Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu ma excit! din 28 dec 2007 21:41 de alyssa
}}}Ai doar 17 ani, este mult prea devreme sa incepi sa te ingrijorezi pentru ca un baiat oarecare nu a reusit sa trezeasca anumite senzatii, nu te lasa influentata de anturaj, "binevoitori" si mass media,{{{
aiki asa este .. m-am lasat ...
Re: Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat!(e imp.! din 28 dec 2007 21:22 de alyssa
Cat despre treaba cu "femeile se maturizeaza mai repede" - :.:.:. nici un om al pesterii nu mai crede prostia asta:.:.:.:.
"pai tu ce crezi ca numai daca esti "extraordinara in pat!!"esti matura!!!!!:|?..... fetele oricum sunt mai mature ...
Caterinca tare =)) din 28 dec 2007 19:56 de SORIN28
Stiu ca nu se face, e prima data cand fac asa ceva(si nu stiu daca se va mai repeta) dar merita citit.
Am primit un mesaj personal trimis de domnisoara "Alyssa" ca raspuns la faptul ca intr-un mesaj pe un topic am facut-o analfabeta. Iata ...
Re: Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat!(e imp.!);;) din 28 dec 2007 19:34 de Gigel
Of course, of course...baietii sa faca toata treaba ca femeia sa se simta bine, iar ele sa stea cu fofoloanca in sus:`
Daca voi detine-ti gaura, inseamna ca noi trebuie sa facem tumbe, trucuri de magie, acte de eroism, etc, numai ca sa va simtit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma din 28 dec 2007 19:20 de Nekunoskuta
Nu il judeca nimeni pe el. Problema e ca ea nu-si da seama de ce inseamna "masaj erotic" si crede ca implica doar mangaieri si atingeri. Din ce am inteles deja au trecut prin preludiu, el vrea ceva mai mult si asta e urmatorul pas pe care i l-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj din 28 dec 2007 19:03 de mist
ok.. am ajuns la concluzia ca el vrea sex... dar poate nu vrea sex si vrea sa faca dragoste si pana la urma e o metoda foarte relaxanta, cred eu, prin care cei doi se pot apropia mai mult pentru ceea ce va urma,important e ca ea sa isi dea seama ...
Re: destramarea casniciei din 28 dec 2007 18:24 de ExoticDream
"Micutul" nostru de 16 ani stie ca traim intr-o lume moderna, in care relatiile tin de joi pana mai apoi. Ca sa-i aratam cat de moderni suntem noi, parintii, promit sa o tratez pe Lonely cu o cafeluta si un pahar de vorba cand trece sa te ia in ...
Re: Nu ma excit! din 28 dec 2007 18:09 de ExoticDream
Ai doar 17 ani, este mult prea devreme sa incepi sa te ingrijorezi pentru ca un baiat oarecare nu a reusit sa trezeasca anumite senzatii, nu te lasa influentata de anturaj, "binevoitori" si mass media, fiecare dintre noi are un ceas biologic ...
Re: Re: Re: Cum sa-l adorm ca sa-i fac felatie? din 28 dec 2007 18:08 de alyssa
heyy.. shi nu esti aiki ca sa `jignesti`oamenii.. daca nu intelegi nimik din ce citesti mai bine taki!!!!!!!!!;)..te-ai logat` aiki ca sa potzi ajuta p altzii cu u sfat /o parere!!..asta in cazul in care te duke capu`;)..k nu pare;).. tu ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erot din 28 dec 2007 18:01 de Nekunoskuta
Clar vrea sex. Ceea ce spui tu este preludiu. Daca el deja se gandeste la ceva ce contine cuvantul "erotic" tu ar trebui sa il intrebi exact ce vrea el cu acel masaj.
Nu, masajul erotic nu include neaparat sex dar pun pariu ca prietenul ei nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic din 28 dec 2007 16:22 de ndra
mangaieri, gesturi tandre, sarutari? .. dar daca mi-ai zice mai multe daca gresesc ti-as ramane recunoscatoare
Re: Re: Re: ce au barbatzii in cap?? din 28 dec 2007 15:56 de baby
neah...nu cred :lol::lol:
:-*
Re: plssss ajutatzi-ma cu un sfat!(e imp.!);;) :-< din 28 dec 2007 15:51 de oanaaaaa
ai d'abea 17 ani,nu cred k e asa o mare prb ceea ce simti sau nu la varsta asta! Eu cred k inca nu ai cunoscut pe nimeni care sa fie in stare sa-ti trezeasca placerea si mai ales daca ai fost numai cu baieti de seama ta;baietii de regula sunt mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic din 28 dec 2007 15:22 de SORIN28
Sigur masajul eroti include si sex?!:blink: Mama lor de taiwaneze...mi-au tras teapa):(
Nu ma excit! din 28 dec 2007 15:21 de alyssa
:)buna!.......nu inteleg ce se intampla cu mine:(([sperr s m pute.ti ajuta!:*:*]..shi sa aveti rabdare:).."s citi.ti pana` la sf.:D:))..sorryy`:D:*:*"...deki s trec la subiect!!...in primul rand nu am mai fost cu nimeni pana akum`ref. la contact ...
Re: Re: ce au barbatzii in cap?? din 28 dec 2007 14:49 de solokd
poy daca esti populara ..te idolatrizeaza :-`
Re: Ce au barbatii in cap?? din 28 dec 2007 14:47 de solokd
da da cum zici tu da uneori barbatzi se poarta asa pt ca si ei au fost in situatzi similare .... daca esti bun si iti aratzi respectul unei fete care nu trebuie ...trage singura concluzia :ok: (nu uita si baietii au sentimente) si cand sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic din 28 dec 2007 13:56 de Nekunoskuta
Sa-ti fie clar ca atunci cand el ti-a propus "masaj erotic" ti-a propus sa faceti sex. Gandeste-te deci ca el vrea sa faca sex cu tine si raspunsul tau ii va spune daca tu vrei sau nu.
Apropo...tu intelegi ce presupune masajul erotic?
Re: Re: Excitatie in timpul sarutului din 28 dec 2007 12:25 de oanaaaaa
:lol: prietenul meu,knd ma saruta,ii place sa-si tina mainile ori p fundul meu ori sa-mi prinda capul in ele,zice k dak le-ar tine altfel nu ar mai simti la fel sarutul,k i se pare mai intim asa... :,:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masaj erotic din 28 dec 2007 12:00 de andra
de incercat daca nu o va face doar daca voi fi de acord.... dar nush ce sa fac :~* :D
Pagina 2054 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||