Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa fac sa mut o pagina de discutie in alta din 30 nov 2007 01:48 de ExoticDream
Nu poti. Numai moderatorii pot face mutari, insa topicuri in intregime, nu fragmente. Daca doresti sa mutam un topic dintr-o sectiune in alta, anunta-ne aici si vom vedea daca se potriveste cu titulatura sectiunii.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii va enerveaz din 30 nov 2007 01:34 de ExoticDream
Pai daca stii, iti mentii sfatul?!? :wacko::unsure::blink:
Re: Re: Re: Re: Haina il face pe om??? din 30 nov 2007 01:32 de ExoticDream
Am zis 99% din timp, mai citeste!!!
Tie adidasii iti tin loc de haine?!? Daca vorbim de incaltaminte, chestia cu adidasii de firma nu tine nici ea pentru ca exista si unii din piele care nu sunt neaparat Nike sau Adidas si totusi nu te ...
Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 30 nov 2007 01:28 de antrax
daca te intereseaza din cate vad eu banii nai de cat continua . dar daca te intereseaza viatza ta dute la prietenul tau si lasal pe asta in pace draga mea
Re: Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 30 nov 2007 01:20 de antrax
stii ce ma gandesc eu ca barbat ? daca insisti prea mult pe varf ai ocazia sa se descarce poate prea repede si daca se descarca atunci? cum mai pot da ochii cu ea daca mam scapat in gura ei? miar fi rusine de ea sincer
Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 30 nov 2007 01:16 de ExoticDream
Esti doar un moft pentru el si chiar daca presupunem prin absurd ca s-ar fi indragostit de tine, tot nu are sens sa ramai in preajma lui pentru ca o persoana casatorita care are copii nu va renunta la familie pentru o dragoste trecatoare. Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru din 30 nov 2007 00:57 de ExoticDream
Si totusi.... de cat timp sunteti impreuna? :,:,:,
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 00:46 de nypd
oo, dar ce intrebare.
hai sa fim un minut sinceri. daca esti altfel ca un anumit model ciung dar aprobat de marea masa e f greu...
dak n-o arzi in impresii ca sa zic asa esti dat la o parte etc.
in plus am observat ca majoritatea fetelor isi ...
Re: Esti ratat daca... din 30 nov 2007 00:44 de valentine
Sunt un ratat:mellow:
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 00:44 de ExoticDream
Cei care gandesc astfel sunt... complexati!!!!!!!! Ei nu vor sa admita ca exista si baieti care sunt fermecatori, desi sunt ei insisi!!!!! (Din pacate, cam putini...., iar dupa ei alearga toate fetele....; daca nu prind unul, unele se multumesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii din 30 nov 2007 00:43 de valentine
Mie-mi ajung....va dau si voua daca vreti
:flowers:
Re: Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casa din 30 nov 2007 00:37 de antrax
stii carei treaba . ca aici deja incepi sa gandesti altfel si inca o chestie. ai tai la catzi ani sau luat? ce este demodat sa te iei de tanar? sau ie bine sa te casatoresti la 40 de ani ? si daca stai pana la vreo 30 nu cred ca mai gasesti o fata ...
Re: Re: Re: Ce inseamna sa fii tu insuti din 30 nov 2007 00:37 de valentine
Pentru ca analizand modul de gandire al unei femei (daca gandeste...multele nici macar nu se sinchisesc sa gandeasca), v-om realiza ca intotdeauna il va prefera pe cel mai fermecator, nu cel care e cel mai el insusi sau cel mai "baiat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo din 30 nov 2007 00:35 de valentine
[b]Pigs[/b]
Genial filmul si se pot trage si anumite invataturi din el...cum ar fii: good guys < charming/smart/smecheri guys; fetele vor fii mult mai apreciate daca nu ar cadea ca vacile din primele zile
Damn i love this movie...pacat ca ia o ...
Re: Problemitzaa :(( din 30 nov 2007 00:25 de antrax
stii ce se intampla daca teai duce cu prietene fara iubit sigur ai sa faci vreo boacana . stii fetele dau sfaturi pe care ele nu lear face pt ele . asadar sa spunem ca iesi seara undeva cu ele si dai de un tip fain , ele sigur or sa te impinga de la ...
Re: Re: Baieti...sunteti pregatiti pentru casatori din 30 nov 2007 00:24 de ExoticDream
De cand sunteti impreuna? Oricum.... daca pana la anul lucrurile merg bine intre voi, poate nu va mai conta foarte mult faptul ca sunteti cam tineri pentru un pas atat de mare.....! Va doresc.... succes!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va ajung banii dis din 30 nov 2007 00:20 de ExoticDream
Cele doua afirmatii de mai sus nu se bat un pic cap in cap? Spui ca ai tai iti faceau zile grele, dar nu cred ca te-au dat afara din casa, astfel incat sa ajungi sa furi pentru a subzista. Erau atat de grave neintelegerile pe care le aveati? ...
Re: Cum poate fi oprita cresterea penisului? din 30 nov 2007 00:15 de antrax
nu cumva ai confundat penisul tau cu cureaua de la pantaloni? sa fim seriosi asra este unul din articolele care suna f tare a vrajala . daca o iei un pic mai psihologic sar putea da multa lume seama cat de mare ie gogoasa , oricum frumoasa povestea ...
Re: Re: prietena mea nu mia facut sex oral din 30 nov 2007 00:07 de oanaaaaa
eeeeeeeeee,secret profesional!!! Dar iti dau un pont : "cu mult talent"!!!!
Dar tu ii faci ei oral? sau ii vei face?
:huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare... din 29 nov 2007 23:58 de solokd
nu stiu mah da si tu un search pe google si poate gasesti ceva
good luck
Pagina 2083 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||