Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: va rog ajutati-ma:(( din 25 oct 2007 13:37 de floricik
bijuterii nu pot sa ii iau pentru ca are si bratara si lant de aur,iar ceas i-am luat de ziua lui:D deci chiar nu am idei...si se aproprie..deja sunt foarte stresata:((
Re: Investie profitabila din 25 oct 2007 12:00 de Guest
n-am fost prin Iasi, decat 3 zile, intr-o excursie-n 1983. cred ca, cea mai profitabila investitie ar fi intr-o firma de recuperatori. merge oriunde, este profitabila si fara prea multe cheltuieli de marketing.
Re: Re: Re: Re: Re: va rog ajutati-ma:(( din 25 oct 2007 11:52 de Alina
De exemplu, ai putea sa-i spionezi conversatiile de pe mess si sa afli ce-i place ...:` Depinde de unde se converseaza...daca-i pc-ul tau - n-ai putea fi acuzata de nimic, nu?!???
Re: Re: Re: va rog ajutati-ma:(( din 25 oct 2007 08:16 de wave
ffff buna sugestie pt k e mai bun un cadou neperisabil:flowers::ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HEEELP din 24 oct 2007 23:08 de Sephiyroth
ma gandeam ca ti-ai uitat parola...:D
Re: Re: va rog ajutati-ma:(( din 24 oct 2007 22:58 de Agony
Vorba lui, daca poarta bijuterii ia-i un ceas de mana, o bratara sau un lant cu juma de inimioara.Ideea e ca bijuteriile le va purta aproape mereu si ii va aminti de tine.Succes:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Erectie -> lichid transparent din 24 oct 2007 21:24 de Ionel
Daca iti spun ca sunt popa, ma crezi? E el din '89 cum sunt si eu.):(
Dar recitind ce a scris, mi se pare ceva de neinteles. Nu a spus daca lichidul care curge apare ca urmare a masturbarii sau nu. Ca daca apare fara frecare, e posibil sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HEEEELLLP!!IMP din 24 oct 2007 21:18 de Ionel
Las-o sa se vindece. Daca trece un timp se va vindeca. Daca ar fi vorba de necoagularea sangelui, ar curge intruna.
Re: fantezie? obsesie? din 24 oct 2007 21:13 de Ionel
E o vorba romaneasca: "Nu te poti caca in placerea unui om":devil: Da, unora le place. Daca nu te deranjeaza, poti sa-i faci si aceasta placere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HEEELP din 24 oct 2007 20:21 de Infector
...si daca nu te descurci te ajutam noi :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: HEEELP din 24 oct 2007 19:50 de angela
Mai insista chiar daca o doare pentru ca daca himenul nu se rupe cat mai repede o sa aiba dureri mereu la penetrare. Succes
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatie la Bal din 24 oct 2007 19:10 de verdiuc
Exotic,sa stii ca latura onoarei militare este foarte adanc inradacinata in sufletul meu.Fiind absolvent al Colegiul Militar de la Breaza,fii sigura ca acolo ne-au imbuibat cu tot felul de "prostii" patriotice la care eu chiar am aplecat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chiar din 24 oct 2007 18:13 de Guest
gata?!? s-a epuizat engleza ta, "cath"? esti frustata rau, madame dara mihaela codescu. arma ta-i atacul si nu-i intotdeauna cea mai buna arma. pana una alta eu sunt cea care-si permite sa folosesca in corespondenta, cursiv, engleza, in vreme ce tu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: HEEEELLLP!!IMP din 24 oct 2007 17:56 de gtg_dre_yo
Ma gandesc ca poate s-a dereglat acum ritmul menstruatiei si cine stie cand vine...iar daca as face un pas sa rup himenul de tot poate dupa putin timp sa ii vina menstruatia si iar o sa fiu confuz..of!nici nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez ca ...
Re: Re: Re: Re: Bancuri din 24 oct 2007 16:39 de Nekunoskuta
Asta nu e deloc misogin ;) Chiar imi place! :D
Re: Re: Re: Re: Re: HEEEELLLP!!IMP din 24 oct 2007 16:34 de bela
e bine sa mai astepti putin, mai ales ca sambata, dupa cum spuneai, o sa ii vina si ciclul menstrual. oricum o sa treceti inca o data , poate chiar de doua ori prin asta, pana se va creea terenul propice pt asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatie la Bal din 24 oct 2007 15:59 de ExoticDream
Incalcit, ca de obicei, rationamentul, nu ne-ai spus ca latura gurmanda a distractiei era cea care te motiva sa participi (eu ma gandeam la dedicatie, elan patriotic, chestii de-astea), nu stiu de ce trebuia sa ne pui la curent cu faptul ...
Re: Re: Re: Bancuri din 24 oct 2007 14:40 de SORIN28
Din categoria "Bancuri misogine" :
I: Ce este femeia?
R: Femeia este o faptura nedesavarsita, creata pentru rau ; a-i cere
binele inseamna a-i cere imposibilul si pe langa lipsuri are si defecte.
........................
Cum iti e ...
Re: Re: Re: Re: HEEEELLLP!!IMP din 24 oct 2007 09:40 de gtg_dre_yo
Nu stiu daca se poate numi o dezvirginare normala pt ca stiu ca himenul nu e rupt in totalitate.Poate fi si asta problema dar totusi a trecut destul timp si trebuia sa inceteze.de sangerat nu sangereaza mult si ea zice ca se simte bine....Acum pe ...
Re: Re: fantezie? obsesie? din 24 oct 2007 03:53 de Bozgoru
daca.. asta vreti amandoi.. de ce nu.. intr-o relatie.. nimik nu e prea obscen sau prea deocheat.. wtf..:D
Pagina 2130 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||