Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vo

din 21 oct 2007 16:28 de alinpoe

Incearca sa condimentezi putin vita voastra sexuala,daca e berbec nu poate ramane insensibil la sex,poate ca e plictiseala de vina dar aici depinde si de tine cat poti sa mergi de departe cu "condimentele" de exemplu sa mai aduci in pat cu voi inca o ...

chiar va propun un subiect serios

din 21 oct 2007 16:25 de unknown9

Hey fiecare cu probleme lui.Incercati sa il ignorati,e cel mai bn.El defapt traieste intr-o loome a lui in care el se crede cel mai destept,se considera vreun geniu neinteles,iar noi ca o masa de dobitoci ce suntem nu ii intelegem sclipirea,uneori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROPUNERE ! !

din 21 oct 2007 16:02 de baby

deci e clar k ai o problema cu mine! dar ti se pare k am gandirea unei persoane de 31 de ani??????):( dak vrei sa te lamuresc cine sunt da-mi un id de mess si intru si iti trimit poze cu mn!Big-Willie nu-i barbatul meu pt k nu-s maritata!!!!!! da tu ...

Penis umflat dupa sex anal fara prezervativ

din 21 oct 2007 15:58 de mari_boy18

salut...am facut azi noapte sex normal..oral si anal...si dimineata cand m-am trezit am observat k mi s-a umflat penisu...am facut-o fara prezervativ..o fi grav ?mi s-a mai intamplat asta o data pe l avarsta de 14 ai dupa ce m-am masturbat dar o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: PROPUNERE ! !

din 21 oct 2007 15:06 de Guest

ca exishti, este vizibil, pe forumuri. ca ai 31 ani, pot constata si altii, daca-tzi studiaza alte nickname-uri( vezi colo74-anul nasterii), ca Big-Willie-i barbac-tu, pricep si altzii, din avatarul tai cu pinguini, de la muzicabuna.ro. De lamurit, ...

din 21 oct 2007 15:00 de Guest

Pai, n-are sens sa-mi fac eu user, ca s-au trezit, moderatoarea ExoticDream, impreuna cu - sa-i zicem ONG, firmei maica-sii, impreuna cu moderatoarea Nekunoskuta si -mpreuna cu moderatoarea DarkAngel, din oct.2003, sa posteze-n numele meu cu fel de ...

din 21 oct 2007 14:45 de Guest

Auzi, pinguin zburator, da-mi o pauza cu doza de moralitate a nevesti-tii! Nu, serios vorbind, Bibicule, ma lasa rece parerea lui valentine, in acest moment, in ceea ce-o priveste, pe moderatoarea ExoticDream, chiar, nu ma atinge. Ti-am sugerat, ...

Re: Re: Fug...

din 21 oct 2007 14:34 de unknown9

Corect,da asa poate fi uneori prima palma,dupa aia te obisnuiesti:) Orice lucru ca il faci trebuie sa il faci pt ca iti place sau esty nevoita.Si aici nu erai in orice caz nevoi sa ii fac handjob,da fie. Spre exemplu daca eu as cere sa imi faca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2007 14:27 de Guest

intalnirea propusa de tine, DannyDaBoss, nu va avea loc face to face, deoarece, moderator Sorin28, foarte tare-n clantza, pe forum, va demonstra suficienta lashitate, sa nu scoata capul din barlogul lui din Constanta, pentru o asemenea intalnire, ...

din 21 oct 2007 14:16 de Guest

problema mea pe aceste forumuri este urmatoarea: daca voi avea o problema de natura sexuala, sau familiala, sau medicala, sau de seductzie, de funclub, sau alta problema fantastik de importanta si nerezolvat, voi incepe sa-mi deschid bloguri, sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: PROPUNERE ! !

din 21 oct 2007 14:16 de Big_Willie

Poti sa ai si 87 dar Baby asta, indiferent cat de naspeta o considera Valentine are o mica doza de moralitate. Ea inca nu urmareste sa seduca militieni. Iar daca tu la varsta si experienta ta soliciti sfaturile celor de 18-25 de ani cred ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex

din 21 oct 2007 14:07 de baby

poate o sa o fac! doar am zis k sunt deschisa la orice! cand o sa am ceva experientza poate o sa fac si sex oral:-` :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex

din 21 oct 2007 14:05 de baby

indiferent de cat de naspeta as fi nu cred k e un comentariu potrivit! multumesc oricum! prefer sa nu zic nimic jignitor la adresa ta.......pt k nu sunt vreo mahalagioaica sau vreo tzatza! te rog dak nu cunosti omul nu mai vb asa despre el!

din 21 oct 2007 13:52 de Guest

da, eu vorbesc despre deontologie. Da-mi voie sa te corectez, cuvantul, l-am auzit in Romania, l-am folosit des in corespondentza comerciala. ai ceva, impotriva, te deranjeaza, cuvantul sau faptul ca se afla-n vocabularul meu?!? nas - organ de ...

Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex ora

din 21 oct 2007 13:48 de asd

Daca esti naspeta cine putea sa-ti ceara asa ceva.

Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex ora

din 21 oct 2007 13:32 de unknown9

Ho,nu te mai simti jignita.Si noi ne dam cu parerea dupa cum vezi,de fapt la ce concluzie vrei sa ajungi?:huh: De curiozitate,ce te retine sa o faci?Daca recunosti problema e pe jumatate rezolvata :P

Re: Re: Re: Re: Nu am prieteni

din 21 oct 2007 13:28 de unknown9

trebuie sa gandesti ca esty pe net :D,ce daca daca mai scoti un porumbel ce poata sa ti se intample,incerca sa iti imagineze ca vb cu cineva foarte cunoscut poate iti va fi mai usor.

din 21 oct 2007 12:33 de unknown9

vai frate ce tensiune poti sa o tai cu cutitul.Propun o intalnire face to face,ca sa va vad atunci ci e tare in gura,ar fi interesant.Daca e ceva yo aduc camere de filmat :))

Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex oral?

din 21 oct 2007 12:30 de baby

dragul meu mie nu mi-a cerut nimeni sa fac asta! doar imi dadeam cu parerea la fel k toti de pe aici...si dak aberez nu cred k e treaba ta :p:-*

Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex oral?

din 21 oct 2007 12:19 de unknown9

daca esty deskis esty in rand cu loomea de aici,in societate e invers(in mare parte) nu inseamna neaparat ca nu il iubesti e ca si chestia cu virginiatea cand el ii cere si ea se gandeste ca daca il refuza el va intelege ca nu il ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2134 din 3732
«   1 ... 2131   2132   2133   2134   2135   2136   2137 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare