Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak stiu)

din 27 nov 2007 17:54 de oanaaaaa

Vreau sa intreb baietii daca,din cauza unui inceput de viata sexuala aproape esuat cu o fata,i-ati da papucii? Va dau detalii mai tarziu!!!

Re: Prietenie dupa despartire?

din 27 nov 2007 17:50 de oanaaaaa

Exemplu: mmmda.......acu 2 ani m-am desp de prima mea iubire,cu care am facut-o prima oara(era deci fff important pt mine) si la fel faceam si eu: incercam sa vb q el,sa inteleg,spre deosebire de tine,eu nici acum nu am inteles dar banuiesc ceva si ...

Re: Prostie

din 27 nov 2007 17:38 de oanaaaaa

:((:((:(( am citit tot topicul cu speranta ca ai reusit sa iesi ci ea si k acum esti cu ea....si tu imi strici speranta:((:((:((

Re: Re: Re: durata primului act sexual

din 27 nov 2007 17:31 de oanaaaaa

Poate k nu m-am exprimat bine,am zis k cu un tip experimentat te-ar durea putin,la tipul neexperimentat nu am specificat,dar e asa cum ai zis si tu:te-ar putea durea mai mult! Deci,un tip experimentat stie cum sa te ia,cum sa-ti provoace placere, ...

Re: Re: durata primului act sexual

din 27 nov 2007 17:06 de fata

Din ce ai scris, deduc ca primul contact cu un virgin sau un tip mai putin experimentat nu mi-ar produce durere, pe cand cu unul experimentat ar produce. Eu credeam ca e invers pt ca tipul experimentat stie sa aiba grija de tine ca sa nu te doara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 nov 2007 17:01 de Stranger_to_love

"As vrea ca EA sa fie acea prezenta diafana care sa-mi oglindeasca sufletul, sa ma pierd in ochii ei spre a ma regasi mai bun dincolo de linia orizontului, impreuna.... As vrea sa am senzatia ca mintile noastre danseaza pe aceeasi lungime de unda, ...

Prostie

din 27 nov 2007 16:54 de Optimistic

si ca sa nu las topicul mort pot sa va zic duar k relatia dintre noi s-a km racit serios....kiar daca io am "insistat" sa continui q ea ca si inainte... :mellow:

Re: Re: calitati

din 27 nov 2007 16:49 de tematoare

Multumesc, Nekunoskuto pentru raspuns. Este foarte complet. :)

Re: durata primului act sexual

din 27 nov 2007 15:14 de oanaaaaa

pai depinde de baiat: 1) daca e experimentat si are habar ce face poate sa dureze ceva timp si ai si sansa sa te doara putin si sa te simti si bine,pt k,repet,e experimentat si stie c face 2) daca e si el la inceput,nu neaparat virgin,dar cu ffff ...

Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala

din 27 nov 2007 14:53 de Agony

Puneti intrebarea: "Tu cum te simti mai bine ?" Fara e mai bine, gadila si e scarbos...daca il lasi sa creasca poate faci si paduci draq...

Re: Adio, draga masturbare....

din 27 nov 2007 14:50 de Agony

O fac de la 14 ani si tot o s-o fac in continuare.Nu poti trai fara masturbare omule, decat daca esti pimp.Ce crezi ca taicatu nu face si el asta cand e maicata la servici ? Fii serios omule... Am zis si eu ca ma voi lasa de viciul asta, dar ...

Re: Re: Re: Re: Aspecte

din 27 nov 2007 14:33 de Agony

Adevarat, aspectul fizic conteaza, consider ca ar trebuie sa aiba unpic din fiecare, ce e mult strica, cine nu are deloc e degeaba.In dragoste nu exista frica de a te arde, daca il iubesti vei risca, daca nu lasa-l si nu-l amagi...

Re:Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 27 nov 2007 14:26 de Agony

Priveste-o in ochi, priveste-i zambetul si asculta-i glasul.Dar acestea te pote minti daca fata e parsiva, esti deceptionat de sentimentul ca o iubesti sau esti pur si simplu prost.Fii atent!

Re: calitati

din 27 nov 2007 13:00 de Nekunoskuta

Ca si raspuns la intrebarea ta, asa cum este perceputa la prima vedere, adica referitor strict la o simpla partida de sex (cel putin mie asta imi exprima modul in care ai formulat-o) ti-as spune ca trebuie sa existe scanteia si pasiune. Imi este ...

Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 27 nov 2007 12:52 de Nekunoskuta

Stii de unde provin aurolacii din intesectii? Si de ce sunt pline casele de copii? Unde, apropo, viata e un chin, mai bine stiu ca e mort decat sa traisca in acele conditii! Din cauza oamenilor cu ideile tale! Fa un calcul simplu. Daca anual ...

Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 27 nov 2007 11:52 de Stranger_to_love

Si crezi ca e bine sa fie la casa de copii? Am observat ca ai niste idei f inguste. Ce crima? Ala are 2 neuroni.Plus ca de aceea ai voie sa faci avort pana la maxim 3 luni parca.

Re: Re: Re: # NE CERTAM GROAZNIC DE RAU

din 27 nov 2007 01:10 de Macarena

faci mereu numai ceea ce simti , daca stai legat intr-o relatie ce nu te face fericit nu te implineste pe niciun plan si tot ceea ce simti e frustrare pt ca nu poti "simti ceea ce trebuie " poate nu trebuie neaparat schimbat ceva la tine ci schimbata ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 27 nov 2007 00:06 de DarkAngel

Invata sa vezi si sa simti si nu vei mai avea nevoie de intrebari

rsyuttrsh

din 26 nov 2007 23:18 de eu

:lol: ma faci sa rad !! si cum m-am comportat ?? asta-i buna. omule eu sunt destul de normal..nu sunt violator, criminal, hot, bulangiu, vizorist, samd.. Am citit de unde am putut citi..am cautat surse de informatii despre asa ceva..iar pe ...

Re: Re: calitati

din 26 nov 2007 21:23 de Marmota

Daca e frumoasa, desteapta si cu bani...eu, da, fac sex cu ea:love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2087 din 3732
«   1 ... 2084   2085   2086   2087   2088   2089   2090 ... 3732   »

loading...