Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 16 nov 2007 22:40 de ursul
fiecare isi da cu parerea si de aici nu prea poti sa fii lamurit ..din cate vad eu ...chestia este la noi in tara de 2 feluri...cel recomandat femeilor de catre medici este prin aspirare...daca iti este frica, se face anestezie totala si totul este ( ...
Re: Re: Re: Re: din 16 nov 2007 19:28 de Sephiyroth
daca nu o gasesti acolo , precis o gasesti pe helideck ! :D:D
vaiii.. steaua ei..!:D:D:D
Re: Re: din 16 nov 2007 19:26 de Sephiyroth
asa tambalau au facut ? aia nu sunt normali , daca si-au consumat atata amar de energie cu tine ! :D:D:D
Re: Re: Re: din 16 nov 2007 19:25 de Sephiyroth
poti sa o vizitezi eventual : mangalia , str. republicii nr.1 ! ;):D
Re: Cu familia sau cu prietena? din 16 nov 2007 19:01 de kitty
sincer iti spun ptr ca iti inteleg situatia bine , lasa-i pe toti , daca te intelegi bine cu fata , mutati-va impreuna vedeti-va de alea voastre ca o sa fie mai bine.sa nu care cumva sa lasi familia sa intervina intre voi ca apoi e de naspa.crede-ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimfo sau ce din 16 nov 2007 18:47 de andruscha
sincer n-am mai intrat de mult aici dar vad ca lumea inca mai scrie asa k la cererea publicului nimfomana sa intors lol.exact dan cum poti avea problema mea daca ai facut- o de 4 ori in ult an?io mi-o pun k 4 ttipi diferiti pe luna in mod ...
Re: De 3 ani impreuna si inca nu am facut dragoste din 16 nov 2007 18:28 de kitty
in primul rand as vrea sa te intreb , fara suparare , tu esti sigur ca ea e virgina?adik ma refer la faptul ca ai zis ca ati facut de toate inclusiv penetrari cu degetul , atunci inseamna ca nu e virgina.eu ma intreb insa , ca si tine de altfel , de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 16 nov 2007 18:16 de Nekunoskuta
Esti cam...incult/a! (inca nu ma pot hotari, undeva esti medic barbat, mai jos esti fata fosta virgina).
Daca asa au ajuns saracii medici, sa nu invete in scoala chestii elementare de gramatica, notiuni de limba romana, sa se adreseze cu "bai" si ...
Re: Re: din 16 nov 2007 18:13 de valentine
Simona, daca te sun, vorbesti cu mine?:love:
Re: din 16 nov 2007 17:31 de Guest
pentru cine? este numarul postului meu telefonic fix, numar pe care, alaturi de mobil si adresele de corespondenta postala, respectiv electronica, il trec automat in aplicatii il las la firma angajatoare. este conform cu adresa de domiciliu. mi se ...
Re: din 16 nov 2007 12:32 de Guest
nu. sephyiroth, nu-ti va imprumuta nimic. pentru ca mie imi va confirma pe messenger ca milionul de euro pe care tu cu manutele tale l-ai promis pe forum, daca optimistic-sephyiroth, ajunge-n lista mea de messenger. iti confirm ca este in lista mea ...
Re: Suntem de aprox 3 ani impreuna si nu mai vrea din 16 nov 2007 10:46 de ramona11
pot sa stiu si eu ce problema a intervenit sa-mi dau seama si eu mai bine :ermm::ermm:sincer ma mire cum nu ai relatii sexuale cred ca manuta ta a devenit amanta ta, te inteleg ca o iubesti explicai si daca nu vrea sincer nu stiu de ce mai stai cu ea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 16 nov 2007 10:38 de ramona11
:D:D:D[i]mai nu te inteleg vad ca spui ca nu iti place sa te apleci la prietena ta si ca esti obsedat de inaltima te-as intreba daca ti-ar place sa fi foarte mic si sa ai prietene inalte bucurate ca esti inalt si daca iti place cu cine estii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secretul unei rela din 16 nov 2007 02:06 de ExoticDream
Corect. Nu suntem fiinte perfecte si nici nu ne putem mula exact pe tiparul de partener ideal pe care si l-a plasmuit celalalt, de aceea este normal sa mai lasam de la noi din cand in cand pentru ca asperitatile sa se netezeasca... Uneori asta se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 16 nov 2007 01:52 de ExoticDream
Stiu si eu un cuplu foarte funny: el 1,80, ea undeva sub 1,50..., ai zice ca sunt tata si copilu' daca tipul nu ar avea aspect copilaresc!
:D:D:D
Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 16 nov 2007 01:39 de ExoticDream
Da, fii tu insuti, cu alte cuvinte, comporta-te natural, nu te da peste cap sa impresionezi, nu te ascunde, poarta-te normal! Daca stii ca ai un caracter enervant..., ideea nu este sa-l protejezi, cel mai bine ar fi sa incerci sa faci ceva sa-l ...
Re: o intrebare din 16 nov 2007 01:28 de BaBaNuTzUl
Sa shtii k se poate chiar sa facetzi dragoste shi sa ramai virgina... Dar mai ales cu degetul.... Incearca la un medic, dar pana la proba contrarie, eshti virgina:D:D:D:D
>:)
Re: Re: Sarcina+Postinor??? din 16 nov 2007 01:27 de ExoticDream
Acum ca au trecut (doar) 6 luni si ceva de la eveniment, cred c-o fi sigura, tu ce zici? Sa mai faca testul ala de sarcina?!?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!! din 16 nov 2007 01:18 de ExoticDream
"Bravo tie" daca la 17 ani te lauzi ca ai facut aproape tot ce este omeneste posibil in materie de sex si, din saturatie si plictiseala, te-ai gandit sa racolezi partenere usuratice pe-aici pe la noi. Din nefericire (pentru tine), ai gresit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange? din 16 nov 2007 00:55 de cas
bai oamenilor eu sunt medic primar ginecolog si ortopedic oamenilor cum e posibil sa nu curga din cauza cazaturilor sau a sporturilor extreme..himenu este acoperit de catre o pielita subtire deci acea pielita se rupe numai in cazu cand un obiect este ...
Pagina 2098 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||