Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Prima data pentru baieti

din 29 nov 2007 16:59 de Alexandrel

Si eu vreau sa o fac cu o virgina (sunt virgin), acum nu stiu ce sa fac, m`am cam speriat, daca nu pot sa o dezvirginez? ma fac de ras! (amandoi avem 16 ani):ermm:

Re: Re: Re: mai pot sa fac ceva?..:(

din 29 nov 2007 16:56 de Nekunoskuta

Tu profita de celelalte 30 de procente. ;) Oricand in viata, atat pe partea profesionala cat si pe cea personala, e bine sa-ti asumi greselile. Nu te omoara nimeni si nici nu mori daca spui cuiva "Imi pare rau, eu am gresit si stiu asta". ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare...

din 29 nov 2007 14:09 de solokd

mah din cate stiu yo nu se poate opri din crescut eventual daca tai din el :blink:

Re: nu am pofta de sex

din 29 nov 2007 11:19 de fata

Cati ani ai tu si cati ani are partenerul tau? Daca ai un loc de munca, s-ar putea ca lipsa poftei de sex sa fie cauzata de stresul la munca, iar in acest caz nu v-ar strica o mica vacanta in doi unde sa uitati de griji. Daca inca nu lucrezi, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema

din 29 nov 2007 02:48 de solokd

lol nu am auzit de asea ceva dar totusi uite la le-am citit... chiar trebuie batuta femeia????:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am O Problema

din 29 nov 2007 01:14 de ExoticDream

Te referi la intelepciunea populara? Stim ca exista vorbe de duh de genul: [i]"Femeia trebuie batuta pentru ca este rea", "Piatra de moara trebuie batuta de 3 ori pe zi, iar femeia de 6 ori", "Femeia trebuie batuta chiar daca nu a facut nimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: re

din 29 nov 2007 00:58 de ExoticDream

Nu-i mai vorbi..... NICIODATA! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Am O Problema

din 29 nov 2007 00:42 de solokd

dupa spusele tale tin sa cred ca ele vor cateodata sa mai simta si cealalta parce decat cea buna dintr-o pers nu???? defapt ar mai trebui sa le arunc si cate-o injuratura sau o expresie de genu "descurcate singura" problema mare mai e ca daca ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 nov 2007 00:30 de solokd

hei daca nu banii conteaza la tine trebuia sa traiesti in evul mediu acolo nu exista bani se face-au schimburi imi dai X sa iti dau Y ceva de genul (})

Re: Re: Re: Va ajung banii disponibili

din 29 nov 2007 00:19 de ExoticDream

Eu n-am ajuns la performanta asta! Exista tari in care am stat doar cateva ore si stiu doar ca mi-as dori teribil sa mai trec pe-acolo....! Totusi..... oricat de mult as calatori sau lucra prin alte zari, cred ca nu m-as putea muta definitiv in ...

Re: Re: Re: Targul de carte Gaudeamus in Bucuresti

din 28 nov 2007 23:59 de ExoticDream

Mie mi-ar parea bine pentru tine daca ar fi asa, insa lamureste-ma care e treaba cu targul asta, eu am fost joi si vineri si m-as mai fi dus si duminica, cred ca incepusem sa sufar de dependenta, la intrare ba Kurtos Kalacs, ba alune ...

Re: Re: Re: Amicie cu muza ?

din 28 nov 2007 23:58 de verdiuc

Stefanosky le zice cel mai bine. Gata,m-am hotarat! Cel mai tare user de pe forum: Stefanosky. Cea mai tare useritza: Exotica. :cat::cat::cat:

Re: Re: Haina il face pe om???

din 28 nov 2007 23:51 de ExoticDream

Conceptul de "frumusete" este extrem de subiectiv, un lucru poate fi perceput ca fiind frumos de catre cineva si neatractiv, fad, urat, de catre altcineva, plus ca, in materie de imbracaminte, mai conteaza si felul in care hainele se "asorteaza" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari despre masturbare

din 28 nov 2007 22:29 de un_baiat

deci am simtit durerea asta cand ating capul penisului imediat dupa prima decalotare...sa fiu oare iritat? am incercat azi sa dau cu creme ... sper sa-mi treaca...oricum va multumesc si va anunt daca am rezolvat

Re: Re: Re: Re: Menstruatia... mai repede!

din 28 nov 2007 21:14 de fgthgfj

poti sa iei 5 pastile de duphaston cate una pe zi si dupa ce ai terminat..iti vine...dar sa nu faci chestia asta aiurea...medicamentul se da de obicei la dereglari sau intarzieri...ia-le numai daca vrei sa-ti vina ciclul cu cateva zile mai ...

Re: Re: 2 comprimate in aceeasi seara

din 28 nov 2007 20:19 de db23

Mersi de raspuns, m-am lamurit.Intr-adevar am continuat sa iau pastilele normal, dar m-am si protejat corespunzator in timpul actului:rolleyes:..mare harababura mare in topicul postat de mine, dar si mai mare haos vad eu de pe urma luiO:)O:)O:)

Re: Re: cele mai excitante parti ale corpului

din 28 nov 2007 20:17 de ana

La al meu pui e gatul..cand ajung sal sarut pe gat se topeste:DLa mine sunt sanii....dar depinde de fiecare.La un moment dat auzisem ep cineva la care erau urechile...se excita foarte tare daca prietene il saruta in ureche

Re: Re: Re: Dezvirginare

din 28 nov 2007 19:03 de mayasha

1. nu sunt lesby 2. am ce face, chiar am destule de facut 3. daca as fi timida si rusinoasa, tot cu fetele, prietenele mele as vorbi despre asta, prin simplul fapt k poate ele au trecut prin acest lucru si daca nu au trecut, vor trece ...

Esti ratat daca...

din 28 nov 2007 19:02 de Agony

Esti ratat daca… Ai la status ce faci in acel moment Ai wallpaper cu masini sau femei Ii spui cuiva “viata mea”, “zana” pe mess Dai Buzz inainte sa scrii Dai add si ma intrebi cine sunt Dai add si intri pe mine si ma intrebi ...

Re: Haina il face pe om???

din 28 nov 2007 18:59 de Agony

Sunt de parere ca haina face pe om, daca haina e frumoasa, nu neaparat sa fie de firma.Am impresia ca cei care se imbraca de firma sunt snobi sau poate doar bogati ? :`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2085 din 3732
«   1 ... 2082   2083   2084   2085   2086   2087   2088 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare