-am dat sperante."
Re: Re: Re: : Cum decurge un avort? din 26 oct 2007 20:47 de carrie
:blink: din cate stiam eu avortul e cu atat mai "simplu" de facut cu cat varsta sarcinii este mai mica... la ce sa mai astepti?!
In fine... e cam devreme avort pe la 15-16 ani...se pare ca ar trebui sa stiti mai multe despre tot ceea ce implica ...
Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 26 oct 2007 19:56 de Ionel
Ca sa vezi, mai sunt si baieti care sunt tradati:(, ca pe undeva, pe ici, pe colo, prin partile esentiale se spunea ca "doar baietii sunt de vina". Nu pot sa-mi scot din minte ce zicea o fata pe un site: "daca voi, baietii, ati fi cuminti, am ...
Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu din 26 oct 2007 19:43 de Ionel
Ai dreptate, dar la BTS mai e o caracteristica. Blenoragia, de exemplu, se incuibeaza la femei, fara ca acestea sa stie ca au fost bolnave, dar pot infecta pe orice barbat care face sex neprotesjat (cu prezervativ) cu ea.
Re: Re: Cadou pentru iubitul meu la aniversarea un din 26 oct 2007 19:34 de Ionel
Si eu as opta pentru asa ceva, dar nu cu nevasta.:devil::devil:
Pagina 2127 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||