Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: logest! din 19 nov 2007 12:26 de Catalina
olosesc Logest de 7 luni si pana acum nu am avut probleme. Am inceput joi o nuoa folie de pastilute dar sambata seara am uitat de ea si nu am luat-o. Am observat asta doar duminica seara. Fiindca au trecut mai mult de 12 ore nu am luat pastiluta de ...
Re: Re: Durere in timpul actului sexual din 19 nov 2007 09:47 de babytza
vai domne voi astia culti fratilor mai face ji lumea greseli +de asta nu am fost eu a scris o colega ji za dat drept yo;)aja k...sp ji mie cum za sterg contul de aici!vad k luati lumea la mijto ati mai zis o data tot aja knd va scris ea dupa nickul ...
Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina????? din 19 nov 2007 09:10 de smekeru
se face control ginelologic
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secret din 18 nov 2007 23:02 de angela
Secretul unei relatii reusite nu cred ca exista, insa lucrurile care definesc o relatie solida sunt: intelegerea,comunicarea, iubirea, respectul, si dorinta de a lupta pentru tot ceea ce ai. Daca nu lupti mereu sa imbunatatesti relatia si mergi pe ...
Re: Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femei din 18 nov 2007 21:03 de mimi
pai dupa catvea luni de activitate sexuala...iubitul meu ma intreaba mai mereu daca am avut orgasm...mic, mare?? oare nu ma cuoaste? sau e doar satisfactia barbatului sa stie daca a fost in stare sa-mi provoace orgasm???
Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 18 nov 2007 16:57 de Nekunoskuta
Asta se aplica daca nu-ti cunosti partenera. Dupa ceva timp stii deca a avut orgasm. Si poti cu siguranta sa stii si daca a mimat sau nu. Eu de exemplu nu as putea niciodata sa mimez orgasmul pentru ca s-ar prinde. Reactiile mele naturale si ale ...
Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex din 18 nov 2007 16:55 de Nekunoskuta
Ai spus ca ai mai putin de 30 de ani. 28-29...sa zicem. Tu te vezi inca 50 de ani langa omul asta? Pentru ca asta se va intampla daca tot vei face compromisuri.
Re: Durere in timpul actului sexual din 18 nov 2007 16:53 de Nekunoskuta
Am inceput sa-ti numar greselile...pe la 10 m-am lasat la mana mea...whatever...macar sex sa stiti daca limba romana nu.
Deci...la un calcul simplu: ai inceput acum 2 luni, o faceti la 2-3 saptamani deci ati facut-o de cate ori? 4-5? De fiecare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si s din 18 nov 2007 14:07 de Stranger_to_love
Eu sunt singurul care il stiu virgin. :P si nu sunt deloc cum zici tu:timid,slab de caracter,etc.Introvertit poate sunt asta e alta chestie.Parerea mea ca persoanele alea sunt virgine pt. ca sunt cum sunt NU SUNT asa cum sunt pt. ca sunt ...
Re: Re: Re: corect raspunsul din 18 nov 2007 12:53 de wave
nu ma mai mir de ce tiai pierdut atat timp din viata cu el din moment ce esti asa de nebuna, >>ne atribui identitati ireale plus k eu ceream ajutor pt o situatie cat se poate de reala pe care am rezolvato intre timp ... altfel iti recomand pe ...
Re: Re: Re: Marire de penis??? din 18 nov 2007 12:22 de help me
Da va rog eu daca stiti sunt ingrijorat :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
STITI!!:(((((:(( CAUTAM PE NET CUM SA OPRESC DIN CRESTERE PENISUL SI AM DAT DE SITU ASTA deci stiti:(((:((
si nush daca are vreo legatura dar ma masturbez de la 7 ...
Re: Re: Marire de penis??? din 18 nov 2007 11:49 de baby
:o:o:o:o sa te credem? :lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Unde e Elodia ? :)) din 18 nov 2007 10:36 de stefanoski
Poate parintii stiu de ea si au oferit acea recompensa doar pentru a fi mai senzational cazut !! SI gandeste-te...daca ar fi moarta, ce recompensa sa mai dea ? :D
Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile? din 18 nov 2007 00:48 de mimi
cand simti partenera ca are anumite reactii o intrebi? ai avut orgasm? vezi ce-ti raspunde....in fractiuni de secunda...:wacko:
Re: Marire de penis??? din 18 nov 2007 00:22 de Help me
nu stiti vreo metoda sa tio...opresti din crescut am 14 ani si mi de 21 cm mi frica sa nu-mi mai creasca......si mi un chin sa...mi se scoale...deoarece greu o mai tin in pantaloni plsss help.....................................................
va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 18 nov 2007 00:03 de Seby81
1 - Am spus "Sunt o fire mai rece, calculata, dar ... nu intotdeauna". Deci stiu cand sa fiu calculat si cand sa ma port normal.
Spre ex.: am avut un accident de masina acum cateva zile, masina in care eram a fost complet distrusa, iar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 17 nov 2007 23:45 de Stranger_to_love
O dovada ca in viata nu primesti ce doresti.Altul s-ar fi bucurat ca fata nu vrea ceva prea serios.In alt caz cine stie ea ar fi vrut ceva serios si el doar distractie.
PS Daca ai destui bani o sa te iubeasca multe fete.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg din 17 nov 2007 23:22 de Seby81
Am sa-ti povestec o mica parte a vietii mele, poate ai sa ma intelegi.
Am cunoscut o fata nici frumoasa, nici isteata, nici cu facultate si nici bogata de care m-am indragostit nebuneste, mi-as fi dat si viata pt ea, MAI PE SCURT NU ERA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex din 17 nov 2007 20:03 de ExoticDream
Te cred ca Ionel, Valijan (si Mikii) nu sunt aceeasi persoana, desi intamplator am cercetat si cel putin momentan nu v-ati "despartit". Este treaba voastra daca partajati sau nu acelasi IP, mie mi s-a parut ciudat ca au existat intrebari pe care ...
Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex din 17 nov 2007 19:42 de bombonica
Ionel,
Sa nu crezi ca nu i-am spus, in repetate randuri, dar nu se rezolva nimic. Tot imi spune ca nu e din vina lui, ca el vrea, dar cand il "abordez" imi spune : maine. Iar de parasit nu cred ca ii pasa prea mult desi sustine ca ma iubeste. Am ...
Pagina 2096 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||