Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: logest!

din 19 nov 2007 12:26 de Catalina

olosesc Logest de 7 luni si pana acum nu am avut probleme. Am inceput joi o nuoa folie de pastilute dar sambata seara am uitat de ea si nu am luat-o. Am observat asta doar duminica seara. Fiindca au trecut mai mult de 12 ore nu am luat pastiluta de ...

Re: Re: Durere in timpul actului sexual

din 19 nov 2007 09:47 de babytza

vai domne voi astia culti fratilor mai face ji lumea greseli +de asta nu am fost eu a scris o colega ji za dat drept yo;)aja k...sp ji mie cum za sterg contul de aici!vad k luati lumea la mijto ati mai zis o data tot aja knd va scris ea dupa nickul ...

Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina?????

din 19 nov 2007 09:10 de smekeru

se face control ginelologic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Secret

din 18 nov 2007 23:02 de angela

Secretul unei relatii reusite nu cred ca exista, insa lucrurile care definesc o relatie solida sunt: intelegerea,comunicarea, iubirea, respectul, si dorinta de a lupta pentru tot ceea ce ai. Daca nu lupti mereu sa imbunatatesti relatia si mergi pe ...

Re: Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femei

din 18 nov 2007 21:03 de mimi

pai dupa catvea luni de activitate sexuala...iubitul meu ma intreaba mai mereu daca am avut orgasm...mic, mare?? oare nu ma cuoaste? sau e doar satisfactia barbatului sa stie daca a fost in stare sa-mi provoace orgasm???

Re: Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile?

din 18 nov 2007 16:57 de Nekunoskuta

Asta se aplica daca nu-ti cunosti partenera. Dupa ceva timp stii deca a avut orgasm. Si poti cu siguranta sa stii si daca a mimat sau nu. Eu de exemplu nu as putea niciodata sa mimez orgasmul pentru ca s-ar prinde. Reactiile mele naturale si ale ...

Re: Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 18 nov 2007 16:55 de Nekunoskuta

Ai spus ca ai mai putin de 30 de ani. 28-29...sa zicem. Tu te vezi inca 50 de ani langa omul asta? Pentru ca asta se va intampla daca tot vei face compromisuri.

Re: Durere in timpul actului sexual

din 18 nov 2007 16:53 de Nekunoskuta

Am inceput sa-ti numar greselile...pe la 10 m-am lasat la mana mea...whatever...macar sex sa stiti daca limba romana nu. Deci...la un calcul simplu: ai inceput acum 2 luni, o faceti la 2-3 saptamani deci ati facut-o de cate ori? 4-5? De fiecare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si s

din 18 nov 2007 14:07 de Stranger_to_love

Eu sunt singurul care il stiu virgin. :P si nu sunt deloc cum zici tu:timid,slab de caracter,etc.Introvertit poate sunt asta e alta chestie.Parerea mea ca persoanele alea sunt virgine pt. ca sunt cum sunt NU SUNT asa cum sunt pt. ca sunt ...

Re: Re: Re: corect raspunsul

din 18 nov 2007 12:53 de wave

nu ma mai mir de ce tiai pierdut atat timp din viata cu el din moment ce esti asa de nebuna, >>ne atribui identitati ireale plus k eu ceream ajutor pt o situatie cat se poate de reala pe care am rezolvato intre timp ... altfel iti recomand pe ...

Re: Re: Re: Marire de penis???

din 18 nov 2007 12:22 de help me

Da va rog eu daca stiti sunt ingrijorat :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: STITI!!:(((((:(( CAUTAM PE NET CUM SA OPRESC DIN CRESTERE PENISUL SI AM DAT DE SITU ASTA deci stiti:(((:(( si nush daca are vreo legatura dar ma masturbez de la 7 ...

Re: Re: Marire de penis???

din 18 nov 2007 11:49 de baby

:o:o:o:o sa te credem? :lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Unde e Elodia ? :))

din 18 nov 2007 10:36 de stefanoski

Poate parintii stiu de ea si au oferit acea recompensa doar pentru a fi mai senzational cazut !! SI gandeste-te...daca ar fi moarta, ce recompensa sa mai dea ? :D

Re: Re: Ce simt in timpul orgasmului femeile?

din 18 nov 2007 00:48 de mimi

cand simti partenera ca are anumite reactii o intrebi? ai avut orgasm? vezi ce-ti raspunde....in fractiuni de secunda...:wacko:

Re: Marire de penis???

din 18 nov 2007 00:22 de Help me

nu stiti vreo metoda sa tio...opresti din crescut am 14 ani si mi de 21 cm mi frica sa nu-mi mai creasca......si mi un chin sa...mi se scoale...deoarece greu o mai tin in pantaloni plsss help..................................................... va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt

din 18 nov 2007 00:03 de Seby81

1 - Am spus "Sunt o fire mai rece, calculata, dar ... nu intotdeauna". Deci stiu cand sa fiu calculat si cand sa ma port normal. Spre ex.: am avut un accident de masina acum cateva zile, masina in care eram a fost complet distrusa, iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt

din 17 nov 2007 23:45 de Stranger_to_love

O dovada ca in viata nu primesti ce doresti.Altul s-ar fi bucurat ca fata nu vrea ceva prea serios.In alt caz cine stie ea ar fi vrut ceva serios si el doar distractie. PS Daca ai destui bani o sa te iubeasca multe fete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg

din 17 nov 2007 23:22 de Seby81

Am sa-ti povestec o mica parte a vietii mele, poate ai sa ma intelegi. Am cunoscut o fata nici frumoasa, nici isteata, nici cu facultate si nici bogata de care m-am indragostit nebuneste, mi-as fi dat si viata pt ea, MAI PE SCURT NU ERA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa faca sex

din 17 nov 2007 20:03 de ExoticDream

Te cred ca Ionel, Valijan (si Mikii) nu sunt aceeasi persoana, desi intamplator am cercetat si cel putin momentan nu v-ati "despartit". Este treaba voastra daca partajati sau nu acelasi IP, mie mi s-a parut ciudat ca au existat intrebari pe care ...

Re: Re: Re: Barbati care nu vor sex

din 17 nov 2007 19:42 de bombonica

Ionel, Sa nu crezi ca nu i-am spus, in repetate randuri, dar nu se rezolva nimic. Tot imi spune ca nu e din vina lui, ca el vrea, dar cand il "abordez" imi spune : maine. Iar de parasit nu cred ca ii pasa prea mult desi sustine ca ma iubeste. Am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2096 din 3732
«   1 ... 2093   2094   2095   2096   2097   2098   2099 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare