Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relat din 11 nov 2007 20:59 de Pasaroi_Cuminte
Angelo chestia e ca nici tu nu sti de ce ti-a dat papucii. Si acum te intrebi de ce .
Pai daca voi v-ati luat numai din atractie sexula iar in acest timp ( doi ani n-ati dezvoltat o legatura
emotional-spirituala ) n-ar fi trebuit sa fi suprinsa ...
Re: Sunt mai bine, multumesc din 11 nov 2007 20:36 de Ionel
Angela, draga, nu poti sa spui ca s-a despartit in mod urat (nici frumos tare nu e). Dar intr-un cuplu problemele trebuie sa fie bidirectionale: dragostea sa vina din ambele parti. Da, tu i-ai oferit iubirea toata, dar el te iubea? nu cred. Ai fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relat din 11 nov 2007 20:24 de Ionel
Aici sunt de acord cu tine, Exotic, dar numai cu o conditie: sa inteleaga si ea ca este necesara despartirea si ca lucrurile nu vor merge bine in continuare. Dar ce te faci cu o femeie care iti face niste scene de te baga in pamant, fara sa-i fie ...
Cum pot desparti doua persoane care se iubesc din 11 nov 2007 20:17 de Ionel
Eu nu numai ca sunt de acord cu parerea ta, dar o aprob in totalitate. Dar aici sunt doua categorii: oameni care "sparg" totul din prostie, cu subcategoriile celor care nu-si dau seama ce fac si a doua cu cei care cred ca ceea ce fac ei e bine; a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei din 11 nov 2007 20:06 de angela
Cred ca o sa ma repet insa tot ce imi spui imi aminteste de ce a simtit probabil prietenul meu inainte sa isi gaseasca pe alta, numai ca el a refuzat sa discute cu mine despre asta. In fine, inainte de a lua o decizie gandeste-te daca in ultima vreme ...
Re: anticonceptionalele dauneaza? din 11 nov 2007 19:30 de BlackBabe
nu ii place?...dar cui ii place sa mearga la ginecolog ?...asta nu e o placere e o necesitate!! jeez...pai cred si eu ca dak vrea sa ia contraceptive dupa ureche nu o sa-i fie prea bine...si din mom c a vazut ca se irita de la prezervativ e clar ca ...
Re: anticonceptionalele dauneaza? din 11 nov 2007 19:24 de BlackBabe
mancarea ingrasa...nu anticonceptionalele...
anyway...da, pot creste pofta de mancare in primele saptamani,dar dupa aceea organismul se obisnuieste...oricum cel mai bine e sa mearga la un control si sa afle ce e mai indicat pt ea.good luck:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: perfectiunea umana din 11 nov 2007 15:26 de Guest
nu-l contrazic pe D-zeu, caci, n-am pe cine. se pare ca n-ai retinut, contest, chiar, existenta lui. a lui D-zeu. doctore, filosofia este stiinta care studiaza legile CELE MAI GENERALE(am subliniat, cele mai generale) ale dezvoltarii naturii, ...
Re: din 11 nov 2007 14:54 de Guest
ma bucur. nu ma ocup de corecturi, pe acest forum. am atras, doar, atentia unei useritze, pe forumul alaturat, asupra locului prepozitiei, in enunturile interogative, in limba engleza. insa, daca, intr-adevar te intereseaza parerea mea, sunt 2 ...
Anticonceptionalele dauneaza? din 11 nov 2007 14:11 de danmihai
dupa orice contact cu prezervativ, prietena mea se irita.
am incercat si cu "foite" dar si cu ele s.a iritat.
pastila de a2a zi nu o poti lua decat de 2 ori p an.
au ramas anticonceptionalele dar nu vrea pt ca ii este frica sa nu se ingrase... ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: doar atat, n-are haz din 11 nov 2007 13:59 de dorinda
Alte subiecte? Cred ca ma confunzi...oricum, e treaba ta ce crezi, ma doare-n cot.
Si sa nu uit...stau in camera cu alte 3 fete, care erau plecate. Restul deduci singur.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt mai bine, mul din 11 nov 2007 11:54 de baby
nu am nimic impotriva sa comentez cu partenerul la fel cum ai zis tu......dar mai depinde si cum te uiti.k sunt pers care pur si simplu is in stare sa se opreasca in mijlocul strazii sa se uite dupa "o fusta":rolleyes: cred k e interesant sa te uiti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 nov 2007 11:48 de baby
Angela nu te mai chinui sa ii explici astfel de lucruri. sunt oameni care pur si simplu se gandesc numai la binele lor........fara sa ii intereseze dak ranesc sau distrug ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum p din 11 nov 2007 11:38 de angela
Daca ai fi citit subiectul postat de mine si ai fi citit ce am scris eu ti-ai da si tu seama ca e cel mai rau cand intervine o a treia persoana intr-o relatie..:( Cand doi se iubesc e cel mai bine sa iti vezi de treaba ta, nu distruge din pur orgoliu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 11 nov 2007 11:37 de Stranger_to_love
Cum vine asta in orice domeniu? :lol: Desparti persoana de meserie sau cum? :lol:
Omu a cerut sfaturi si i-am dat sfaturi.Eu nu as face asa ceva deoarece consider ca nu se merita efortul si timpul pierdut pt. ca dupa ce esti cu persoana ...
Sunt mai bine, multumesc din 11 nov 2007 11:32 de angela
Cert este ca orice femeie frumoasa s-ar astepta ca iubitul ei sa plece pentru alta mai frumoasa, mai buna decat ea. Dar vad ca in cazul de fata este total invers.Nu o sa-l inteleg niciodata felul in care m-a parasit si ce s-a intamplat de s-a ajuns ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d din 11 nov 2007 09:48 de stefanoski
Bozgore, mai toata lumea de pe forum, inclusiv eu, ti-a dat acelasi sfat. Sa ii lasi in pace, sa se iubeasca si sa-ti cauti iubirea in alta parte.
Tie, in schimb ti-a placut sfatul lui stranger_to_love. Atunci de ce ai mai cerut pareri daca ai in ...
Re: Re: Re: Re: Re: salut din 11 nov 2007 06:31 de Pasaroi_Cuminte
Chestia e asa : Noul Testament Atesta existenta lui Iisus Hristos
(fiul lui Dumnezeu ).Crestini-ortodocsi se identifica mai mult
cu Noul Testament deoarece conform lui "Iisus Hristos este ultimul proroc pe care Dumnezeu il trimite omului " . ...
Re: penetrarea prea adanca din 11 nov 2007 05:39 de Ionel
Hmmm, poate sa "dizloce" uterul. Nu e bine.
Re: Re: Re: Re: E normal sa ma sune gagica zilnic din 11 nov 2007 05:08 de Ionel
Nu, draga Exotic, nu rastalmacesc, spun adevarul din propie experienta (si am ceva). E sufocant sa te sune cineva, chiar iubita, de cateva ori pe zi. Iubirea nu are limite, dar ea nu trebuie exprimata intruna prin vorbe. Ea trebuie demonstrata, in ...
Pagina 2108 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||