Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 oct 2007 02:07 de levi82
Eu cred, sper, ca glumeau. Daca nu, atunci e trist... e trist rau.
Re: Re: Re din 21 oct 2007 01:51 de unknown9
NU mai imbarligati omu fratilor,ceva e dubios aici.Nush depinde de fata.Tre sa vb f serios cu ea,dar pe un ton cat se poate de calm,fara scene ca daca iar ti-ar spune vreodata adevarul numai asa se poate intampla.Sincer eu nu pot ierta tradarea ...
Re: Re: Barbatul imaginar din 21 oct 2007 01:46 de unknown9
Nu va uitati si la partea fizica sau la o situatie materiala macar multumitoare nu masini sau case da daca e fara macar o gaura de covrig in burta si e nu neaparat urat,doar ca nu are sex-appeal,dar e cum ai zis tu acolo ai vrea sa fii cu ...
Barbatul imaginar din 21 oct 2007 01:44 de unknown9
Stop dreaming,multumita-va cu ce aveti(daca aveti).De fapt uitati ce am spus,always aim higher
Ati uitat romantic(de fapt s-ar putea sa nu se potriveasca cu unele fete)sau macar open-minded.Degeaba e frumos are bani,are si o cultura generala buna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce? din 21 oct 2007 01:28 de unknown9
Dar daca vrea sa fie kynky?Te-ar infierbanta daca ti-ar spune:"vreau sa imi dai la muiie" :)).Is si yo curios :D
Re: Re: Re: Re: Frigiditate sau plictiseala? din 21 oct 2007 00:51 de bela
nope, nu este genul. singura amanta a lui este slujba pe care o are. stiam din prima zi cand l-am cunoscut ca este un tip mai rece, s-a mai schimbat intre timp, insa... mai stiu ca el cauta o persoana care sa ii arate incredere si sa aiba grija de ...
Re: Re: Prietena mea e gravida? din 21 oct 2007 00:45 de proc112
am shi eu niste nelamuriri in leg cu prietena mea :-S shi cu ceeea ce facem:-SS
plssss [-o<
Ce v-ar placea sa `primiti` de la iubita? din 21 oct 2007 00:31 de unknown9
Aici nu e vb de ceea ce trebuie sa ii oferi.Trebuie sa ai grija de el pt ca din ce spui tu este o fire dificila.Se supara doar cu tn,sau in general cu oricine?Daca doar cu tn inseamna ca tu faci niste chestii prea bruste pt el,el fiind mai ...
Re din 21 oct 2007 00:23 de unknown9
Mha oamenilor ce dreaq va certati aici??!?!?Sexul oral e ceva normal si frumos,ce daca pui mana pe putzza nu mai manaci cu mana aia niciodata?!?!!?
Si oricum igiena a evoluat,desi nu credeam ca poti fi murdar acolo am trait si am vazut ca se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 23:17 de Sephiyroth
io tot nu pricep problema ta!
Re: Re: Re: Re: Re: PROPUNERE ! ! din 20 oct 2007 23:06 de baby
da ft frumos! de unde stii tu ce principii am? si de unde stii ce teme abordam knd eram minora? vad k te pricepi ft bine sa arunci cu venin stii sa te aperi si sa dai replici! macar da le pers care merita cu adevarat!:unsure: respect--pt cei mai ...
Re: Re: Re: Re: PROPUNERE ! ! din 20 oct 2007 22:53 de Anthony_Stradivary
Poti inceta cu supozitiile si indicatiile. Daca ai devenit recent majora crezi ca ne poti trasa noua directii de urmat. Se pare ca varsta nu te-a impiedicat sa abordezi astfel de teme chiar si cand erai minora. Asa ca nu mai vorbi de moralitate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 22:19 de Sephiyroth
ca la astral merg oarece miscari cu ip-urile...dar la rds slatina te-ai lins pe bot...!:D..mai ales daca esti fazan si te cheama rufusrome..! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:43 de Anthony_Stradivary
Tzaca tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza ce crezi tu sau evreul despre mine. Voi nu veti intelege niciodata ca eu iau deciziile doar daca acestea sunt conforme constiintei proprii. Deocamdata nu trebui sa ma preocup de enunturi false carora ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:38 de valentine
Poate...mai adaug inca o minciuna pentru a nu stiu cata oara;)
Rectific eu in locul tau: "si in mod cert nu voi fii acceptat vreodata de o tipa macar medie":D
Something else?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:31 de Anthony_Stradivary
Iti fac o marturisire in premiera. Nu am fost refuzat de nicio romanca. Si in mod cert nu voi fi refuzat vreodata.
Asta pt a termina cu ideile ca am fost refuzat. Daca nu aveam constiinta acum eram la Marbella.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:26 de valentine
Si nu te mai umfla in pene cat de sexos esti tu si cat de gelos sunt eu pe tine :lol:
Nu cred ca de asta nu mai poti tu ...sunt sigur! Aceasta vesnica a ta poveste cu "nu-mi place romancele", "nu vreau romance", bla bla, este defapt minciuna cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:18 de Sephiyroth
baby...tu nu pari chiar asa bolnavior in poze..!:D
mi-aduci aminte de ernie din k-pax! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:18 de Anthony_Stradivary
Uite cine vb de deontologie. ai auzit acest cuvant in Golful Corint, de fapt sunt convins ca la cate ai vazut tu , in mod cert cuvantul deontos a fost pronuntat de Atlanti.Daca i-a vazut Herodot de ce naiba sa nu-i fi vazut si tu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2007 20:06 de Anthony_Stradivary
Si ce daca nu am avut parte de nicio romanca. Crezi ca de asta nu mai pot eu.Poti sa intrebi toate romancele sau strainele cu care crezi ca am discutat daca am facut propuneri sau am discutat despre aceasta problema.
Numai un retardat ca tine ...
Pagina 2135 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||