Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Marilena Barna, am retinut oferta!

din 12 nov 2007 12:12 de Guest

daca am nevoie, de tip din Iasi, nu voi ezita sa te contactez in Resita. daca vreau din alta localitate, se poate?!?

Re: ok. cum mi-am udat cizmele

din 12 nov 2007 12:06 de Guest

la cursul HUET, si i-am tras instructorului, la iesirea din simulator, un picior in freza, pe sub apa. nu-i prea veche. din iunie a.c. eram in simulator, la a VI-a proba: simulator rasturnat in bazinul cu apa(asa-numita capsize). cu centura de ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex

din 12 nov 2007 11:09 de jasmmine19

Nu prea are noima ce spui tu. Mai incearca.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 nov 2007 10:39 de jasmmine19

Deci tu ai 23 sau 24 de ani???????????? Esti inca mic,habar nu ai ce inseamna o relatie.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d

din 12 nov 2007 10:32 de jasmmine19

Stau si ma minunez cat de mult puteti abera. Sincer ati fi foarte buni ca subiecti pt un studiu de caz al vreunui psiholog. Intrebarea care ai pus-o tu, bozgor, sau cum te-oi numi, mi se pare o intrebare pusa de un pustan imatur, iresponsabil si ...

Chestia cu virginitatea

din 12 nov 2007 01:52 de radu

Salut..! problema cu "virginitatea" din partea prietenei.. Sustine sus si tare ca a fost virgina..a dat-o si in lacrimi.. (stiu ca e posibil sa nu sangereze) dar chestia este ca penetrarea a decurs usor. Din cate stiu eu si din cate am auzit, unii ...

Re: Re: Carti,carti pentru popor.

din 12 nov 2007 01:33 de nemesis

1988, daca nu ma insel... Nu respecta conditia de timp si este si cretina. Eco este un critic bun ("a fost" este, poate, forma corecta a verbului), dar un scriitor lamentabil. In plus... nu este nici "faimoasa". :-`

Re: Pentru Pasaroi Cuminte

din 12 nov 2007 01:20 de Pasaroi_Cuminte

Asta nu insemna ca neg Vechiul Testament , d'oh ( pt ca invaturile din Vechiul Testament sa ragesec si in Noul Testament as acum ai vazut si tu cu poruncile ) . Dar Noul Testament desavarseste opera completa a Crestinismului. Apropos nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 nov 2007 00:59 de Bozgoru

inca de cand eram in clasa 9 ua.. adika acuma 9 ani de zile.. niciodata nu m-am dat la fata care are prieten.. pentru ca asa m-i se parea normal sa-i las sa fie linistiti si sa se bucure de iubirea lor...dar cum am descoperit ca iubirea nu ...

Re: Re: am dedus cu ajutorul tau

din 12 nov 2007 00:44 de dorinda

Auzi, draguta, daca tu esti in ltp, treaba ta. Nu trebuie sa fii invidioasa. Vrei sa-ti trimit eu un tip de la Iasi? Cu cea mai mare placere o fac.

Re: Re: De ce?

din 12 nov 2007 00:37 de Ionel

Ai dreptate, doar pe jumatate. Dezvirginarea unei femei - si a barbatului, dar la el e mai vaga notiunea din punct de vedere al afectarii individului - cuprinde doua paliere: fizic, prin ruperea himenului si psihica, prin actul sexual.

Re: De ce?

din 12 nov 2007 00:25 de Stranger_to_love

Esti a mia persoana care intreaba chestia asta. Daca nu ai facut sex vaginal esti virgina!!! Dupa ce faci sex vaginal nu mai esti virgina. Si aici mai e loc de interpretare,dar in principiu asa vad eu lucrurile.

Ce simt in timpul orgasmului femeile?

din 12 nov 2007 00:24 de je

Am o nelamurire si daca imi poate raspunde cineva la problema urmatoare: Femeile ce simt in timpul orgasmului? cum reactioneaza? O femeie poate mima orgasmul pana-i dau si lacrimile? As dori sa aflu mai multe despre aceste lucruri deoarece vreau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat r

din 12 nov 2007 00:15 de je

detaliaza te rog chestia cu legatura emotional-spirituala..ce anume ar trebui tratat in mod special intr-o astfel de legatura?

Pentru Pasaroi Cuminte

din 12 nov 2007 00:13 de Ionel

Nu am crezut ca ai o minte atat de mica. Chiar nu ai inteles nimic. Si nici tinere de minte n-ai. Uite ce ai zis intr-o postare: "Odata cu Noul Testament Vechiul Testament iese din vigoare." Dar daca nu sti ce inseamna ce ai spus, cred ca e grav ... ...

din 11 nov 2007 22:46 de Pasaroi_Cuminte

Sti compartia asta de la sfarsit duce spre blasfemie , si n-are scuza :D O actiune constanta este suma unor subactiuni dinamice. Echilibru se realizeaza doar daca dinamica care-l sustine se defasoara in mod regulat Nu-i vina mea ca nu ...

Re: De ce?

din 11 nov 2007 22:17 de Ionel

Daca atunci ti-a curs sanga - in clasa a 4-a -, inseamna ca ti s-a rupt himenul, dintr-un motiv oarecare. Trebuie sa se inteleaga de fete, dar mai ale de acei baieti care cred ca doar o fata virgina e pentru ei, ca himenul se poate rupe la ...

Re: anticonceptionalele dauneaza?

din 11 nov 2007 22:10 de Ionel

Mai e o metoda, care nu o irita si nici nu o ingrasa: sa nu mai faca sex. Cui ii e frica de apa, nu mananca peste.;):devil:

din 11 nov 2007 21:55 de Ionel

Iertata-mi fie postarea mea off-topica, dar se mulaza pe parerile scrise aici de unii useri. O povesire adevarata auzita de la a doua persoana din comisie. In anul 1964 venise ordin de la "imparatie" ca toti activisti de partid sa-si completeze ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 11 nov 2007 21:03 de Pasaroi_Cuminte

Faza tare e ca o relatie adevarata puternica intre ambii parteneri trece peste aceste cumpene

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2107 din 3732
«   1 ... 2104   2105   2106   2107   2108   2109   2110 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare