Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de adanc a din 10 nov 2007 18:07 de ExoticDream
L_max = f(excitatie), asa ca.... depinde cand faci proiectia aia! Buna ideea cu turnesolul, daca "instrumentul" este in actiune, se afla pHul vaginului si se poate evalua daca este OK sau nu (un pH normal are valori sub 5-5.5, altfel suspectam ...
Re: Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 10 nov 2007 17:59 de Pasaroi_Cuminte
De fapt iti trebui o scula performanta ( adica calculator) ca sa "citesti" astfel de carti in ultra-high-quality
O investitie de cel putin 2000 RON
TRaim in vremuri mercantile, money first
Mode veche , acum sunt zeci de magazine on-line pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 nov 2007 17:49 de ExoticDream
Daca in cuplul acela tendinta lui spre pragmatism se accentueaza, iar tendinta ei spre visare de asemenea, fie elipsa, fie cerc, lucrurile risca sa ajunga in impas. Ideal ar fi ca ea sa-l traga pe el un pic spre visare, iar el pe ea o idee cu ...
Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 10 nov 2007 17:39 de ExoticDream
Pe-astea cred ca le "citesc" aproape toti junii mioritici "dotati" (cu calculator, adica), au multe "poze" si nu solicita un IQ semnificativ.
A propos de halul in care se afla cultura generala in Romania.... Acum cateva zile, intr-un ziar s-a ...
Re: Re: de fapt aveam, chiar, 3 variante din 10 nov 2007 17:36 de Guest
in locul useritzei Kathrine, deci, doar, daca eram in locul ei, ti-o serveam prompt: pizda tzigancii(vioreaua)
Re: Re: Sunt mai bine, multume din 10 nov 2007 17:22 de baby
asa e asa e! la capitolul asta gandim la fel...sunt de acord:-`O:) uita-te dar nu atinge.....:lol::lol::-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua per din 10 nov 2007 16:54 de Stranger_to_love
Hai ca nu e chiar asa usor sa faci rau in cazul asta.
Eu zic sa-i urmaresti pe fiecare in parte si pana la urma tot trebuie sa calce unul stramb,chiar daca nu insala,dar macar sa le dai motive de cearta.Ii spui ei ca l-ai vazut cu nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: doar atat, n-are haz din 10 nov 2007 16:42 de Sephiyroth
ofticato..:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, multume din 10 nov 2007 16:40 de Pasaroi_Cuminte
pai daca sanii si fundul sunt acolo
"din greseala" atunci si noi din greseala ne uitam.
Si vara este anotimpul greselilor nu ?:-` :-` :-` O:)O:)
Pai reclama intotdeuna e gratis , produsul costa insa :-`
Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua persoane ca din 10 nov 2007 14:43 de DarkAngel
Deci cand te gandesti la cucerit deja gandesti gresit din punct de vedere al unei relatii. Pentru ca ii clar ca tu vrei sa domini o relatie si nu asa decurge o relatie pentru ca p cine incerci sa fortezi sa faca ceva o sa aiba tendinta sa se ...
Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti doua persoane ca din 10 nov 2007 14:34 de Pasaroi_Cuminte
Pai unii pesti trag la undita alti cu lanseta :p
Re: Re: Re: Cum pot desparti doua persoane care s din 10 nov 2007 14:30 de DarkAngel
Razbunarea este... Daca te razbuni crezi ca va schimba cu ceva ceea ce ai patit tu ? Faina logica. daca nu te iubeste fata respectiva degeaba strici tu o relatie tot nu o sa ai ce iti doresti.
Vrei sa-i tragi pe toti dupa tine care nu au nici o ...
Re: Cum pot desparti doua persoane care se iubesc din 10 nov 2007 14:23 de DarkAngel
Ce te face sa crezi ca va fi cu tine daca nu o sa mai fie cu ala...Plus ca ceea ce vrei tu sa faci este o prostie nemarginita si da dovada de disperare!!! inconstienta etc. Plus ca te-am tot vazut ca ziceai de fete ca is in toate felurile oare de ...
Re: Re: Re: Re: doar atat, n-are haz din 10 nov 2007 13:27 de Guest
crezi?!? daca "bietu' baiat" - prietenul din intamplarea ta, i-a spus ca esti in baie, fac pariu ca s-o fi prins ea, cu cine. pe de alta parte suna, al dracului, a imaginatie intamplarea pe care-o relatezi. nu se potriveste cu firea pe care-o ...
Re: Re: Re: Cum pot desparti doua persoane care s din 10 nov 2007 13:23 de baby
te gandesti intai sa te simti tu bine si apoi....la restul lumii. adik te simti bine facand rau....despartind pe cineva?!nu e chiar asa....nu ai dreptul sa desparti 2 pers care se iubesc doar pt k e mai important sa te simti tu bine! si ...
Re: Re: Re: Cum pot desparti doua persoane care s din 10 nov 2007 13:22 de Bozgoru
si apropo de ce zice pasaroi... intr-adevar oceanul e mare... dar daca din oceanul asta ai intalnit 1000 de pesti si nu ti-a placut nici unu si pestele asta de aur care iti place e luat.. nu merita sa incerci sa-l cuceresti..?
Re: Re: Cum pot desparti doua persoane care se iu din 10 nov 2007 13:17 de Bozgoru
ba am patit.. si daia vreau sa fac si eu...:) stii tu.. cum se zice.. daca eu ma duc.. sa-i trag macar pe toti dupa mine.. si in primul rand nu e cel mai important lucru cum ma simt eu....? eu m-as simti cel mai bine sa fiu cu fata asta...
Sunt mai bine, multumesc din 10 nov 2007 12:29 de angela
Exotic Dream ai dreptate in tot ceea ce spui..El mi-a dovedit ca 2 ani de zile nu au insemnat nimic pentru el,din felul in care s-a despartit de mine. Mi-a dovedit ca e imatur si un om mizerabil. As fi inteles foarte bine problema daca imi spunea ca ...
Re: Sa pun capat relatiei ? din 10 nov 2007 12:01 de baby
v-ati obisnuit unul cu altul....monotonia...tre sa faceti chestii noi mereu. te asigur k dak te-ai desparti de ea pt atat vei regreta dupa un timp.:-*:-*
Re: Re: Re: salut din 10 nov 2007 10:22 de Pasaroi_Cuminte
Nu.
In Biblie spune sa nu judeci deoarece asa cum iti judeci semeni asa vei fi judecat ( de catre semeni) si de catre Dumnezeu.
Nota: Biblia=Noul Testament ( pt crestini-ortodoxi) .
Wrong, Pt Dumnezeu sexul este pacat daca este facut in ...
Pagina 2110 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||