Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare o ne din 28 oct 2007 09:04 de DANIEL13
si eu am plecat de la parinti cand am avut 20 de ani, pt. mine a fost super, dar sa te gandesti bine pt. ca daca o sa stai pe chirie si o sa mai stai si singur o sa fie cam nasol, o sa te simti tot timpul singur si parasit, nu stiu cum stai cu banii ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 27 oct 2007 23:08 de nicole17
dak nu mar fi placut nu ar mai fi insistat pt nr meu de tel..nu mar mai fi chemat la intalnire...si nici nu ar mai fi vb atata cu mine...
Re: Re: Re: Re: Cadou pentru iubitul meu la aniver din 27 oct 2007 23:00 de Ionel
Era o gluma, dar care poate fi si adevar. Sa stii ca am fost fidel sotiei, asa cum si ea mi-a fost fidea :D Cel putin asa zic eu, ca nu o urmaresc. Nu sunt gelos si inca de la inceputul casatoriei mi-am dat seama ca daca femeia vrea sa te insele, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 22:34 de Ionel
De regula e asa, iar exceptiile doar intaresc regula. Nu poti sa faci sex cu o persoana de la prima intalnire, fara sa cunosti cu cine te cuplezi (scuzati-mi uratenia cuvantului, dar e cel defineste cel mai bine un asemenea act) intr-un act atat de ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 27 oct 2007 22:14 de Ionel
Este cat se poate de adevarat. Trebuie sa intelegem ca de cele mai multe ori cel (ea) care ne place noua nu ne place el (ea). Dar sa nu o dai in latura cealalta si sa-l urasti. Cine stie, sentimentele se mai schimba. Si chiar daca nu o sa se ...
Sa te muti singur la 20 ani, pare o ne din 27 oct 2007 22:03 de Ionel
Daca are din ce sa faca mancare.:ok:
De regula, tinerii, cand vor sa se mute singuri, fac un calcul foarte superficial al cheltuielilor care o sa le aiba si ajung sa nu se ajunga cu banii (ca sa fac o inoportunitate gramaticala).
Ionel (ca sa nu ...
Re: Re: dupa cat timp esti protejata? din 27 oct 2007 21:41 de DANIEL13
daca nu ma insel cred ca scrie pe prospect ca in unele cazuri doar dupa 15 zile protectia ii sigura si se recomanda utilizarea de protectii suplimentare prezervative etc.
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-l adorm din 27 oct 2007 21:37 de DANIEL13
cred ca tare plictisitori sunt barbatii aia care nu vor sau nu stiu sa faca sex oral, imi este si mila de femeile cu care sunt, si nu imi vine sa cred ca ea vrea sa-i faca o felatie si el nu vrea, nici eu nu vreau tot timpul dar cred ca el are ...
Re: Re: Re: Stupid prin excelenta din 27 oct 2007 21:28 de DANIEL13
sa-ti dau un sfat fi direct cu ea, fetelor le plac baietii care stiu ce vor cel putin cele pe care le-am intalnit eu, intrab-o prima data daca ar vrea sa iasa cu tine la un film, un suc, orice i-ar face placere si daca spune ca da intreab-o cand ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare de moralitate din 27 oct 2007 21:10 de DANIEL13
stiu i-am spus deja sper doar sa nu faca vreo prostie, oricum nu am mintit-o niciodata stia ca sunt casatorit si nu mi-am mintit nici sotia stie ca am pe alta, ce fantastica pare toata treaba asta daca nu mi se intampla mie probabil nici nu credeam
Re: Re: Re: #ORGASME - diferente din 27 oct 2007 20:49 de Nekunoskuta
Sincer nu stiu cum poti tu stimula cu limba punctul G!!! :blink: Mai intereseaza-te unde este situat acel punct G inainte de a crede asta!
Re: Re: Re: Re: Sa te muti singur la 20 ani, pare din 27 oct 2007 20:38 de Nekunoskuta
Exact. Daca pui in balanta dezavantajele si avantajele, plus parte financiara si ajungi la concluzia ca in 2 luni nu te tarasti la parinti in genunchi pentru ca nu poti supravietui singur si poti pune deoparte si un ban pentru "zile negre" atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Stupid prin excelenta din 27 oct 2007 20:31 de Nekunoskuta
Poate le evita dar daca ii plac nu va refuza nicicand o provocare ;) Misiunea ta e sa cauti acea provocare si sa i-o prezinti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 20:24 de Nekunoskuta
Dar tu, cel care aduci asa devreme o femeie in patul tau, cine garanteaza ca vei fi vreodata fidel si nu vei mai face asa? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 17:52 de Guest
de poza ta, nu de-a mea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 17:19 de valentine
Daca esti draguta...da :)
Re: Re: s-ar putea sa fie roz din 27 oct 2007 16:58 de Guest
Te-ai lungit destul. mie mi s-ar fi parut suficient sa te opresti la punctul in care ti-ai cerut scuze, in alt subiect de pe acest forum. eu nu impartasesc punctul de vedere al Exoticai din ultimul paragraf, in care-ti lauda sinceritatea si alte ...
Re: Stupid prin excelenta din 27 oct 2007 16:37 de valentine
Situatia ta e putin roz...
In primul rand, faptul ca va cunoasteti de un an de zile si singurele voastre conversatii mai legate s-au desfasurat pe mess nu poate reprezenta un atuu pt tine intrucat poti sa ai surpriza de a fii vazut decat ca un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Att: Moderator Sorin 2 din 27 oct 2007 15:56 de Guest
presupui gresit. raspunsul a fost scurt si clar. da. am(complementul direct se subintelege-cu cine noapte de amor). punct
Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2007 14:14 de DANIEL13
daca ati facut sex cu o femeie de la prima intalnire eu va sfatuiesc sa nu incepeti nici o relatie impreuna cel putin nu una serioasa, puteti sa o tineti pe post de amanta dar daca asa repede si usor a intrat in patul vostru sigur o sa intre si in ...
Pagina 2126 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||