Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Intrebare pt baieti(dar pot rasp si fete dak stiu) din 27 nov 2007 17:54 de oanaaaaa
Vreau sa intreb baietii daca,din cauza unui inceput de viata sexuala aproape esuat cu o fata,i-ati da papucii?
Va dau detalii mai tarziu!!!
Re: Prietenie dupa despartire? din 27 nov 2007 17:50 de oanaaaaa
Exemplu: mmmda.......acu 2 ani m-am desp de prima mea iubire,cu care am facut-o prima oara(era deci fff important pt mine) si la fel faceam si eu: incercam sa vb q el,sa inteleg,spre deosebire de tine,eu nici acum nu am inteles dar banuiesc ceva si ...
Re: Prostie din 27 nov 2007 17:38 de oanaaaaa
:((:((:(( am citit tot topicul cu speranta ca ai reusit sa iesi ci ea si k acum esti cu ea....si tu imi strici speranta:((:((:((
Re: Re: Re: durata primului act sexual din 27 nov 2007 17:31 de oanaaaaa
Poate k nu m-am exprimat bine,am zis k cu un tip experimentat te-ar durea putin,la tipul neexperimentat nu am specificat,dar e asa cum ai zis si tu:te-ar putea durea mai mult!
Deci,un tip experimentat stie cum sa te ia,cum sa-ti provoace placere, ...
Re: Re: durata primului act sexual din 27 nov 2007 17:06 de fata
Din ce ai scris, deduc ca primul contact cu un virgin sau un tip mai putin experimentat nu mi-ar produce durere, pe cand cu unul experimentat ar produce. Eu credeam ca e invers pt ca tipul experimentat stie sa aiba grija de tine ca sa nu te doara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 nov 2007 17:01 de Stranger_to_love
"As vrea ca EA sa fie acea prezenta diafana care sa-mi oglindeasca sufletul, sa ma pierd in ochii ei spre a ma regasi mai bun dincolo de linia orizontului, impreuna.... As vrea sa am senzatia ca mintile noastre danseaza pe aceeasi lungime de unda, ...
Prostie din 27 nov 2007 16:54 de Optimistic
si ca sa nu las topicul mort pot sa va zic duar k relatia dintre noi s-a km racit serios....kiar daca io am "insistat" sa continui q ea ca si inainte... :mellow:
Re: Re: calitati din 27 nov 2007 16:49 de tematoare
Multumesc, Nekunoskuto pentru raspuns. Este foarte complet. :)
Re: durata primului act sexual din 27 nov 2007 15:14 de oanaaaaa
pai depinde de baiat:
1) daca e experimentat si are habar ce face poate sa dureze ceva timp si ai si sansa sa te doara putin si sa te simti si bine,pt k,repet,e experimentat si stie c face
2) daca e si el la inceput,nu neaparat virgin,dar cu ffff ...
Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie sexuala din 27 nov 2007 14:53 de Agony
Puneti intrebarea: "Tu cum te simti mai bine ?"
Fara e mai bine, gadila si e scarbos...daca il lasi sa creasca poate faci si paduci draq...
Re: Adio, draga masturbare.... din 27 nov 2007 14:50 de Agony
O fac de la 14 ani si tot o s-o fac in continuare.Nu poti trai fara masturbare omule, decat daca esti pimp.Ce crezi ca taicatu nu face si el asta cand e maicata la servici ? Fii serios omule...
Am zis si eu ca ma voi lasa de viciul asta, dar ...
Re: Re: Re: Re: Aspecte din 27 nov 2007 14:33 de Agony
Adevarat, aspectul fizic conteaza, consider ca ar trebuie sa aiba unpic din fiecare, ce e mult strica, cine nu are deloc e degeaba.In dragoste nu exista frica de a te arde, daca il iubesti vei risca, daca nu lasa-l si nu-l amagi...
Re:Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 27 nov 2007 14:26 de Agony
Priveste-o in ochi, priveste-i zambetul si asculta-i glasul.Dar acestea te pote minti daca fata e parsiva, esti deceptionat de sentimentul ca o iubesti sau esti pur si simplu prost.Fii atent!
Re: calitati din 27 nov 2007 13:00 de Nekunoskuta
Ca si raspuns la intrebarea ta, asa cum este perceputa la prima vedere, adica referitor strict la o simpla partida de sex (cel putin mie asta imi exprima modul in care ai formulat-o) ti-as spune ca trebuie sa existe scanteia si pasiune. Imi este ...
Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 27 nov 2007 12:52 de Nekunoskuta
Stii de unde provin aurolacii din intesectii? Si de ce sunt pline casele de copii? Unde, apropo, viata e un chin, mai bine stiu ca e mort decat sa traisca in acele conditii! Din cauza oamenilor cu ideile tale! Fa un calcul simplu. Daca anual ...
Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 27 nov 2007 11:52 de Stranger_to_love
Si crezi ca e bine sa fie la casa de copii? Am observat ca ai niste idei f inguste.
Ce crima? Ala are 2 neuroni.Plus ca de aceea ai voie sa faci avort pana la maxim 3 luni parca.
Re: Re: Re: # NE CERTAM GROAZNIC DE RAU din 27 nov 2007 01:10 de Macarena
faci mereu numai ceea ce simti , daca stai legat intr-o relatie ce nu te face fericit nu te implineste pe niciun plan si tot ceea ce simti e frustrare pt ca nu poti "simti ceea ce trebuie " poate nu trebuie neaparat schimbat ceva la tine ci schimbata ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 27 nov 2007 00:06 de DarkAngel
Invata sa vezi si sa simti si nu vei mai avea nevoie de intrebari
rsyuttrsh din 26 nov 2007 23:18 de eu
:lol: ma faci sa rad !! si cum m-am comportat ?? asta-i buna. omule eu sunt destul de normal..nu sunt violator, criminal, hot, bulangiu, vizorist, samd.. Am citit de unde am putut citi..am cautat surse de informatii despre asa ceva..iar pe ...
Re: Re: calitati din 26 nov 2007 21:23 de Marmota
Daca e frumoasa, desteapta si cu bani...eu, da, fac sex cu ea:love:
Pagina 2087 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||