Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O doresc enorm

din 8 nov 2007 14:54 de Ionel

Ai dreptate. Din fericire, la varsta mea, multe le spun din practica. Ca stii cum a zis tiganul cand, dupa ce i s-a tinut o "lectie" de 30 minute, a fost pus sa faca ceva, dar n-a reusit: teoria ca teoria, dar "praftica" ma omoara. Din ...

Re: Re: Re: Re: El virgin + o fata cu experienta =

din 8 nov 2007 14:51 de Ionel

Nu am inteles rostul ironiei tale. Tu ai spus ca daca te iubeste, te intelege, iar eu am spus ca te poate intelege si o femeie care nu te iubeste. Unde-i contradictia? In logica sau intre picioare?;)

Re: Re: Re: El virgin + o fata cu experienta = ?

din 8 nov 2007 14:45 de baby

ai dreptate.......te poate intelege dak e....intelegatoare:lol::lol::lol::lol:ce constatare....:wacko::wacko:

Re: Re: El virgin + o fata cu experienta = ?

din 8 nov 2007 14:40 de Ionel

Sa sti ca si daca nu-l iubeste il poate intelege. :, Pe mine m-a inteles una care vroia doar sex. E adevarat ca imi era datoare si-mi platea in natura.:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 8 nov 2007 14:39 de baby

IUBIREA EXISTA! faptul k nu suntem iubiti cum vrem ne face sa afirmam k iubirea nu exista!:-*:-*:-*

Re: Pastile pt prelungirea actului sexual

din 8 nov 2007 14:38 de Ionel

Eu nu am incercat niciodata asemenea pastile. Tine minte: natura a dat ceva si daca umbli la ele vei avea rezultate bune doar pe scurta durata. Si ejacularea se poate "educa". O sa ajungi dupa 1-2 ani de sex (se poate si dupa 3-6 luni, daca il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa scap mai repede

din 8 nov 2007 14:37 de baby

mda sigur si mie knd mi-a venit prima data a fost asa...fara dureri dar cu kt am crescut cu atat am avut dureri mai mari! depinde de la organism la organism...nu moare ea nici 1 an fara sex dar ce vrei sa ii faci.....e dorintza prea mare:D of ...

Re: Re: barbati insurati cauta amante

din 8 nov 2007 14:25 de Ionel

E foarte usor de spus, e mai greu de facut, mai ales daca ai si copii - asa cum cred ca are Nicol la cei 40 de ani pe care ii are. Cand esti tanar, divortezi usor, ai toata viata in fata. Cand inaintezi putin in viata nu e asa usor.

Re: barbati insurati cauta amante

din 8 nov 2007 14:18 de Ionel

In primul rand o casnicie nu poate fi la 40 de ani ce a fost la 25 de ani. Apoi - am dedus doar - daca ai probleme trebuie rezolvate. Cel mai bine e daca sunt rezolvate in mod "pasnic". Solutiile sunt mai multe, in functie de situatia in care se ...

Re: Re: Re: Re: SUNT DISTRUSA

din 8 nov 2007 14:09 de Ionel

Exista si iubire, doar ca nu creste pe toate drumurile, sa nu o pasca animalele. De cele mai multe ori exista iubire univoca, iar din cealalta parte e doar atractie fizica sau prietenie. Unele din persoanele care fac parte din a doua categorie ...

Re:

din 8 nov 2007 13:33 de Guest

N-am folosit, din lista editata de tine, refuzurile de la punctele 2;7 si 9. in rest, consider ca interpretarea data de tine, in lista, refuzurilor, este extremista. spre exemplu, refuzul de la punctul 3, poate fi o realitate ca viata cuiva, poate ...

Re: Re: corect.

din 8 nov 2007 12:42 de Guest

consider ca i-ai oferit cea mai buna sugestie la acest subiect.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: geniala/cte

din 8 nov 2007 12:33 de Guest

desigur my way is my way si nu-i emisiune de divertisment pe kiss fm intre orele 16,00 si 19,00 si nici intre alte ore pe postul radio respectiv, sau oriunde-n fm si mass media, in general. n-am chef sa inteleg tot ceea ce-i de neinteles. si nici ...

Re: barbati insurati cauta amante

din 8 nov 2007 11:08 de bob

Daca nu mai merge,pune-i punct!!! N-are rost sa te mai chinui.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa scap mai repede de

din 7 nov 2007 23:23 de BABY GIRL

SA STII CA MIE MIA VENIT ACUM O LUNA APROPO AM 14 ANI SI NU MA DOARE NIK DOAR PUTIN BURTICA IN PRIMA ZI.IN REST NIK.SI FAZA CU FATA AIA CARE VREA SA SCAPE DE CICLU IO ZIK SA MAI ASTEPTE 3-4 ZILE FARA SEX CA DOAR NU VEI MURI DAR CRED CA E CAM ...

Re: Re: Re: Re: si ce-au spus?

din 7 nov 2007 19:52 de baby

tareeeeeeeeeeee!!!!!!!:ok::ok::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubitul meu se masturb

din 7 nov 2007 19:36 de Ionel

Iarta-ma, dar susti o enormitate: spermatozoizi se pot elimina si la urmatoarele ejaculari. Poate daca depasesti vreo patru cinci ejaculari sa nu mai ai spermatozoizi, sa ai numai orgasm. Eu am avut asa ceva doar la al saptelea act sexual in ...

Re: Re: salut

din 7 nov 2007 19:09 de Ionel

Exact! Ia sa cititi in biblie ce trebuie sa pateasca cei ce pacatuiesc: sa fie omorati. Si atunci pe cine sa ascult?

Re: Re: Re: Re: De 3 ani impreuna si inca nu am fa

din 7 nov 2007 17:22 de Guest

ei, ash! nimeni nu se ashteapta. bine ca va aveti unul pe altul sa va incurajati pe forumuri. si mai bine-i cand relatzia in sine nu reprezinta o paguba materiala si morala. in ceea ce priveste subiectul deschis de vladone, daca esti atenta si la ...

Re: Raspunsul meu

din 7 nov 2007 17:10 de Guest

Domnu' Administrator de site, ma plimbam eu, prin septembrie 2004, pe www.imobiliare.ro. caci, ma straduiam sa vand un apartament. la vremea respectiva. shi pe cand, pe imobiliare.ro, joooop, imi apare o fereastra cu www.bancuri.federal.ro. dau o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2114 din 3732
«   1 ... 2111   2112   2113   2114   2115   2116   2117 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare