Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: O doresc enorm din 2 nov 2007 02:42 de verdiuc
Nenea,intamplator iti spun ca mi-a placut si inca imi mai place de o astfel de pustoaica,care este un bibelou de fata.
Dar pentru ca sa iti permiti sa iti placa de asa o fiinta,trebuie sa stii sa ii respecti varsta.Daca iti ajunge sa te saruti cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta? din 2 nov 2007 01:51 de verdiuc
Eu zic ca daca nu vrea sa te astepte,nu tine la tine!
Mergi pe constiinta,desi,la dracu',as vrea ca fetele sa nu gandeasca asa si cu mine!
:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: Re: Re: Trick or treat? din 2 nov 2007 01:48 de ExoticDream
Nu prea cred, mai verifica, [i]Halloween[/i]ul tocmai s-a produs... ieri! Tu esti probabil cu gandul la curcani (politisti bla bla bla).... ala-i [i]Thanksgiving[/i]ul, vezi ca le incurci!
Aici m-ai nimerit, am o feblete pentru mosii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Invitatie la munte din 2 nov 2007 01:45 de verdiuc
Tu nu intelegi ca eu chiar vreau sa merg pe munte? As fi vrut sa merg cu proful de romana pe care l-am avut in liceu,ce om de cultura.Cred ca daca acel prof,aflat acum la senectute si intr-un baston,dar tot semet,la 1,85,ar fi fost tanar,l-ai fi ...
Re: Re: Re: Re: inima sau constiinta? din 2 nov 2007 01:37 de ExoticDream
Ceea ce nu intelegi tu, carrie, este faptul ca pentru majoritatea fetelor nu este suficient ca ele sa-l iubeasca pe primul baiat cu care fac dragoste/sex, trebuie sa se simta si ele iubite cu aceeasi intensitate (cel putin!). A te darui unui ...
Re: Re: Re: inima sau constiinta? din 1 nov 2007 23:58 de carrie
Nu e adevarat... uneori din mai multe noduri iese o impletitura draguta... :D Glumesc oricum... dar fazele astea cu "ata innodata", "nu stiu ce odata spart" etc. nu sunt intotdeauna reale. Oamenii nu sunt totusi obiecte.
A doua la mana... ...
Re: Re: Re: R.U.F.U.S.R.O.M.E din 1 nov 2007 22:43 de Anthony_Stradivary
Singura afirmatie valida este doar motto-ul tau referitor la o fosta "perversiune" care se pare ca a depasit acest statut .
Oricum nu cred ca se refera la romance. Fa-i un bine d-lui Sephiyroth si transmite-i aceste date statistice pt a-i usura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 1 nov 2007 21:42 de nicole17
shi la ce plm, ai mai deschis subiectul, Adriana Blagoiev si tzi l-a mai editat supermoderatoarea ExoticDream de forumuri sexoase, daca n-ai nevoie de sfaturi?!?
am avut ..acuma sa rezolvat...am spus ca nu mai am...citeste cu atentie si dupa ...
Re: Re: Re: R.U.F.U.S.R.O.M.E din 1 nov 2007 20:22 de verdiuc
Valentine e singurul sef,si cuvintele lui sunt lege!
:zorro::zorro::zorro:
Re: intrebari prea multe! din 1 nov 2007 20:12 de cornel crist
Re: Re: R.U.F.U.S.R.O.M.E din 1 nov 2007 19:46 de valentine
Ti-am mai zis ca esti un terminat? Da? Ok, iti mai zic inca odata: Esti un terminat:cat:
Si daca o cunoaste ce? Sa o pupi in zona aceea unde nu o sa ai tu acces vreodata la vreo femeie:D
Re: O doresc enorm din 1 nov 2007 19:30 de Ionel
Mai baieti, voi chiar nu tineti la libertatea voastra? Lasati fetele sa implineasca macar 15 ani, sa nu fiti acuzati de pedofilie (ca asa se numeste sexul cu copii sub 15 ani) care se pedepseste penal, indiferent daca persoana vrea sau nu (ca e ...
Re: inima sau constiinta? din 1 nov 2007 19:18 de Ionel
E foarte greu sa ti se dea un sfat. In primul rand el nu te iubeste, daca a facut gestul sa te paraseasca pentruca n-ai vrut sa faci sex. El doar asta vroia si sa te mai adauge la palmaresul lui. Daca esti in stare sa faci sex doar ca-ti place de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: par pubian??? din 1 nov 2007 19:07 de Ionel
Eu prefer par, sa am ce pune pe bigudiul meu.:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?.... din 1 nov 2007 18:13 de Guest
shi la ce plm, ai mai deschis subiectul, Adriana Blagoiev si tzi l-a mai editat supermoderatoarea ExoticDream de forumuri sexoase, daca n-ai nevoie de sfaturi?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: R.U.F.U.S.R.O.M.E din 1 nov 2007 18:01 de Guest
stiu si eu, ca nu-i kathrine zeta jones, dar o deranjeaza propiul ei nume, pe forumuri. daca ma adresez dumneaei cu dara mihaela codescu, nu-i convine. de fapt foarte multzi sufera de sindromul teatrului de proasta calitate, pe aceste forumuri, ...
Re: inima sau constiinta? din 1 nov 2007 16:52 de Nekunoskuta
Pai de ce iti spune constiinta asta? De ce crezi tu ca nu e bine sa te impaci cu el?
Poate nu-l iubeai asa de tare pe cat credeai daca nu ai putut face sex cu el. ;) Frica de parinti nu este o explicatie, este o scuza. Parintii nu au cum sa ...
Postinor si marvelon din 1 nov 2007 14:58 de alegzandra
am o intrebare :P daca am luat sambata postinor (a fost cazul) :( si azi (joi) mi`a venit menstruatia... pot sa ma apuc de marvelon? am fost la medic acum 2 saptamani si mi`a prescris marvelon.. dar nu stiu daca sa le iau tinand cont ca am luat ...
Inima sau constiinta? din 1 nov 2007 06:04 de biencuta
am avut o relatie cu un tip timp de 5 luni jumatate.il iubeam enorm.era totul pt mine si imi dau seama pe zi ce trece ca sentimentele mele pentru el nu s-au schimbat.ne-am despartit pentru ca nu am vrut sa fac sex cu el.m-am temut...de ...
Re: Re: Petting cu partenera virgina -> sangerare! din 1 nov 2007 05:37 de biencuta
:blink:adica nu inteleg faza cu sangerarea dupa un timp...daca ai reusit sa o dezvirginezi trebuia sa sangereze atunci...:blink:
Pagina 2120 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||