Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Facultate, prieten, iesiri...JURNAL DESCHIS

din 2 dec 2007 05:01 de mayasha

azi m-am despartit de el...a zis k merita ceva mai bun...adik ceva care sa il lase mai mult liber, care sa il lase sa se combine cu cine vrea el...pusese ochii pe una in club..o vecina de-a mea..si am vazut..shi..l-am intrebat daca ii place ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 2 dec 2007 02:20 de ExoticDream

Hai sa judecam matematic. Notiunile cu care operam sunt: [i]sexul[/i], [i]iubirea[/i], [i]mintea[/i] si [i]sufletul[/i]. Cunoasterea celuilalt poate incepe cu mintea, sufletul sau sexul. Lucrurile se petrec, de obicei, in ordinea asta: minte, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii

din 2 dec 2007 01:40 de ExoticDream

De ziua nationala a poporului nostru, m-a enervat teribil nebunia de la pomul laudat (cel mai inalt din Europa)! Cine m-o fi pus sa merg sa vad cum se aprind beculetele de sarbatoare in oras nu stiu, oricum n-am savurat momentul, blocata fiind in ...

Re: Re: Re: am fost ,,orbit

din 2 dec 2007 01:35 de nypd

nu fi asa de orbit, ia-ti inima -n dinti chiar daca e f greu si fa ceva. unele fete nu dau mai mult de-o sansa. daca o ratezi, s-ar putea sa te oftici extrem de tare:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Amicitie cu muza?

din 2 dec 2007 01:31 de ExoticDream

Oare tu o cunosti cu adevarat? Daca nu ati fost suficient de apropiati incat sa-i spui si tu cate ceva despre tine, ce fel de prietenie aveti, unilaterala? Cum ai ajuns sa o iubesti? :huh::huh::huh:

Re: Re: Amicitie cu muza?

din 2 dec 2007 01:23 de Agony

Sunt convins ca nu va fi asa.Ma impac cu realitatea nu stau sa visez. Aha.Chiar e cam distanta de mine din cauza asta. Nu il cunosc, totusi as vrea. Pentru mine da, chiar si unele defecte le ador la ea :love:

Re: Re: Re: Cum te refuza femeile

din 1 dec 2007 22:45 de baby

pe astea nu mi le-a spus nimeni:mellow: altele mai ai? k asa vad si eu ce mai gandesc barbatii:ermm::-`:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 dec 2007 22:40 de baby

esti de-al meu:lol::lol: numai k eu il programez sa se stinga dupa 30 min si tot pe otv dau :blink::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: durata primului act se

din 1 dec 2007 21:53 de Stranger_to_love

Sa zicem ca nu te pot ajuta,dar pot sa-ti spun altceva.Sa ajungi tu sa ai un prieten stabil si dupa aia sa-ti pui intrebarea asta.Alfel iti faci griji sau te informezi degeaba. Sexul nu e ceva atat de tehnic.Cu ce te incalzeste daca iti spune ...

Re

din 1 dec 2007 21:42 de tematoare

iti dau eu aici unul dintre multele mele id-uri adelina_petrisor@yahoo.com. Te rog sa-mi lasi un offline in care sa-mi scrii ca esti tu ca sa nu te confund cu alti necunoscuti.:):)

din 1 dec 2007 20:31 de Stranger_to_love

O solutie ar fi daca te intregistrezi si tu ca sa-ti pot trimite PM.Altfel nu-mi dau id-ul aici.

Re: Re: Re: Re: durata primului act sexual

din 1 dec 2007 19:51 de fata

Totusi, in afara de oanaaaaa nimeni nu doreste sa-si exprime parerea in legatura cu acest subiect si sa ma ajute cu ocazia asta? :` Chiar nimeni nu vrea sa-mi scrie cam cat dureaza prima penetrare? Bine, stiu ca difera in functie de cat de ...

din 1 dec 2007 19:32 de tematoare

M-ar interesa sa va ,,cunosc'' pe tine si pe ExoticDream, chiar daca doar in acest spatiu virtual. O solutie se poate? :D

Re: Baietilor, cum va tineti penisul in chiloti?

din 1 dec 2007 19:05 de Alexandrel

Io o tzin pe dreapta si deja mi`am creeat un obicei, cum mi se muta, cum o dau la loc.

din 1 dec 2007 18:09 de katherine

1. Te intereseaza sa primesti placere indiferent de cata placere ii vei oferi partenerei. 2. Necunoascand corpul si preferintele partenerei celei noi vei fi ceva mai atent si receptiv (asta daca iti doresti ca si ea sa isi aminteasca de ceea ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 16:25 de katherine

Barbatii sunt niste creaturi foarte simple, dar gandeste-te si la ei, saracii:lol: ca la niste entitati formate, ca si noi, femeile din ,,carne", ,,intelect" si ,,spirit", trei componente intre care trebuie sa exsiste o armonie sau un echilibru ...

Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 16:00 de katherine

Gimme five! :lol::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: calitati

din 1 dec 2007 15:57 de katherine

Hi there you pure, little, white, coy thing, you....:devil: Ma intreb si eu alaturi de tine unde sunt cei care, incetosate fiindu-le mintile putine si sarace, au hotarat sa-si compromita reputatia de oameni de onoare si integritatea, prin ...

din 1 dec 2007 15:51 de Stranger_to_love

Sincer cred ca la fel in cazul meu deoarece indiferent daca tipa e prietena mea sau nu pt. mine o sa fie prima data asa ca tot cam aia o sa fie. Practic nu pot raspunde la intrebare deoarece nu am avut niciodata o prietena si nici nu am ...

Re: Re: Cum poate fi oprita cresterea penisului?

din 1 dec 2007 15:33 de Stranger_to_love

Opa.Cum adica nu e asa mare? Adica tu ai vreau mai mare?Sau nu te-ar deranja daca ar fi si mai mare.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2080 din 3732
«   1 ... 2077   2078   2079   2080   2081   2082   2083 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare