Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re

din 26 oct 2007 19:31 de Ionel

Ai dreptate, dar nu in totalitate. Poporul roman - si nu numai cel roman, in general populatia - in milenara-i experienta a scos o multime de zicale, proverbe etc. printre care si aceasta ca dragostea e oarba. Aici se incadreaza si atractia. Omul e ...

Re: intrebare de moralitate

din 26 oct 2007 19:10 de Ionel

Tu nu iubesti pe nimeni, te iubesti doar pe tine, de aceea iti oferi placerile ce le simti a veni, indiferent de unde. Iar daca sotia face sex cu tine, desi sunteti in divort, inseamna ca voi faceti sex, deoarece iubiti sexul, nu ca va iubiti unul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 oct 2007 19:04 de Guest

profita de ocazie sa-mi amintesti, pana pe 31 oct. mai ai, deci, 5 zile. ca pe 1 nov. plec inapoi la munca, pe naveta aia spatiala. parca asha spuneai Dara Mihaela Codescu, nu-i asha?!? cert este ca pana n-am spus eu ce lipseste din acele enuntzuri ...

Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare o nebunie..

din 26 oct 2007 19:02 de Ionel

Hmmm! Eu am stat singur de la varsta de 22 de ani, cand am terminat studiile. Dar aveam garsoniera, chirie asigurata. Am fost nevoit, deoarece lucram la 100 de km de casa parintilor. Dar nu a fost prea usor. Independenta cere si sacrificii: spalat, ...

Re: Re: Re: Re: Stupid prin excelenta

din 26 oct 2007 18:43 de Optimistic

clar k mi-as fi faqt timp....par sa ma inteleg din ce in c m super(nu m bine) q ea....asa ca daca iese ceva va anuntz...10x a lot

Re: Re: Re: Stupid prin excelenta

din 26 oct 2007 18:25 de stefanoski

Parerea mea, mai incerci odata si daca te refuza din nou inseamna ca nu i-ar face placere sa iasa cu tine. Oricum tu daca ai fi fost ocupat in weekend, ti-ai fi facut timp daca te-a fi invitat ea ! nu-i asa ? Pentru ca tu o placi...

din 26 oct 2007 18:17 de stefanoski

De ce esti in divort daca spui ca o iubesti ? banuiesc ca si ea simte ceva pentru tine, altfel nu s-ar mai culca cu tine... :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: sex oral

din 26 oct 2007 18:12 de Ionel

Nu trebuie penis mare, ajunge chiar si cel de 12 cm, daca distanta dintre pubisurile celor doi e sub 10 cm.:devil: Cu conditia ca pubisurile sa nu aiba par, ca atunci departarea trebuie sa fie de cel mult 8 cm,:lol::D:devil:

Re: ce sa fac?....

din 26 oct 2007 18:08 de stefanoski

Daca il placi, ai face bine sa-i spui asta, sau macar sa-i dai de inteles intrebandu-l daca vrea sa iesiti. E singura modalitate de a afla daca te place si el sau nu. ;)

Re: Re: Re: intrebare de moralitate

din 26 oct 2007 15:07 de SORIN28

Pentru ca oricum nu iubesti pe niciuna din ele. Asa ai scapa de un "stres" si nu ti-ai mai face astfel de griji :ok:

Re: Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvi

din 26 oct 2007 14:37 de anonim

Re: Re: intrebare de moralitate

din 26 oct 2007 13:40 de DANIEL13

de ce crezi ca daca m-as detasa de amandoua mi-ar fi mai bine?

Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare o nebunie..

din 26 oct 2007 13:08 de SORIN28

Daca ia posibilitatea...fii de capul tau. Dar asta doar in cazul in care esti [b]SIGUR[/b] ca vei face fata fara sa te intorci in ceva timp inapoi acasa:ok:

din 26 oct 2007 13:06 de SORIN28

Parerea mea: Nu iubesti pe nici una, le inseli pe ambele si nu ti-ar fi rau daca te-ai detasa de ambele:ok:

Sa te muti singur la 20 ani, pare o nebunie..

din 26 oct 2007 12:41 de olimaniu

Sa te muti singur la 20 ani, pare o nebunie. Ma tot gandesc ce e mai bine sa fac: Sa ma mut sau sa raman la parinti. Am 20 ani, vreau libertate in tot. Ce a-i face in locul meu, te-ai muta singur daca ai avea posibilitati (ale tale)? CHIRIE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ch

din 26 oct 2007 12:14 de katherine

Wow - te-ai uitat in dictionar si ai descoperit ca "approved" se scrie cu consoana dubla! Si te porti ca si cum tu ai fi stiut asta dar de fapt esti pe dinafara rau! Hai sa-ti mai spun - engleza ta e varza, praf si pulbere! Daca as fi pe o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chiar

din 26 oct 2007 12:07 de Guest

deci, in chinuitele, cum spui tu propozitii de mai sus, lipseste, doar, un "p" din approved, in rest, pe forum, sau in corespondenta mea electronica, cu pritenii(exceptand-o pe cea profesionala legata de locul de munca, pe naveta spatiala, daca ma ...

Re: Re: Re: Re

din 26 oct 2007 08:21 de unknown9

Like what ever! Glumeam

Re: Re: Re: Re: probleme cu penisu

din 26 oct 2007 04:29 de Bozgoru

chiar daca femeiA nu are BTS.. si la femei perfect sanatoase la sex anal poa sa-ti trasnmita niste boli..

Re: Re: Stupid prin excelenta

din 26 oct 2007 04:26 de Bozgoru

du-te la scoala in timp ce e cu prietenele ei si fa o gluma i-ao deoparte vorbiti.. baga-te in seama.. ca va creste inima in ea daca vede ca esti sociabil si vorbesti in fata a mai multor persoane.. pt. fete cont f mult chestia asta.. i-ati inima in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2128 din 3732
«   1 ... 2125   2126   2127   2128   2129   2130   2131 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare