Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Stupid prin excelenta din 26 oct 2007 01:11 de DarkAngel
Daca zici ca va cunoasteti destul de bine asta inseamna ca poti vorbi cu ea si in afara messului sigur este un moment cand poti sa o abordezi fara ca sa mai fie si alte persoane langa ea.fi atent la cum se comporta cand esti langa ea si cum se uita ...
Re: Re: sex oral din 26 oct 2007 00:35 de ExoticDream
Aoleu....!!! Esti sigur ca ai zis bine? Daca da, fuga la farmacie pentru test de sarcina, daca nu, ne-o ia la fuga gandul la penisuri colosale!!! In alta ordine de idei, m-as fi gandit la distanta negativa....
;););)
Re: Cadou pentru iubitul meu la aniversarea unui a din 25 oct 2007 23:59 de ExoticDream
Daca exista posibilitati, eu as opta pentru un weekend romantic undeva la munte.... sau macar o zi in care sa fugiti impreuna departe de tot si toate, sa fiti doar voi doi si sa faceti ceea ce va trece prin cap.... Aniversarea ar putea include o ...
Re: Re: Masinute, tractorase.... din 25 oct 2007 23:45 de ExoticDream
Dupa parerea ta, taxiurile ruleaza in spatiul aerian?!? Cat de inteligenta este o persoana care, vazand nebunia de pe strazi, in loc sa ia autobuzul, cheama un taxi?!? Din nefericire, soferii de taxi nu sunt nici ei prea dotati (intelectual), in ...
Re: Masinute, tractorase.... din 25 oct 2007 23:32 de verdiuc
Cat de reduse sunt finantele? Pana la o lamurire suplimentara,din astea 3 aleg Peugeotul.
Dar daca persoana apropiata e din Bucuresti,spune-i sa isi faca un abonament la metrou si dupa 11 sa cheme un taxi,e mai bine.
Si ca tot sunt aici,tin sa ...
Re: Re: Re din 25 oct 2007 23:31 de ExoticDream
Vrei sa spui ca, daca atractia este prea mare, ne "animalizam" cu totii ca "doar oameni suntem toti"?!? Uite ca mie nu-mi place sa ma includ in multimea asta amorfa, dezumanizata, redusa la instincte, atractia chioara nu face doi bani pentru unii ...
Re: Swing si sotiile din cuplurile care il practic din 25 oct 2007 23:24 de verdiuc
:lol::lol::lol::lol::lol:
Esti culmea,baiatule,cu limba romana! Vorba Exoticai, tu esti roman
??
Re: Swing si sotiele cuplurilor ce practica din 25 oct 2007 23:19 de ExoticDream
Limba asta-i tare stranie.... Am si eu o curiozitate: tu esti de la Moldova sau mai dinspre partea aceea de unde ne vin acadeaua, baclavaua, salvarii si haremul?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2007 23:19 de katherine
Slab, slab, foarte slab astazi ,,cloanva"! :D:D Alta data ai prestat mai bine...iti mai dau o sansa, totusi - mai devreme m-ai distrat mai bine doar...
Re: Fantezie? Obsesie? din 25 oct 2007 23:05 de ExoticDream
Eu n-am vazut in filme, dar am citit despre asa ceva (si fantezia care urmeaza, intelegi tu!) in "Luna amara" a lui Pascal Bruckner. Sunt de parere ca fiecare cuplu isi poate lasa imaginatia sa zburde atat cat isi doreste, insa drept sa-ti spun ...
Re: Re: Re: zic si eu din 25 oct 2007 19:58 de Optimistic
in cazul asta ne cunoastem destul de bine...ea o filoloaga si eu un filosof insuportabil si cu idei apreciate....ai vreo sugestie in mod deosebit?...si ink ceva....ea stie k in domeniul ei preferat(romana) eu am idei mai bune(ma rog...nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2007 19:57 de Guest
eventual, cloavna. dar, nu prestez, cum spuneam, munca-n in folosul comunitatii, in vreme ce..., nu mai reiau. deci, bice, dara mihaela codescu. unde am scuipat nu mai ling, cam genul acesta de om sunt. ideal, era sa ai rabdare sa ma cunosti intai, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2007 19:51 de katherine
Faci si intelegi ce vrei...pentru mine tot clovnul meu personal ramai :ok::lol::lol:
Re: Re: zic si eu din 25 oct 2007 19:50 de Guest
poate ca nu-i vorba despre iesit la suc. ma gandesc ca s-ar putea sa fie vorba despre, stiu eu scoala, colaborare. adica nu-i obligatoriu, ca scopul abordarii sa fie iesirea cu o persoana de sex feminin cu scop de agrement. in fond, chiar, daca-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 oct 2007 19:10 de Guest
incearca, totusi. este vorba despre corecturi de ordin gramatical, daca ai de facut asa ceva, pe text, in limba romana, pe text in limba engleza. in rest, iti sugeram la muzicabuna.ro, sa-ncerci sa-ti corectezi tu, putin atitudinea. dar de atunci si ...
Re: Re: Stupid prin excelenta din 25 oct 2007 18:56 de Optimistic
II multumesc vanzatorului d idei stefanoski,dar fata mia bagat niste textuletze qm ca ar fi oqpata tot weekendu.....sa m incerc alta data?c ziceti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ch din 25 oct 2007 18:08 de katherine
E in regula, te iert, nu iti poti da seama de aberatiile pe care le scoti de fiecare data cand incepi sa tastezi pentru ca nu te ajuta capsorul, fiind ,,bolnavioara" rau...:wacko: Nu o sa ma apuc eu sa incep sa te corectez pentru ca:
1. Nu stiu ...
Re: Re: Stupid prin excelenta din 25 oct 2007 17:09 de Optimistic
Inteleg perfect ce spui.Am sa incerc sa vad ce iese....daca nu vad eu...orim 10x de sfat....
Re: Stupid prin excelenta din 25 oct 2007 17:03 de stefanoski
E asa greu ca atunci cand vorbiti pe mess sa o intrebi ce face in weekend ?? O poti intreba simplu : "nu ai vrea sa iesim la un suc ?" Pare banal dar iti spun eu, daca te place va accepta :ok:
Swing si sotiile din cuplurile care il practica din 25 oct 2007 15:54 de Lilic_81
Vreau sa stiu, cati dintre perechile casatorite practica swing-ul ? cum au mers la asta sotiele ? singure sau dupa "sfatul" sotului ? cum a schimbat aceasta situatia in familie ? stiu oare copii ? sau nu ? cum reactioneaza daca stiu ? cum se schimba ...
Pagina 2129 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||