Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Marilena Barna, am retinut oferta! din 12 nov 2007 12:12 de Guest
daca am nevoie, de tip din Iasi, nu voi ezita sa te contactez in Resita. daca vreau din alta localitate, se poate?!?
Re: ok. cum mi-am udat cizmele din 12 nov 2007 12:06 de Guest
la cursul HUET, si i-am tras instructorului, la iesirea din simulator, un picior in freza, pe sub apa. nu-i prea veche. din iunie a.c. eram in simulator, la a VI-a proba: simulator rasturnat in bazinul cu apa(asa-numita capsize). cu centura de ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum pot unele fete sa faca sex din 12 nov 2007 11:09 de jasmmine19
Nu prea are noima ce spui tu. Mai incearca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2007 10:39 de jasmmine19
Deci tu ai 23 sau 24 de ani????????????
Esti inca mic,habar nu ai ce inseamna o relatie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot d din 12 nov 2007 10:32 de jasmmine19
Stau si ma minunez cat de mult puteti abera. Sincer ati fi foarte buni ca subiecti pt un studiu de caz al vreunui psiholog. Intrebarea care ai pus-o tu, bozgor, sau cum te-oi numi, mi se pare o intrebare pusa de un pustan imatur, iresponsabil si ...
Chestia cu virginitatea din 12 nov 2007 01:52 de radu
Salut..! problema cu "virginitatea" din partea prietenei.. Sustine sus si tare ca a fost virgina..a dat-o si in lacrimi.. (stiu ca e posibil sa nu sangereze) dar chestia este ca penetrarea a decurs usor.
Din cate stiu eu si din cate am auzit, unii ...
Re: Re: Carti,carti pentru popor. din 12 nov 2007 01:33 de nemesis
1988, daca nu ma insel... Nu respecta conditia de timp si este si cretina. Eco este un critic bun ("a fost" este, poate, forma corecta a verbului), dar un scriitor lamentabil. In plus... nu este nici "faimoasa". :-`
Re: Pentru Pasaroi Cuminte din 12 nov 2007 01:20 de Pasaroi_Cuminte
Asta nu insemna ca neg Vechiul Testament , d'oh ( pt ca invaturile din Vechiul Testament sa ragesec si in Noul Testament as acum ai vazut si tu cu poruncile ) . Dar Noul Testament desavarseste opera completa a Crestinismului.
Apropos nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 nov 2007 00:59 de Bozgoru
inca de cand eram in clasa 9 ua.. adika acuma 9 ani de zile.. niciodata nu m-am dat la fata care are prieten.. pentru ca asa m-i se parea normal sa-i las sa fie linistiti si sa se bucure de iubirea lor...dar cum am descoperit ca iubirea nu ...
Re: Re: am dedus cu ajutorul tau din 12 nov 2007 00:44 de dorinda
Auzi, draguta, daca tu esti in ltp, treaba ta. Nu trebuie sa fii invidioasa. Vrei sa-ti trimit eu un tip de la Iasi? Cu cea mai mare placere o fac.
Re: Re: De ce? din 12 nov 2007 00:37 de Ionel
Ai dreptate, doar pe jumatate. Dezvirginarea unei femei - si a barbatului, dar la el e mai vaga notiunea din punct de vedere al afectarii individului - cuprinde doua paliere: fizic, prin ruperea himenului si psihica, prin actul sexual.
Re: De ce? din 12 nov 2007 00:25 de Stranger_to_love
Esti a mia persoana care intreaba chestia asta. Daca nu ai facut sex vaginal esti virgina!!! Dupa ce faci sex vaginal nu mai esti virgina.
Si aici mai e loc de interpretare,dar in principiu asa vad eu lucrurile.
Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 12 nov 2007 00:24 de je
Am o nelamurire si daca imi poate raspunde cineva la problema urmatoare: Femeile ce simt in timpul orgasmului? cum reactioneaza?
O femeie poate mima orgasmul pana-i dau si lacrimile?
As dori sa aflu mai multe despre aceste lucruri deoarece vreau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa pun capat r din 12 nov 2007 00:15 de je
detaliaza te rog chestia cu legatura emotional-spirituala..ce anume ar trebui tratat in mod special intr-o astfel de legatura?
Pentru Pasaroi Cuminte din 12 nov 2007 00:13 de Ionel
Nu am crezut ca ai o minte atat de mica. Chiar nu ai inteles nimic. Si nici tinere de minte n-ai. Uite ce ai zis intr-o postare: "Odata cu Noul Testament Vechiul Testament iese din vigoare." Dar daca nu sti ce inseamna ce ai spus, cred ca e grav ... ...
Re: Pentru Pasaroi Cuminte din 11 nov 2007 22:46 de Pasaroi_Cuminte
Sti compartia asta de la sfarsit
duce spre blasfemie , si n-are scuza :D
O actiune constanta este suma unor subactiuni dinamice. Echilibru se realizeaza doar daca dinamica care-l sustine se defasoara in mod regulat
Nu-i vina mea ca nu ...
Re: De ce? din 11 nov 2007 22:17 de Ionel
Daca atunci ti-a curs sanga - in clasa a 4-a -, inseamna ca ti s-a rupt himenul, dintr-un motiv oarecare. Trebuie sa se inteleaga de fete, dar mai ale de acei baieti care cred ca doar o fata virgina e pentru ei, ca himenul se poate rupe la ...
Re: anticonceptionalele dauneaza? din 11 nov 2007 22:10 de Ionel
Mai e o metoda, care nu o irita si nici nu o ingrasa: sa nu mai faca sex. Cui ii e frica de apa, nu mananca peste.;):devil:
Re: Pentru Pasaroi Cuminte din 11 nov 2007 21:55 de Ionel
Iertata-mi fie postarea mea off-topica, dar se mulaza pe parerile scrise aici de unii useri.
O povesire adevarata auzita de la a doua persoana din comisie.
In anul 1964 venise ordin de la "imparatie" ca toti activisti de partid sa-si completeze ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 11 nov 2007 21:03 de Pasaroi_Cuminte
Faza tare e ca o relatie adevarata puternica intre ambii parteneri trece peste aceste cumpene
Pagina 2107 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||