Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Pt Sorin&Valentin si nu numai

din 22 oct 2007 23:29 de Sephiyroth

seamana cu VA ROG SA MA IERTATI..! :D

Pt Sorin&Valentin si nu numai

din 22 oct 2007 23:20 de Radamant_the_Roman

Cei 2 moderatori Sorinel si Gigel(unul din userii anonimi lui Valentine) si-au pus in practica amenintarea de a sterge subiectul. Eu ma voi retrage de pe acest forum nu din cauza amenintarilor voastre ci pt ca o fata de 18 ani Baby a spus un mare ...

Re: Re: Re: Re: sangreare?cat timp?

din 22 oct 2007 22:42 de gtg_dre_yo

Nu pot spune ca pierde sange pt ca nu mi se pare asa mult.adica e ceva mult mai putin ca la menstruatie dar nu inteleg de ce continua sa sangereze putin dar sangereaza...am intrebat-o daca se simte rau sau alte chestii...nu simte nimic dar ...

Re: Re: Re: sangreare?cat timp?

din 22 oct 2007 22:15 de Danny_DaBoss

poate i-a venit ciclul..:ok: daca nu e asta atunci du-te rpd cu ea la doctor daca pierde sange

Re: Re: sangreare?cat timp?

din 22 oct 2007 21:43 de gtg_dre_yo

Am crezut ca ma ajutati nu criticati ca am scris pe mai multe topicuri.intelegeti-ma ca pt. mine timpul conteaza deoarece poate nu trebuie sa treaca.poate ca e necesar sa fac ceva si nu stiu ce.eram prea orbit de caz si pt ca e prima data cand ...

Re: Re: HEEELP

din 22 oct 2007 21:12 de gtg_dre_yo

Aseara,dupa ce am stat impreuna ceva timp se oprise si parca nu mai eram asa de alarmat.am crezut ca s-a terminat si asta e...dar azi dimineata mi-a zis ca iar a inceput si a tinut-o asa toata ziua.ce sa fac?

Re: Re: HEEELP

din 22 oct 2007 21:04 de gtg_dre_yo

nu imi raspundea nimeni si nu stiam ce sa fac si cat mai repede.am crezut ca pe fiecare topic sunt oameni diferiti si sa primesc mai multe sfaturi sau nu stiu cum am gandit in disperarea aia si credeam ca imi puteati da un sfat bun nu alte subiecte ...

Re: Re: Re: probleme cu penisu

din 22 oct 2007 21:02 de Ionel

Daca o sa mori, se poate spune ca ai murit fericit.:devil: Are dreptate SORIN28. Sa stii ca excesul de sex la inceput, doare. Iar fortatul la sexul anal ...!:D

Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 22 oct 2007 20:58 de Ionel

Daca face sex la 1-2 luni nu e impotent. Dar poate aparea impotenta partiala sau periodica determinata de factori ex-sexologici: stres, preocupari la serviciu, dar si dependenti de atmosfera intima , relatia dintre parteneri.

Re: sangreare?cat timp?

din 22 oct 2007 20:54 de Ionel

Tu crezi ca daca postezi pe fiecare topic, te mai baga cineva in seama?

Re: Re: HEEEELLLP!!IMP

din 22 oct 2007 20:54 de gtg_dre_yo

Deci la actul sexual a sangerat cat a sangerat(mult sau poate asa trebuie) dar de atunci pana la ora aceasta sangereaza nu mult dar destul incat sa ma ingrijoreze(aprox 10-20 picaturi/6 ore cam asa din cate stiu) si nu as vrea sa afle cineva decat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: site unde te i

din 22 oct 2007 20:41 de Ionel

Una femeie tanara si frumoasa mergea la serviciu in anumite zile cu umbrela asupra ei, desi dimineata era insorita. Cand se intorcea acasa, ploua. In alte zile, inourate, mergea fara umbrela. Cand se intorcea acasa era timp frumos. Vazand de mai ...

Re: sangreare?cat timp?

din 22 oct 2007 20:34 de stefanoski

esti maniac !! :wacko:

Re: HEEELP

din 22 oct 2007 20:30 de Ionel

Pai in cate locuri deschizi acelasi subiect?

HEEELP

din 22 oct 2007 20:18 de gramaticul

Asa se intampla daca "desfasori" actul sexual:devil: Daca ai fi facut doar sex era totul perfect.;)

Re: Re: Re: Mi-e dor sa simt...

din 22 oct 2007 20:14 de gramaticul

Eu iti fac o propunere: inainte de a da sfaturi unuia sau altuia, care au o experienta mult mai mare decat tine, nemai vorbind de cunostinte, pune mana pe niste carti de limba romana si gramatica, deoarece pe langa prostiile ce le debitezi in ale ...

Re: HEEELP

din 22 oct 2007 19:55 de Ionel

Cum, de 2 zile sangereaza? Nu e normal. Daca sangereaza ca o rana, din cand in cand, o sa se vindece, daca sangereaza intruna, nu e bine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2007 19:29 de katherine

Nu trebuie sa ceri vreo (nu vre-o ,,desteapta pamantului" :ok: ) in cazul tau ar trebui sa faca mai toata lumea acte de caritate si sa te ajute sa nu-ti faci vreun rau ca de recuperarrea facultatilor mintale nu mai poate fi vorba - ,,pluta a ...

din 22 oct 2007 19:22 de Guest

Dragutza, nu cer consultatzii medicale pe forum. Daca am nevoie de vre-o prescriptie, ma deplasez, spre un cabinet medical.... Restul a fost sters:ok:

din 22 oct 2007 19:07 de Guest

L-oi fi asociat tu, pe radamant cu pepe, eu am spus ca Pepe, nu intra-n crecul meu de cunostinte, iar, daca, fizic, exista o oarecare asemanare a vreunui user de pe forum, cu Pepe, cela esti tu, moderatorul SORIN 28, userash "bebe", "omu' negru", ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2132 din 3732
«   1 ... 2129   2130   2131   2132   2133   2134   2135 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare